Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

en kötü senaryo:

muslera

eboue semih chedjou riera

selçuk hamit sneijder engin

drogba burak

Bencede;

Muslera

eboue semih chedju hakan balta

Melo

Kerim frei Selçuk Sneijder

Drogba Burak

melosuz bir takım maalesefki düşünemiyorum.Kerimi alamazsak orada mehmeti ,kazımı,yiğiti yada yapacağımız yerli bir transferi düşünebiliriz.Ama hamiti değil.

Amrabat,Riera,eğerr kalırsa elmander maalesefki tribüne yada kiralık.

olacak olan belli

muslera

ebou-semih-chedjou-riera/carlinhos

---hamit---selçuk---engin/emre

-----------wesley----------

------drogba---burak----

inler ve/veya ardayı yüksek bonservis verip alamayız, ön libero için belki wellington kiralanır maaşı da düşük olacağından arada tribüne gitmesinde sakınca yok, he bi de riera gitmezse carlinhos falan alınmaz, tribüne 3 milyon euo atılmaz

bu dizilişte selçuk pestili çıkar ...

artık melo nun tek başına yaptığı defans görevi selçuk ve enginle paylaşılarak yanyana yapılacak

Bencede;

Muslera

Melo

Drogba Burak

melosuz bir takım maalesefki düşünemiyorum.Kerimi alamazsak orada mehmeti ,kazımı,yiğiti yada yapacağımız yerli bir transferi düşünebiliriz.Ama hamiti değil.

Kerim Frei bizde oynayacak düzeyde bir futbolcu değil.

Amrabat artik hic oynayamaz.

Calismadan kadroya girerler yerliler :sad007:

Bencede;

Muslera

Melo

Drogba Burak

hepiniz saçmalayın bakayım.. gece n senenin en iyilerinde riera yok

amrabat çöp ama daha paf ta oynayamayan frei ilk 11

ara sira Zan=Chedjou degisimli oynarlar..."kolay" maclarda Lig'de..böylece bi kontenjan acilir :o:o

bu dizilişte selçuk pestili çıkar ...

artık melo nun tek başına yaptığı defans görevi selçuk ve enginle paylaşılarak yanyana yapılacak

merkeze 3 kişi koydum zaten niye pestili çıksın, asıl selçuk sol iç oynarken pestili çıkıyordu rieraya yardım etmekten, selçuk merkez oyuncusudur

Oyun sistemini oturtamıyoruz aslında. Çift kanat sürsen oyuna(gerçi kanat oynamak için sağlam adam yok) ya tek forvet çıkacaksın yada orta sahaya kesik atacaksın. Sisteme göre transfer gerekiyor. Bence şuan herşeyden önce Gökhan İnler takıma kazandırılmalı. Kerim Frei-Arda ikilisinden birisi muhakkak alınmalı. Sol bek sorunu da büyük bir sorun. Nereye el atsan orası elimizde kalıyo :o

hepiniz saçmalayın bakayım.. gece n senenin en iyilerinde riera yok

amrabat çöp ama daha paf ta oynayamayan frei ilk 11

melosuz bir takımla kevgire döneriz bunu unutma.Ayrıcxa scneideri sürekli yedek oturtamazsın.Ya satacaksın ya oynatacaksın.

hepimizin hemfikir olamadığımız iki mevkii solbek ve sağ açık yerli olmak zorunda başka kimseyi kezemezsin halihazırda.

3lü orta saha ile 2li orta saha...yani 4231 ve 433 'de fark var.

Gercek anlamda bi "DMC" yoksa... 3lü orta saha oynamalisin.

Yıldırım Demirörene çıkıpta biri neden vicdanın rahatmı diye soru sormaz?Bu nasil gazetecilik?Ortalık yalaka dolu

Bu durumda kanatli sistemi unutun.

Kadro budur.

Önliber ve Sol bek secimi yapmak gerek.

bir yabanci hakki var.

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

Hamit XXX Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Kadro kurmayi fln birakin ya lütfen.

Siz kadro yaptikca (veya ben) bana birseyler oluyor, midem bulaniyor. Birakalim bakalim hoca ne yapacak. Hic kafa yormak istemiyorum su sartlar altinda.

bakalım sürpriz ayrılıklar olacak mı

Wellingtonu izledin mi?

Heh aferim,her halta bunu yazın,aferim,Wellington'u izledin mi ? İzledimm var mı izledimmm,en az 5-6 maçını izledim,her yaptığımız eleştiriye,her yazdığımız değerlendirmeye,şu soru neden sorulur yahu,zaten sinirliyiz.X'i izledin mi ? Y'yi izledin mi ? İzlemesek niye yazalım,gökten vahiy gelecek hali yok ya oyuncuyla ilgili bir kanıya varmışsam izlemişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt