Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bide 17 temmuzu bekliyelim tam olsun ki muhtemelen bu olacak 17 temmuzda iyi yada kötü bir karar çıkar sonra bunun 1 hafta oyuncu ile görüşmesi filan var yaklaşık 25 temmuzda 2 oyuncu alıp transferi kapatırız.

Yazık şu kararla birlikte takımlarımız avrupa'da iş yapamadan geri döner, sonra'da inşallah bir yerine kına yakarsın

Re: Transfer Nöbeti

cikmaktan ziyada UEFA ya devam edip su sikecilere inat 2ci kez Uefa kupasini getirelim ..

Bu zamanlar UEFA kupasında mücadele etmenin pek anlamı yok. Kimse takmıyor bu kupayı. 10 sene önce çok farklıydı. O zamanlar katılan takımlara bak birde şimdi katılanlara.

Galatasaray SK - Maç günü özeti, oyun planı 2012 - transfermarkt.tr

Şurada geçen sezonki maçların kadrolarına bakın derim.Çoğu maçta 11 değişik.Yani her maç aynı adamlar oynamayacak.Değiştire değiştire oynarız.Lig sonuna doğru as 11 belli olur öyle devam ederiz.Riera,Amrabat,Elmander madem kalmak istiyorlar o zaman tribünde oturdukları zaman da ses çıkarmasınlar.Culio'yu yollarız bir ön libero alırız,geçen seneki 4-3-1-2'ye devam ederiz.

Sol bek'te kimi oynatacağız Melo'yu alırsak?

Bu ellinci yazışım belki.

Senin 10 yıldır solbekin var mı?

Sen takımın iskeletini bozarsan solbeke Marcelo,Alba artık en iyi kimse onuda getirsen düzelemezsin.

Bir tane kıytırık brezilyalı(Carlinhos) solbek için Melo'yu almamak ihtahar olur.

Bu durumda solbeksiz oynayabiliyoruz ama Selçuk-Melo'suz hayatta top yapamayız.

En iyi ihtimal İnler'i oraya alırsın ama oda ne kadar katkı verir bilinmez.Daha alışma süreci var Selçuk'la uyumu var yani varda var lig bitmeye yakın anca alışır.

O yüzden tek Melo'yu almak daha mantıklı.Bu geçici karar yüzünden Melo ile aynı yaşta olan adama milyonları yatırmak bana göre aptallıktır.

Ayrıca İnler'i alırsan birde solbek almak zorundasın ve bu adam en az Eboue kadar kaliteli olmalı bu durumda ikisini birden almak çok zor.

En iyi ihtimal alırsın Melo'yu sonra karar değişince devre arasını mı olur diğer sezon mu olur orasını bilemem ama alırsın birde kaliteli bek taş gibi kadron olur.

SA

Bu Tff'yi oradan nasıl indirebiliriz artık tek düşünmemiz gereken olay budur transfer filan hikaye.

Kimsenin şu anda acil bişey yapmasına gerek yok. Sadece imzalar toplanıp uygun zaman ve uefa tahkim sonucu beklenir..

TFF uefa nın şike kararlarını yenile uyarısına tff nin vereceği tepki de zaten bunu belli eder.

TFF febeş i cezalandırırsa, içerden toplanan imzalarla Fikstür Kuraları çekildikten sonra genel kurulda değişim gerçekleşir.

TFF febeşi cezalandırmamakta ısrar ederse, uefanın TFF yi artık muhatap almadığı açıklaması bu işi kökünden halleder.

Fakat bu aşamada; bizim yabancı sınırı dışında bu süreçten en büyük kaybımız, TFF nin fikstür çekimi arefesinde kaçıp, seçim yoluyla gecikme yaratarak, hızlandırılmış lige mecbur bırakması olur. Bu olay olmazsa fazla kaybımız olmaz..:cool:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu zamanlar UEFA kupasında mücadele etmenin pek anlamı yok. Kimse takmıyor bu kupayı. 10 sene önce çok farklıydı. O zamanlar katılan takımlara bak birde şimdi katılanlara.

Usta bizim ulkede kupa al ne alirsan al halki oldugumuz icin fark etmez .. UEFA alalim biz 75 milyon olarak seviniriz geri kalanini salla .. Ben UEFA kupasi alip .. Muzeye bir kupa daha koymaktan yanayim .. Bir ust tura cikip elenmektense .. malum tff nin yaptigi kararlarla champs de gucumuzu gosteremeyiz

Arkadaşlar bugün saat 1.30'da iş arası verildi,cafeye gidim de su sınırlama nolmus bakıym dedim.Allah kahretsin,tüm morallerim bozuldu.Bu tüp kafaya sövmek serbest olmasın,müstehak bu tüpcüye.

Bu ellinci yazışım belki.

Senin 10 yıldır solbekin var mı?

Sen takımın iskeletini bozarsan solbeke Marcelo,Alba artık en iyi kimse onuda getirsen düzelemezsin.

Bir tane kıytırık brezilyalı(Carlinhos) solbek için Melo'yu almamak ihtahar olur.

Bu durumda solbeksiz oynayabiliyoruz ama Selçuk-Melo'suz hayatta top yapamayız.

En iyi ihtimal İnler'i oraya alırsın ama oda ne kadar katkı verir bilinmez.Daha alışma süreci var Selçuk'la uyumu var yani varda var lig bitmeye yakın anca alışır.

O yüzden tek Melo'yu almak daha mantıklı.Bu geçici karar yüzünden Melo ile aynı yaşta olan adama milyonları yatırmak bana göre aptallıktır.

Ayrıca İnler'i alırsan birde solbek almak zorundasın ve bu adam en az Eboue kadar kaliteli olmalı bu durumda ikisini birden almak çok zor.

En iyi ihtimal alırsın Melo'yu sonra karar değişince devre arasını mı olur diğer sezon mu olur orasını bilemem ama alırsın birde kaliteli bek taş gibi kadron olur.

Melo'yu alırsak;

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba'yla birlikte ilk 11'de 6 yabancı oluyor. Bu da demek oluyor ki sol bekte Hakan Balta'yı oynatacağız. Hakan Balta ile sol bek oynamaktansa sol bek'e bir yabancı alıp ortaya Gökhan İnler'i almak kesinlikle en mantıklı çözüm. Yabancı sınırı yüzünden kanatsız oynayacağımızıda düşünürsek kaliteli bir sol bek şart oğlu şart. Gökhan'ı izlemediğini var sayarak onun hakkında yaptığın yorumları ciddiye dahi almıyorum. Ayrıca Melo geldiği ilk sene sezon sonunda mı alıştı takıma. Profesyonel oyuncular bunlar geçiniz alışma dönemiymiş, uyum süreciymiş.

yas olayina girme toy kalirsin. Helvacı'dan genel kurul çağrısı! - Yenisafak.com.tr - 21.1.2011 oku bakalim o gunlerde ne olmus neler yasanmis

Olay demek ki yaşla değil bilgiyle alakalı. Neyini okuyayım sen tüzüğü bilmiyorsan aç tüzük oku yönetim nasıl n zaman ibra edlir ibra edilmezse ne olur? helvacı her zaman gk çağrısı yapıyordu ama onun çağrısı ile gk yapılmadı sen bunu hala anlayamadın anlaman içinde başka bir dilde mi yazmam gerekiyor hecelememi yapaım bilemedim.

Arkadaşlar bugün saat 1.30'da iş arası verildi,cafeye gidim de su sınırlama nolmus bakıym dedim.Allah kahretsin,tüm morallerim bozuldu.Bu tüp kafaya sövmek serbest olmasın,müstehak bu tüpcüye.

Forum disinda top sektirir gibi kufur sektire bilirsin tupcuye ben oyle bir kufur ettim ki Tupcuden sulalesinden dogacak 1000yillik nesilin hatrina guzel bir beste yapip okudum . sende yap iyi geliyor .. :lol:

Balta oynicana, vederson oynasin bin kere raziyim.

hakan baltayi yazmayin ltfn kadrolara...

Forum disinda top sektirir gibi kufur sektire bilirsin tupcuye ben oyle bir kufur ettim ki Tupcuden sulalesinden dogacak 1000yillik nesilin hatrina guzel bir beste yapip okudum . sende yap iyi geliyor .. :lol:

Sürekli sövüyorum zaten aklıma gelen her anda sövmek stresimi bir nebze olsun alıyor.Ulan bir adam bu kadar mı yüzsüz olur?Aziz 1 tüpcü 2.2'side aynı kafa,secimle geldim secimle giderim diyorlar.Allah'ım kafayı yicem.:ka10:

dany ve amrabat şimdilik dursun. onlar fazla para almiyor. riera gitse keşke. gitmezse onun yerine amrabat gidebilir. inleri alirsak herşey degişir. birde kolarovu kiralican 2 hamle sadece. umutu bizde görüyorum. bu tff ninde gitmesi saglansin. seneyede ab statüsünün gelmesi saglansin yönetim tarafindan. görevleri bu olmali.

muslera

eboue------semih----chedjou-----kolarov

hamit--------inler------selçuq

sneijder

drogba------ buraq

onun için inlere parayi basip alican. mal gibi kalsin şerefsizler.

İnler'i alsak zaten 10 numara hamle yapmış oluruz..O zaman biraz daha elimiz güçlenir. Ama o transferde de sanki umduğumuzu bulamadık gibi geliyor bana, yani muhtemelen Napoli 15 küsür milyon bonservisi dayadı bu herife, hani alsak bile bence transferin son günlerine falan kalır, anca beklicez ki yaz kampında Benitez Gökhan'a satılabilir raporu versin diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt