Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya biz niye alternatif kadro kuruyoruz ?

Fener nasil gonderdi M.Ali aydinlari .. ???

Biz niye bir tupcu'yu yerinden oynatamiyoruz ?

Bukadar mi gucsuzuz ?

Sadece klavyedelikanlilari gibi resmi siteden bildiri yayinliyoruz ?

Yok efendim olmazsa Muslera satilsin .. Sneijder satilsin ... eeeh ?

Onlari sat obur serefsizim ki TFF karari degistirir cunku senin guc kaybetmeni bekliyorlar ..

Beşiktaş bile takır takır transfer yapıyor.Anlamıyorun aga

Sen Galatasaray'lı olarak davranmayı diğer kuşlar ile karıştırıyorsun be arkadaş.

Senin kurucun tam bir beyfendi,

Senin efsanen ezeli rakip formasını sorgusuzca üstüne giyecek kadar art niyetsiz bir insandı

Demek ki bu zamanda bu insalar var olsa onları ipe götürüp asacaktınız

Bazen goze goz dise dis .. bende biliyorum ki bizim gelenegimizde orf ve adetlerimizde yok oyle bir terslik ama bazen siniri asiyorlar ..

Cok abartiyorsunuz bence. Emin olun ki, Aysal ve Terim Türkiye´yi zerre kadar düsünmüyordur. Onlarin derdi Avrupa. Bayern, Real filan.

Aysal o seviyeye yaklasmak icin transferler yapmak istiyordu. Onun icin Nani, Farfan gibi kanat oyuncularindan bahsediliyordu. Simdi onlar yatti.

Ama Türkiye icin en ufak cekince yok icimde. Bana 6 yabancili bir Fenerbahce kadrosu, ve 7 Türk yedek futbolcu sayabilirmisiniz?

Fenerbahce´de kim sonradan oyuna girip oyunu degistirecekmis? Selcuk Sahin mi? Yoksa Topal mi? Aaa Caner Reis´i unutmusum pardon :)

Bizim baskan 2 hafta once 15 gün içinde cok onemli gelişemler olacak dedi hani gelişmeler biktim laflar transfer kampa yetisecek falan diyorlardı...

Cok abartiyorsunuz bence. Emin olun ki, Aysal ve Terim Türkiye´yi zerre kadar düsünmüyordur. Onlarin derdi Avrupa. Bayern, Real filan.

Aysal o seviyeye yaklasmak icin transferler yapmak istiyordu. Onun icin Nani, Farfan gibi kanat oyuncularindan bahsediliyordu. Simdi onlar yatti.

Ama Türkiye icin en ufak cekince yok icimde. Bana 6 yabancili bir Fenerbahce kadrosu, ve 7 Türk yedek futbolcu sayabilirmisiniz?

Fenerbahce´de kim sonradan oyuna girip oyunu degistirecekmis? Selcuk Sahin mi? Yoksa Topal mi? Aaa Caner Reis´i unutmusum pardon :)

+1905.

fw arkasindan ziyade gobegi dolduruyum abi colakla fw arkasi oynayamaz zati:ka19: kerim oynuyosa bilemiom gormedim hic f'shit

takımın bir yanı bir şekilde piyango olacak diyorsun, ya içimizde patlayacak ya da patlayacak.

benim kızdığım bizim scout ekibi iddaa kuponu bari yapıp paylaşsa siteden de bir işe yarasalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt