Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu karardan sonra ARDA şart oldu. Yönetimin ne yapıp edip Arda'yı ikna etmeli.

Arda-İnler-Kolarov hamlesi, herşeye rağmen bizi şampiyon yapar.

Nerde Dany var adam tribünde oturacak. Bize yedek kulübesine adam lazim. Zan'a siz sezon boyunca güvenmek istiyorsaniz sizin bileceginiz is.

zana güvenim var eski zan değil artık. ben yedek kadro derken maç öncesi sakatlık durumlarından bahsediyordum. ama tahminim hocamız altyapıdan semih gibi bi stoper daha çıkartır bu sene

Ozan ipek demiştim dusunulemezmi sol bek icin alternatif

Wellington´u Dortmund veya Porto transfer etse, yüzyilin yetenegi gözüyle bakarsiniz, niye almiyoruz diye yönetimi elestirirsiniz.

Aubemeyang´i Dortmund degil de, biz 15 Milyon´a transfer etsek, yönetimin agzini yüzünü seversiniz ama :)

Bizdeki mantik su: Wellington´u baskasi degil de biz aliyorsak, kesin dandik futbolcudur.

Biraz genclesmekte fayda var beyler. Wellington o dinamizmiyle en az Melo kadar faydali olur diye düsünüyorum.

aubemeyang la karsilastirman bence yanlis ikisininde son senesindeki oynadigi mac sayisina bakarsan wellington neden burun kivirildigini anlarsin ve ayrica wellington cok agirda bir sakatlikda gecirmis.

yanlis anlasilmasin ben illaki melo gelsin demiyorum ,bende istereim genc oyuncularin alinmasini ama son senesinde fazla mac yapamamis oyuncular bence riskli olur

Nuri Sahin kiralanabilinir....

fenernin 13/14 Kadrosu böyle olacak 99%

756044_Fenerbahce_SK.jpg

semih-selçuk-burak 3lüsü şu anda 11 de oynayabilecek düzeyde yerli olarak görebiliriz ligde engin falan idare ederde avrupa işimiz zor

Elinde Drogba kozu varken neden hala AIHM'e başvuruda bulunmuyoruz?

mevcut kadro ile de sampiyon oluruz.

en güzeli ise...3 bile olsak, CL'e gidiyoruzzz :asd::asd::asd:

Kadromuza güveniyorum ama bu sene işimiz daha zor olacak, rakiplerimiz sadece lige konsantre olurken biz avrupa maçları da oynayacağız.

O yüzden kadro derinliği önemli ve Arda, İnler gibi kaliteli yerli oyunculara da ihtiyacımız var.

Kötü gidisatlar icin, Taktik zaten belli. BI mac iyi gitmez ise...Terim "adanaligini ortaya koyup" , hakem onu tribüne davet eder...buda takimi atesler, ve maci aliriz :D

Drogba AIHM'e gitse...direk kazanir olayi. herhangi oyuncu alirda, Drogba gibi dünyaca ünlü bi insan...olay daha farkli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt