Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba hakkında kimse burda kesin alınacak diye konuşmadı. İnsanların Drogba ismini duyunca heyecanlanması normal. Herkes biliyor önceliğin stoperde olacağını.

beylerr nöbeti devir ediyorummm..

kafa milyon oldu...

şurda kalmış 1 hafta. gelirse büyük iş,

snejder

drogba ohananannanannana:yenieek:

Yıllığı 18milyon euroya geliyor orda bende öyle düşünüyordum ama biraz önce renktaşların yazdığına göre çinden ayrılmak istiyorum demiş. Menejerine talimat vermiş eğer bu gerçekse, drogba ile eski ilgimize muhabbetimize dayanarak olmaz olmaz da diyemem. Sonuçta para gerçekten önemli ama bu adamlar kazanacağını kazanmış zaten egoları da önemli.

Hocam Drogba sinirlendiğinde Fatih Hocayıda dövmesin :D Adam evlat olsa sevilmez :D

üstad...

yönetim ben drogba-snejder alıcam diğerleri umrumda değil demediki??

carlinhos vermedi dedi? sezon sonu bakıcaz. yani sol bek için daha iyisi yoksa ne yapıcan??

stoper için chedjou-alex gidildi. olmadı demek bonservisleri yüksek diye.

k.toure veya granvigst(şeref abi söyledi bunuda) oalcak.

drogba için bişeyler yapılmış. teklifi kabul ederse gelir diye.

ayrıca şu ayrıntı kaçmasın. teklif yapılıyorsa fatih terim bilgisi vardır..

Estağfurullah.

Ben Drogba ismine karşıyım demedim, sanırım yanlış anlaşıldım. Karşı olana da deli derler zaten. Beni az da olsa rahatsız eden şey; savunmada ciddi sıkıntı olduğu herkesçe malumken, Drogba adı geçmesi, önceliğin Drogba olması. Ha, bu takımın hücum kalitesine paralel bir stoper takviyesi yapılır, üzerine Drogba gelirse zaten bize söyleyecek söz kalmaz.

Irmak Kazuk Çin'e gitmemek için Drogba olayı yalan diyordur, yoksa Drogba'nın başında 1 hafta beklemek zorunda kalacak:)

adaylar ikiye indi

ise

Rami ve Granqvist

Fatih Terim saha dışı işlere karışmayacak. Eğer Drogba ile anlaşılırsa gelir. Parasına felan bakmaz.

Ben biraz maç izliyim kafam dağılsın kazan gibi oldu :D Droga gelirse seslenin... :D

Queens Park Rangers, Çarşamba günü Portekiz'e giderek, Portolu defans oyuncusu Rolando'nun transferini bitirmek için bir takım görüşmeler yaptı.

sen nasıl konusuyon oyle..drogbayı defansa ceken adamın t. dirokturluk lisansını iptal ederler :)

la mecburiyetten, kirmizi yemisti cuneyt cakir terry ye, sol bek stopere kaymisti son dakikalarda torres ileride drogba sol bek ti, hatta torres son dakkada cakmisti

Hocam Drogba sinirlendiğinde Fatih Hocayıda dövmesin :D Adam evlat olsa sevilmez :D

Fatih Hoca'ya el kaldırmayı bırak üzerine yürüdüğü an diğer futbolcular ve teknik heyet onu linç eder:) Ayrıca herşey güç kuvvet de değil hani, bazı adamlar psikolojik olarak döver. Fatih Hocanın bakışı onu öldürür zaten:D

rami 10 numara olur fakat şampiyonlar liginde oynuyabiliyor mu ? diyerek yeniden bi tartışma başlatmak istemiyorum:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt