Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bahçelievler de bizim ev var içme yolu üzerinde

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Valla Erzin'liyim ama gitmişliğim yoktur hocam ya, genelde hep uzak akrabalar var orda..O yüzden pek bilmiyorum oraları..Ama en kısa zamanda gidicem yani.

Cevap: Transfer Nöbeti

duşa girdim geldim yemek nöbeti devam ediyor:)

Re: Transfer Nöbeti

Valla Erzin'liyim ama gitmişliğim yoktur hocam ya, genelde hep uzak akrabalar var orda..O yüzden pek bilmiyorum oraları..Ama en kısa zamanda gidicem yani.

Bende dedemler orda portakal Bahçeleri var 4-5 yerde yazın gidince 1 hafta kalıyorum zeytin yağ ,zeytin, nar eşkisi filan alıyorum hemde aile ziyareti.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

karnim acikdi vallahi simdi benimde :SS:

AW: Transfer Nöbeti

Türk mutfagin eksigi "peynir türler ve peynir kalitesi" (bknz. Italya ve Fransa )

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

flash.gif

TFF yabanci kuralida 17kuluple ayni gorusteymissssss ... ama 6+0+4 un iptal edilip degistirilme sonrasi her hangi bir kulup (Sikebahce) tahkime bas vurursa karar bozulur diyormus ... Yani biz altimiza beh yaptik temizliyemiyozda koku sardi 4 yanimizi tek care istifa ..

Hayvanla alakalı biraz o iş. Yediği yem dahi etin, sütün lezzetini etkiliyor.

hm peki o yem adanadan haric baska yerde göremiyormu o hayvanlar. ya bide söyle bir konu var biraz. sen alismisin ordaki adanaya baska yerde yedigin zaman daha az lezetli gelir. ama terside ola bilir mesela belki. ben mesela almanyada bizim kebapci var onu tek gecerim. adanaya geldigim zaman ve yedigim zaman belki burdakine alsitigimdan dolayi adana ki kebapa buda ne diye bilirim yani :) umarim anlamisindir ne anlatmak istedigimi. aliskanlik meselesi..

son 13 dakika!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt