- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Cevap: Transfer Nöbeti
O zaman yaşasın 3-4-1-2
Diyebiliriz![]()
O zaman yaşasın 3-4-1-2

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyebiliriz![]()

Kadro kuramiyorum lan![]()
Drogba futbolcu olarak mı gelecek antrenör olarak mı onu anlamadım ? 36 yaşına giriyor adam biraz daha zorlarsan.
O zaman yaşasın 3-4-1-2![]()
size su kadarını soyleyim messi 30_31 yasına geldiginde solugu cimbomda alıcak....o gunku baskanda HAİM FRESCO ....Duyumlara göre Messi yeni hedef koymuş kendine: türkiyenin en büyük takıma gidip onunla da şampiyonlar ligini kazanmak istiyormuş, herkes ona barcelona ile kolay git bir Cimbomu şampiyon yap o zaman gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ünvanını hak edersin Ayrıca Hakan Şükürün gol rekoruna da göz koymuşSent from my iPhone using Tapatalk
Muslera
Eboue Semih Terry Coentrao
Robben Inler Selcuk Arda
Sneijder
Burak
Noluyor la bana
Drogba futbolcu olarak mı gelecek antrenör olarak mı onu anlamadım ? 36 yaşına giriyor adam biraz daha zorlarsan.
Diyebiliriz![]()
yok edilmesin. ntvspor'da calisip bize duyum versin iste ne guzel. gstv'de calisanlar duyum veremiyor maalesef.
Granqvist nerden duydunuz? Granqvist gel-mez, bir isvecte oturan renkdas olarak söyluyorum. Daha yeni geccen gün aciklama yapti, italya'da kalacagim diye.
Gelirse Jonas Olsson gelir, West Bromwich'de oynuyor. Gayet basarili olur hemde!
Granqvist nerden duydunuz? Granqvist gel-mez, bir isvecte oturan renkdas olarak söyluyorum. Daha yeni geccen gün aciklama yapti, italya'da kalacagim diye.
Gelirse Jonas Olsson gelir, West Bromwich'de oynuyor. Gayet basarili olur hemde!
isveçli olması disiplinli olması anlamına gelebilir. 1.92 boyunda fakat devşirme stoper. asıl mevkisi sağ bek diye biliyorum. Standart bir hıza sahip. Oyunu geriden kurma konusunda elimizdeki stoperlerden bir adım daha iyi. özellikle hava toplarına hakim dememe gerek yok. Servetin level atlamış hali desem doğru olur sanırım![]()
abi ayaklarına hakim, Hollanda ligi zamanında uzaktan şutları da olan, markajı sağlam, hava toplarında etkili bir stoper benim takip ettiğim kadarıyla. Dany'e göre eksi yanı daha ağır bir oyuncu olması, açık alanda sorun yaratabilir...
antranör kovurduracak-başka indirecek şekilde bombayı bağlayıp geliyormuş...
şimdi yalnış anlamayın
amaa..
carlos-anelka alırken fener ne yaptı? zico varken
senjder-drogba olursa fatih hoca ne yapar??