Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam da dedecim adam 12 senedir kulübeden cikamiyor 5 senedir adamin attigi gol sayisi 3ü gecmez. Ona para verecegeme Secani oynatirim daha kebab.

Bu 3 ü geçmez açıklamanızı kaynak olarak yanlış kriter kullanmaktakı eksikliğinize veriyorum.(Kırdıysam Özür dilerim)

Bir futbolcunun performansını sahada kalma süresi ile kıyaslamanızı tavsiye ederim..

Ülkede "Yedek kalmayı sorun etmeyen oyuncu" diye bir tanım var ve bu iyi bir özellikmiş gibi her yerde takdir ediliyor. İstekli, hırslı oyuncu oynamadığı zaman üzülür, oyundan çıkarken sinirlenir.

Yedek kalmayı sorun etmeyen oyuncu büyük oyuncu olamaz. Semih Şentürk en güzel örnek. Yıllarca yedek kulübesinde oturup, en iyi döneminde dahi kazandığı paralardan vazgeçmemek için yedek kalmayı kabul eden bir oyuncu Semih. Bu anlayışa profesyonellik anlayışı denemez açıkçası. Bu tarz oyuncuların Galatasaray'da yeri yok. Semih de bizden dursun, nereye giderse gitsin.

ne biçim torrent la bunlar? 1-2 kb ile iniyor.

Onlar sadece torrent kaynağı..

Torrent download Prg. edinmeniz lazım.

Ya da Verdiğim motoru çalıştırın arama için:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:( 5 OK. var methetmek gereksiz.)

Konuya farklı açıdan bakmış olabilirim.. Özür...

[h=1]Daniele De Rossi[/h]

ismi bile bi ayrı seksi adamın :cool:

Avrupada ama fistik gibi oynuyor. Benim zaten derdim avrupadan gelen kaliteli oyuncular ile degil. 3-4 Sinif az kalitede olan Türk oyuncularda, Semih Kaya, Burak Yilmaz ve Selcuk Inan dan baska hic bir Türk oyuncuyu günlü rahat bir sekilde Ilk 11e yazamiyorsak, ve bu 10 kisilik grubun 1 Million Dollar net cebine koyuyorsa, bu iste bir terslik var demektir.

Riera hayatinda bulamadigi sözlesmeyi bizde buldu, adami kaleye koysan gocunmadan gecer oynar. Melo zamaninda dayagi atmasaydi zaten böyle yola gelmezdi, simdi kalkti birde el aleme dayilanmaya basliyor. Dayak yiyen sen, dayilanan yine sen. ALLAH ALLAH.

Avatar-Nick-Düşünce yapısı uyumu.

Riera Melo tarafından insanlık dışı bir şekilde tartaklandığı için mi iyi oynamaya başladı yani tam anlamadım?

Gary-Neville-001.jpg

De Rossi ve Jeremy Menez'e fitim ben gayette olabilcek transferler ve çokta katkı sağlarlar.

Bi tek Rossi'nin Totti-Roma gibi bi askı yoksa gelir yani

de Rossi nerden cikdi?

1% ihitmal bile vermiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt