Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu aksam birseyler olsun artik. Bizim profesyoneller Brezilya´daymis dün sabahtan beri. Artik aciklama olsun, cünkü herkes gerilmeye basladi artik.

SPORX.COM ‏@sporx 1 dk

U20 DK'nın yıldızı, sansasyonel yetenek Bruma'nın menajeri Gomes: "En iyi teklifi 7 milyon avro ile G.Saray'dan aldık" (Sporx Dış Haberler)

bu tahir kum un sitesine zerre kadar güvenim yok

hep yanlı ve amaçlı haber yapıyor

[video=youtube_share;v7y0CCFYeTU]https://youtu.be/v7y0CCFYeTU[/video]

2:00 'a dikkat..

Eboue olmasa da onun için sızlanırdınız elde edene kadar :)

Ezeqiuel Cirigliano (Ezequiel Cirigliano - Oyuncu profili - transfermarkt.tr)

fm13-player-profile-cirigliano2-2012-profile-600x291.png
fm13-profile-cirigliano-2015-profile-600x295.png

Video olarak tek maçlık videoları bulunsa da yine oyundan tanıdığım.Oyunda verdiğim şansı iyi değerlendiren kişilerdendir kendisi
:asd:

Gerilmeye hiç gerek yok..Gelecek seneki şampiyonluğumuzda garanti beyler..Rakip takımların halleri ortada..Hiç merak etmeyin

Baya gerilmissin

:lol:

Vallahi gerildim :) Böyle dandik bir transfer dönemi uzun zamandir görmedik :) Para var, basari var, huzur var dedik, fisladik resmen.

Beni sinirlendiren sey, yönetimin bir planlamasinin, hedefinin olmamasi. Öyle gözüküyor yani.

Nani´yle ilgileniyoruz, iki gün sonra vazgeciyoruz, sonra Farfan´i aliyoruz, pahali geliyor vazgeciyoruz, sonra ona atliyoruz, olmuyor digerine atliyoruz vs.

Öyle bir hava var acikcasi. Ne zamandan beri Riera gibi adamlar transfere engel oluyor bizde? Anlasirsin illaki yollamak istedikten sonra.

Riera hedeflerimiz icin engel olmamali yani. Gitmiyor adam, yapacak birsey yok, devsirme sol bekle idare edelim mantigiyla CL kupasi gelmez.

Transferleri de gectik, Riera, Culio, Elmander, Sercan, Yigit vs. gibi futbolcular hala bizde. Sezon biteli 2 ay oldu. Bari bunlari halletseydiniz.

Bruma'ya son talip M.City diyorlar.Chelsea'nin de devrede olduğu düşünülürse daha gerçekçi hedeflere yönelmeliyiz.

Gerçi daha orta sahayı halledemedik,kanat işi Ağustos'un sonunu bulur gibi geliyor.

Gerilmeye hiç gerek yok..Gelecek seneki şampiyonluğumuzda garanti beyler..Rakip takımların halleri ortada..Hiç merak etmeyin

Dostum alınma lafım sana değil ama bu garanti laflarına ayar oluyorum ya selçuk muslera falan sakatlanırsa uzun süreli böyle mantıkmı var ayrıca barcanın bayerninde garanti adamlar neymarı götzeyi alıyor

bu aciklamandan sonra rahatladim.

Seni bundan önce rahatlatmayan şey ne söylermisin..Sanki diğerleri gibi sıfırdan kadro kuruyoruz..Gelecek sene takım hiç transfere gerek kalmazsa bazıları burada kriz geçirir..Senin için söylemiyorum bunu..

Seni bundan önce rahatlatmayan şey ne söylermisin..Sanki diğerleri gibi sıfırdan kadro kuruyoruz..Gelecek sene takım hiç transfere gerek kalmazsa bazıları burada kriz geçirir..Senin için söylemiyorum bunu..

Bu sene açıklarımızı kapattığımız takdirde potansiyeli yüksek genç oyunculara çeviririz gözümüzü bu daha güzel olur bizim için.

geçen sene ki puan farkına bakıpta aldanmamak lazım bence cl dışında lig performansımız kötüydü cogu maçı bazı oyuncular cekip cıkardı özellikle drogba olmasaydı halimiz haraptı acemice puan kayıpları yaptık ve sansımıza rakiplerimizde o haftalarda puan kaybetti ama bunun önümüzdeki senede olacagının garantisi yok

alternatifsiz bir kadromuz var

kanat akınlarımız sıfıra yakın

herşey drogba ve selcuk un yaratıcılıgına oyun kurmasına bakıyor ve sadece ortadan atak yapıyoruz bu ligdeki bütün takımlar bizi kitleyebilir oyunu yayamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt