Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umarim bu AB olayi'Ya artik bi netlesir. BIzimkiler Ocak ayinda gerekli girisimlei yapmislar, hukuki alt yapiyi calismalarini...

anladim kadaryilar, TFF'den olumlu cvp gelmez ise, Oyuncular direk bas vuracak, kisisel hak'dan, AIHM'e

özbek oyuncular bizde yerli sayılıyor diye biliyorum..u 20 de iyi gidiyolar aslında bazı oyuncularla ilgilenebiliriz

Bildiğim kadarıyla Türk Cumhuriyetlerinden gelen oyuncular yerli statüsünde ,

fantazi ama şöyle birşey olsa yabancı sınırına karşı ,

örneğin Dany ( sadece örnek olarak yazdım ) bu Türk Cumhuriyetlerinden birinin vatandaşı olsa tabi çifte vatandaşlık şeklinde ,

Porto eşşek mi olum. Ne alsın B8 i. Sen Nondayı alırken adam Falcao ile Hulk u transfer etti Japon 2. liginden

Falcao bize gelcekmis'di, ama Adnan Sezgin veto etmis, maliyet'den dolayi.

[GG]"Bir daha bu riske giremem"

'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."[/GG]

dogruluk payi nekadr, bilinmez :D

Transfer Nöbeti

Serdar abi zaten dünya da Porto gibi olan kaç kulüp var, yakınına yaklaşan bile neredeyse yok.

Tamam onlar gibi olmak için sadece yabancı sınırlaması engel değil ama buda bir etkendir.

6+2+2 yada AB kuralı olurmu diye yönetim Melo'yu bile almıyor.(İlk 11 oyuncusu ) düşün işte bunun yüzünden as oyuncu bile alamazken genç oyuncuları almak çok zor.

Burda en önemli etkenlerden biride bu tüp transferlere karşı ön yargılı olmamız ve oyuncuların Türkiye ye gelmemesi.

Portekiz'in hemen yanı Brezilya, onları seçmeleri çok doğal.

Aynı fikirdeyim zaten. Zaten genç yetenek bulma özürlüyüz birde ysbancı sınırı oldu mu hiç şandımız kalmıyor.

Ama bizdede bu konu ile ilgili emin ol hiçbir profesyonel bir çalışma yok. Sadece adı var scouting in. Bizimkiler U20 nin ne olduğunu organizasyonun Türkiyede düzenleneceği açıklandıktan sonra öğrenmiştir.

Şu adamı Porto değilde biz alsaydık bu adamı nerden buldunuz topçu tipi bile yok derlerdi ama Porto 18 M $ verdi işte:D bakalım bir sonraki durağı neresi olacak...

1003245132herrera.jpg

örnek alinacaksa bir model oda ajax modelidir veya almannya modelidir hata biraz barca modelidir bu konuda.

Porto cok yanlis bir örnek.

Arsenal'in Faslı Golcüsü Marounae Chamakh'a GALATASARAY'ında talip olduğu belirtildi

BBC Radio

TFF YÖnetim kurulu ÜYESİ

Selim Koray @SelimKoray2012

Bence futbolsever yabancı kısıtlaması istemiyor doğru dürüst futbolcu ve futbol seyretmek istiyor.

BEYLERRR
:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Falcao bize gelcekmis'di, ama Adnan Sezgin veto etmis, maliyet'den dolayi.

[GG]"Bir daha bu riske giremem"

'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."[/GG]

dogruluk payi nekadr, bilinmez :D

gelseydi sonu carrusca gibi olurdu :)

Umarim Porto nun elinde patlar

Aynı fikirdeyim zaten. Zaten genç yetenek bulma özürlüyüz birde ysbancı sınırı oldu mu hiç şandımız kalmıyor.

Ama bizdede bu konu ile ilgili emin ol hiçbir profesyonel bir çalışma yok. Sadece adı var scouting in. Bizimkiler U20 nin ne olduğunu organizasyonun Türkiyede düzenleneceği açıklandıktan sonra öğrenmiştir.

Aslında aynı şeyleri savunuyoruz, burda acaba sorun Scout damı yoksa yönetimde mi tam olarak bilmiyorum.

En başta adı sanı duyulmamış bir oyuncuyu maalesef para vermeye çekiniyoruz, illaki adı şanı olacak ve ucuza kapatacağız. Oyuncu haznesi hem yönetici profesyonellerin hemde Teknik ekibin çok zayıf. Nerde herkesin bildiği pahalı adam var onları ucuza kapatmak için 1-2 ay uğraşırlar.

Scout ekibi nede ne kadar bütçe ayırmışlar merak ediyorum açıkcası, adamlar acaba istedikleri zaman herhangi bir lig maçı izlemek için gerekli ödeme alıyorlarmı.

Aslında taraftarlarında burda payı çok, ismi duyulmamış bir oyuncu aldıklarında burun kıvırıp maça gitmiyor.

En önemliside bizde böyle bir kültür yok.

Melo nun yerine bunu alalim.

Tam Box2Box, hem türk. Tam bi Dinamo

DI30286-20130201.jpg

G.Saray'da Melo ile anlaşma sağlandı. Melo son anda küçük bir zam istedi. Ünal Aysal kızdı, bu mevki için artık 'Wellington' dedi. (DHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt