Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anlasilan bu haftada transfer yok. Baskan 15 gün icinde transfer olacak diyordu. Madem yabanci sinirinin degismesini bekleyecektiniz niye daha önce bunlari dikkate almadiniz.

bas git

yazma seklini degistir gözüm ,adam gibi yazarsan bana adam gibi cevap veririm

burda bir mesaji okuyup cimbizlan cekiyorsun,anlama kabiliyetin yoksa cevap yazma bana

ben fenerin sike yapmasini mi istedim
gözümmü:) jilette istermisin müslümcü genc

wellingtonu satın alma opsiyonlu kiralamak son derece mantıklı, eğer uyum sağlar işimizi görürsek daha da önlibero muhabbeti olmaz buralarda

Geleneksel sıkılıp Fatih Terim'e sallama postlarına hoşgeldiniz. :o

oturmuş şampiyon kadro yoktu ortada şike ile alınmış maçlar vardı sadece. şike yasasından sonra tekrar aynı olayların olması zordu.

şike olmadan da şampiyon olacak ne kadro ve teknik heyet vardı. emeneke inler mi şampiyon yapacaktı.

aksine ben şike operasyonundan sonra oluşan istekle daha fazla puan aldıklarını düşünüyorum.

arkadas ben fenerin savunucusu degilim,zerre kadar ilgilendirmiyor aslinda beni

benim ilk mesajim bu konuda savcilara dua edelim yoksa bu sike pisligi devam ederdi diye oldu,

arti kimse 2ci terim doneminde yapilan o kadar borctan bahsetmiyor
etmez kardesim etmez. bu kafadakilere bisey anlatamazsin,onlara sorsan terim hic hata yapmaz en iyi Galatasarayli odur dunyadaki en iyi t.direktordur. ulan mourinho bile kovuluyor cocuk oyunumu bu is.milyar dolar dönen bir sektör futbol

Uzatmanin anlami yok ben sadece kendi gorusumu bildirdim suan isler iyi gidiyor onun keyfini cikaralim.

fatih_terim_divan_beraatini_unal_aysalin_elinden_aldi_h119609.jpg

Transfer Nöbeti

Ntvspor Kolarov gündemde demiş.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bende benzer düşünüyorum da a.polat zamanında gelmedi diye de kızmıyorum adama. orda hak vermiyorum. sonuçta yönetim olmadan mı oyuncu alacak? başarısız olacağını düşündüğü yönetime gelmemesi normal bence
ona birsey demem,bizim dedigimiz o gun aile falan olayi bahaneydi

f.terimin hakkini veriyoruz tabiki,turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi t.direktoru adam.muthis bir motive uzmani.ama taktiksel olarak muthis diyemem.taktiksel anlamda lucescuyu terimden bir adim onde goruyorum

Taktiksel olarak nasıl müthiş değil onu anlamıyorum.2009'da Balta'larla Üzülmez'lerle İspanya'yla başa baş oynamak için sadece motivasyon yetmez.

etmez kardesim etmez. bu kafadakilere bisey anlatamazsin,onlara sorsan terim hic hata yapmaz en iyi Galatasarayli odur dunyadaki en iyi t.direktordur. ulan mourinho bile kovuluyor cocuk oyunumu bu is.milyar dolar dönen bir sektör futbol

tamam işte kendiniz diosunuz. mounun bile kovulduğu bi ortam bu. yani hatasız adam yok. hatasız bi adam mı gelecek terim giderse?

arti kimse 2ci terim doneminde yapilan o kadar borctan bahsetmiyor

Höh geldik yine aynı noktaya. Geçen sene sırf bu yazının aynısı yüzünden biriyle tartışmıştım.

2.fatih terim döneminde kaç para harcayıp o kadar borç yapmışız. Bi gelir gider durumunu çıkartıp bize gösterir misin. Galatasaray'ı batıran adam olan Fatih TERİM 2 gelişinde bizi ne kadar borca sokmuş. Kimleri almış kimleri göndermiş gelir gider durumu nedir. İstiyorum pliz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Luçeskunun taktiki ne savunma ya gömülmək mi?

Maç kazandırıyordu ama ben o adamın futbolunu beğenmiyordum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt