Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu anda taslak aşamasında zaten, insanların önermeleri,kendi araştırmalarım doğrultusunda şekil değiştirecek çoğu

Bana da yardımcı olunsun o zaman.:)

Makine mühendisliği okumak için Bursa'ya mı İzmir'e mi yoksa Kocaeline mi gidersiniz.Sanayi olarak,olanak olarak,okul olarak vs.:) 3 gündür bunu düşünüyorum.

en son sırayamı yaz diyorsun Arif :lol:

ne söylim..hep iki taraf var.

Bi taraf "karyer ve para"

öteki taraf ise "sevdin dal, bölüm"...

ben tercihimi ilk'den kulandim, ve ne söylim biraz mutsuzum... pek sevmedim bi dal..nekadar sonunda iyi para gelse bile..

Sevdin Is/dal ve ayni sirada karyer ve para kazanabilecek bi dal secmen lazim. Orta yolu bulmak lazim, diyor cogu..bazileri ise...bi tarafa karar veriri diyorlar.....

ah yine bu konular...beni rahatsiz ediyorlar... :(

:D

Makine mühendisliği okumak için Bursa'ya mı İzmir'e mi yoksa Kocaeline mi gidersiniz.Sanayi olarak,olanak olarak,okul olarak vs.:) 3 gündür bunu düşünüyorum.

valla 3'ünden birini sececek olsam gözüm kapalı İzmir'e giderim hem ünileri iyi hem olanakları çiçek gibi şehir maşallah

ege uludağ 9 eylül kacaeli sıralaması bence

Hocam ben Bursalıyım..sen Bursa teknik mi düşünüyosun yoksa uludağ mı..ayrıca sanayi olarak Bursa istanbuldan sonra gelir..ligde de takımı var İstanbul yakın vs ..Görükle faktörü tabiki bir de

ne söylim..hep iki taraf var.

Bi taraf "karyer ve para"

öteki taraf ise "sevdin dal, bölüm"...

ben tercihimi ilk'den kulandim, ve ne söylim biraz mutsuzum... pek sevmedim bi dal..nekadar sonunda iyi para gelse bile..

Sevdin Is/dal ve ayni sirada karyer ve para kazanabilecek bi dal secmen lazim. Orta yolu bulmak lazim, diyor cogu..bazileri ise...bi tarafa karar veriri diyorlar.....

ah yine bu konular...beni rahatsiz ediyorlar... :(

:D

Arif ben parayı çok severim, ona göremi seçim yapayım?

Re: Transfer Nöbeti

Bunu engellemenin yolu savaşırken aklını barışa vermek olabilirmi.:trollface::trollface::trollface:

Piskoljik kontrol etmesi senin Elinde zamanla çözülüyor

leo forumun betini bereketini kacirdin la:asd:

Bu saatte bereket ne arar

filmi begenmedim ben nedense.Trop de putes et mauvais acteur :D

Oui mon amis :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

1 hafta leo ya myc değil siteye girmeme yasağı verelim. bakalım ne değişecek. Haklı haksız belli olsun.:D

Herne kadar sorumlu O ZAT eliyle TFF olsa da..:yenieek:

Kambersiz forum olurmu olmaz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Doğru 12 saniyede tankeri boşaltiyor :D

Saniyeyi de saymışsın :lol: Önceden izlemiştim ama şimdi sen deyince hangi film bu ya dedim tekrar açtım . Senaryo klasik ,vasat bir Türk filmi. Bizimkiler o puanı senin de dediğin gibi senaryo ya da oyunculuğa vermiyor zaten.

Hocam ben Bursalıyım..sen Bursa teknik mi düşünüyosun yoksa uludağ mı..ayrıca sanayi olarak Bursa istanbuldan sonra gelir..ligde de takımı var İstanbul yakın vs ..Görükle faktörü tabiki bir de

Allaha şükür Bursalı buldum.Hocam bana yardımcı ol.Uludağ makine mühendisliği olucak sanırım.Görükle Bursanın çok dışında mı? Mudanya'ya ve Bursa Merkez'e ulaşım nasıl sağlanır.Metro,tren falan var mı ? O kadar soru var ki,google mapten bakınca epey uzak duruyor.:)

Neyse ben film e döneyim tarhana ve fındık eşliğinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt