Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

PASSİFLORA; yüksek CODEIN (Bir anlamda Hafif uyuşturucu)+C vitamini içerikli, vücudu bir an evvel uyku pozisyuna geçirerek bünyenin grip mikrobuyla daha rahat mücadele edebilmesini sağlayan öksürük şurubudur.

sen yetkili bi abiye benziyon. göbeği eritmek için ne gerekli?:asd:

PASSİFLORA; yüksek CODEIN (Bir anlamda Hafif uyuşturucu)+C vitamini içerikli, vücudu bir an evvel uyku pozisyuna geçirerek bünyenin grip mikrobuyla daha rahat mücadele edebilmesini sağlayan öksürük şurubudur.

ondan niktotin bagimlina karsi bi nevi yardimci oliyor demek :)

aferin, iyi arastirdin Tamer Tuna Doc.Prof.Tl. DOktor :)

Tamer TUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

canim ton balik cedki.

pizza yapicam galiba az sonra, :D

Ton balıklı pizza :SS::confused::confused:

Bari ton balığını pizza piştikten sonra koyda , ton balığını daha az murdar etmiş ol..:yenieek:

Cevap: Transfer Nöbeti

ya bak yeminle yaziyorum adam iyi Galatasaray li :D

ben saim abiyi baya uzun zamandir beri taniyorum ama bir zaafi var biraz. bir yerden doldurusami geliyor anlamadim bende bir aysala takmis gidiyor bir cekilde. zaten baya tartisdim bende onunla bende aysal baskan yüzünden. ama fatih hocanin bile 30 yilik dostudur mesela. sorunu Aysal baskan ile onun . inandigi bir seyi yaziyor sadece yani. bence yanlis yaziyor ama kendisi inanmis bir kere gidiyor :(

bence yaniliyor aysal baskan konusunda baya ama gelde laf anlat. biraz tersdir bazi konularda ama öyle Galatasarayimizin kötülügünü isteyecek en son insandir. oglu bile ters düsdügünü biliyorum onunla bu konu yüzünden. yani osman. ama babasi tabiki sonucda.

Polat zamanında da böyleydi yav bu adam 3 sene önce gene yasaktı bizim forumda.

Koca adam çocuk gibi "GALATASARAY'da inanılmaz GELİŞME hem de neler OLUYOR" falan yazıyor. Açık açık hakaret ediyor, yalancı diyor, aptal diyor. Geri zekalı Polat mı ne yazmıştı bir defa, hoş değil yani :o

Bir defa da Galatasaray transfer falan yapamaz kasada 1 kuruş para yok hepsi gitmiş diye haber yapıp, akşam Galatasaray'ın kasası para dolu neden transfer yapmıyor diye başkana hakaret eden bir haber yapmıştı. arada 10 saat falan var.

eğer eleştiren yorum atarsan da küfrediyor zaten.

kaybedecek birşey yok deneyceğim bunu :yenieek::D

ben en son bıraktığımda sabah kalktım yemin ederim nefes alamıyordum camı,pencereyi açtım nefes alabilmek için o gün dedim bir daha içeni diye gittim askerliğin ilk günü içtim 2 sene sonra

sen yetkili bi abiye benziyon. göbeği eritmek için ne gerekli?:asd:

3 beyaz "seytan" dan uzak dur

Tuz, Seker ve UN

ekmek, peynir gibi birseyler yeme...

Et peynir yiyebilrisin.

Atkind dieti tavsiye ederim.

[GG]Atkins diyeti (orijinal adıyla Atkins Nutritional Approach) bir düşük karbonhidrat diyetidir. Amerikalı kardiyolog ve beslenme uzmanı Dr. Robert Atkins tarafından yaratılmıştır. 1972'de yayınlandığından beri dünya çapında popüler olan diyetlerden biridir. Atkins diyetinin asıl ilkesi, az karbonhidrat tüketerek, karbonhidratların insan vücudunda kullanılan ilk enerji kaynağı olmasından faydalanıp daha çabuk yağ yakılabilmesini sağlamaktır. Bu sayede yağ yakımı kolaylaşır.[/GG]

Polat zamanında da böyleydi yav bu adam 3 sene önce gene yasaktı bizim forumda.

Koca adam çocuk gibi "GALATASARAY'da inanılmaz GELİŞME hem de neler OLUYOR" falan yazıyor. Açık açık hakaret ediyor, yalancı diyor, aptal diyor. Geri zekalı Polat mı ne yazmıştı bir defa, hoş değil yani :o

Bir defa da Galatasaray transfer falan yapamaz kasada 1 kuruş para yok hepsi gitmiş diye haber yapıp, akşam Galatasaray'ın kasası para dolu neden transfer yapmıyor diye başkana hakaret eden bir haber yapmıştı. arada 10 saat falan var.

eğer eleştiren yorum atarsan da küfrediyor zaten.

siz yanlış anlamışsınızdır.:asd:

ya bak yeminle yaziyorum adam iyi Galatasaray li :D

ben saim abiyi baya uzun zamandir beri taniyorum ama bir zaafi var biraz. bir yerden doldurusami geliyor anlamadim bende bir aysala takmis gidiyor bir cekilde. zaten baya tartisdim bende onunla bende aysal baskan yüzünden. ama fatih hocanin bile 30 yilik dostudur mesela. sorunu Aysal baskan ile onun . inandigi bir seyi yaziyor sadece yani. bence yanlis yaziyor ama kendisi inanmis bir kere gidiyor :(

bence yaniliyor aysal baskan konusunda baya ama gelde laf anlat. biraz tersdir bazi konularda ama öyle Galatasarayimizin kötülügünü isteyecek en son insandir. oglu bile ters düsdügünü biliyorum onunla bu konu yüzünden. yani osman. ama babasi tabiki sonucda.
yav saimi ilk zamanlarinda bende takip etmistim,insan hicmi olumlu birsey yazmaz,hadi a.polat zamani rezillikler diz boyuydu tamam dedik,ü.aysal geldi aynen devam boyle kin nefret dusmanlik olurmu.o sitede millet en ufak sitem etse millete küfürü hakareti basiyo,sevilecek nesi var o adamin

Nuri Aslantas burayaaaaaaaaaaaa, burayaaaaaaaaaaaaaa :ayatollah: :asd::asd::asd:

bugün nöbet yüzünden asosyal oldum yeter bu kadar

herkese iyi geceler iyi nöbetler.

[GG]Polat zamanında da böyleydi yav bu adam 3 sene önce gene yasaktı bizim forumda.

eğer eleştiren yorum atarsan da küfrediyor zaten.[/GG]

Hocam, sen ne okumusdun, veya ne okiyorsun?

2. nezmdn yine radyo yayini olacak? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt