Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaynak diyenlere;

Trtspor artı futboldaki Barış Yurduseven çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiler dedi.

Dün gecede bugün için, Galatasaray da hareketli bir gün olacak dedi ve Zan, Engin sözleşme uzattı, Aydın, Çağlar gönderildi.

Kolarov içinde 1.25 M € kiralamak için önerdiğimiz rakammış.

saol

O TRT'de calisan Baris Y. birsey bilmiyor bir kez daha söyleyelim.

Yıllardır yabancı sınır var da noldu altyapımız göğe mi erdi diye sorarlar Hakan Can angutuna..

Transfer Nöbeti

Aydınla sözleşme uzaldı açıklaması KAP a düşecek diye ödüm kopuyor.

hakan can mourinhoya soru sorsa mourinhonun cevabi gay gibi soru soruyosun olurdu

Re: Transfer Nöbeti

Kapatın izlemeyin su adamları salak salak konusuyorlar barcanin alt yapısından 9 tane adam varmışta

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aydin gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

AW: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Chedjou Semih Kolarov

Melo Selcuk

Farfan Sneijder XXX

Drogba

Ooouuvvvvvv

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Hakan Can: 2+1 daha iyi diyor

dayaklik bence

Transfer Nöbeti

Olum bu transfer dönemi Aydın dan kurtulduk kurtulduk.

Yoksa bizden emekliliği kesindir.

Valla Hakan duyduklarımı yazdım, adam sallıyormu sallamıyormu bilmiyorum.

Tanju senle alakalı değilde,o herifin daha ben bir duyumunun gerçekleştiğini görmedim.Adam zaten Trabzonspor'lu,yanılmıyorsam Trabzon da oturuyor.Nerden bilsin bizim transferleri?

bizim icin realede koyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Lan bu Hakan Can ne mal bi adammis bilmiyordum ben! AB satüsüt türk futbolun önünü kapatirmis.

Dortmund neden alt yapidan cikarabiliyor diyor. Orda da sinirsiz diyor ama alt yapiya yöneliyorlar diyor.

Lan biz ne diyoruz burda?

Yabanci sinirlamasinin alt yapiyla HIC BIR ALAKASI YOK ! (iste kendi verdigin örnek Dortmund bunu ispatliyor mal oglu mal Hakan Can)

Bu yüzden serbest birakilmali iste yoksa bu ekstra handicap oluyor kulüpler icin.

Dortmund neden cikariyor? Adamlarin felsefesi bu yönde. Sedat Dogan da dedi zaten (direk olarak demese de). Bizim kulüpler bunu yapmaz diye alt yapiya yatirim SART olmali. Ama bunun yani sira yabanci sinirlamasi olmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt