Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetimin bu karar karşısında bi planı olduğunu zannetmiyorum...geçen sene bu aptalca karar çıkarken neden seslerini çıkarmadılar...bütün suç bizim yönetimde bu kukulayı deviremdedi isen Galatasaray yönetiminde oturmayacaksın...bu kadar mı aciz olunur..:mad:

Drogba mahkemeye başvursunda rezil etsin bu ülkeyi

Kop gel be mübarek.

14.jpg

21.jpg

Çık gel be oğlum taraftarı olduğun takımın sana ihtiyacı büyük :(

Benim tahminim Muslera veya Sneijder den biri satılır malesef. Çünkü başkan bazı oyuncularımza iyi teklifler gelirse satlılabilir demişti.

Aldık ama o zaman Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Suat Kaya, Arif Erdem, Hakan Şükür, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Ümit Davala gibi oyuncular vardı.
ya birak allah askina dunya futbolu nereye gitti sen neden bahsediyosun.yetenek dusmani toptan habersiz turk futbolculariyla edirnenin otesine gidemezsin
Gerekirse bulacaksın yeni hakanlar bülentler.Özellikle gurbetçileri ciddi şekilde takip etmek gerek.Bu arada arda ve inler de farz oldu hatta farzı ayın oldu.

Bu it gidene kadar milli takım da böyle sürünür Galatasaray da.Babasının şirketinde imza yetkileri alınmış bir basiretsiz ile Apo dan sonra Türkiye'nin en suçlu adamı Aziz Türk futbolunu bu hale getirdiler

Basın 20 milyon alın Ardayı. Gerekirse taraftardan para toplayın bişeyler yapın yönetim. Tek 1 kaliteli Türk futbolcu bizim işimize gelir. Kanat alacağımız biliniyor bu da Arda olsun lütfen..

Arda gerçekten galatasaraylıysa,yrn sabah imzayı atar boş mukaveleye.

Ünal Aysal: Arda ucak yolluyorum madride binip geliyorsun

Fatih Terim: Arda oglum yuvana dönmeye ´hazir ol demistim ya iste zamani simdi

Ulan arda gelsin ne b.kları varsa görsünler sonra

Şuan gerekiyor bulsana.. Arda ve İnler'inde gelmediğini düşünerek..

Geçen seneden belli değilmiydi.Biz türkler hep yumurta kapıya dayanınca başlıyoruz ağlamaya.

Vay be...

Melo, Farfan, Carlinhos u alıp 1 gömlek daha iyi takım olmak varken şimdi yine Şampiyonlar Ligi nde şanslı kura çekmeyi bekleyeceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt