Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene uefa muhabbeti vardı şimdi bunlar çıktı başımıza ne demek lan önlibero haricinde kapadık transferi :mad:

Riera ya 3m tazminat verip gönderip yerine sol bek alınmasını istermisiniz?

hiç şampiyonlar liginde hedef yarı final,final deyip saçmalamasınlar.senin kanatta doğru düzgün adamın yok ulan,solbekin yok,önliberon yok,yerli kadron da eksikler var. bi kerim frei,bi okay yok genç futbolcu olarak..

ve uzun bi maraton ..lafla karın doymuyo ünal aysal !başka çilekler demeyi bilyodunuz..şampiyonluktan sonra çıkıp,GS tvye demeç verip..2 aydır hayal kırıklığısın başkan !
sızın gıbılere hergun oyuncu alacaksın mutlu olacaksın kadronda 90 tane oyuncu olacakççç

he günlük düsünürsen tabiki haklisin. ama bak son tepkilerden nelere geldi digiturk resmen. iflas oldu resmen devlet el koydu. simdi sözlesme süresi dahilinde paralar devam ödenecek büyük ihtimalde ama ya sonra ?! digiturk diye bir kurum kalmayacak ortalikda. ihalede öyle bir güc olmadigi zaman peynir ekmek parasina ihale kapanir bur bir. iki ise dolandiricinin teki dogan alir yada fanatik fenerli sahenk alir ihaleyi büyük ihtimalde. sen o zaman gör cümbürtüyü. neyse tepki versiniz bile kime verceksiniz ki. devlet el koymus. devlet de gezi park olayindan sonra gördük nasil karsilik verdigini tepkilere. bu sefer hrhalde tv den gazi atarlar :D

saka bir yana hic takmaz.

Peynir ekmek parasına kapanmaz bu parayı verecek bir sürü şirket bulunur, Digiturk'e D-Smart talip diyorlar mesela şu an. Onlar da alsa aşağı yukarı aynı fiyattan yenilerler.

Burada önemli olan yayıncı kuruluşun başındaki insanın takındığı tavır, insanlar bu kadar hevesle bir şeyi beklerken TFF karar vemriş oturun oturduğunu yerde diyor resmen. E sen öyle diyorsan ben de üyeliğimi iptal ediyorum o zaman. Ben iptal edince onlar batmaz belki ama en azından tarafımı belli etmiş olurum. Benim düşüncem bu şekilde, isteyen istediği gibi düşünebilir tabi herkesin kendi iradesi.

lan arkadaş yine bi kanat adamı nasip olmayacak ya neyse :o

bu takım 2 senedır kanıtsız sampıyon oluyo neden streslısınız anlamadımkı...

arkadaş düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum lan :mad: muslera drogba wesley chedjou eboue bankolar desek bi önlibero mu kalıyor yani :mad: kanat transferi gerçkten büyük bi olasıkla hikaye oldu...ah ulan arda gelsene be olum be... kızıyordum sana ama gel lan işte artık yuvana

ya arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum fenerin durumu bizden daha kritik şu yabancılarına baksanıza %90 döküntü bir sow var biraz kuyt hadi eskinin hatırına bruna e diğerleri !!!

1 -yobo 32 yaşında 1 sene sözleşmesi var

2- alves 31 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

3- kadlec 28 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

4- meireles 30 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

5- baroni 30 yaşında 2 yıl sözleşmesi var

6- holmen 29 yaşında 2 yıl sözleşmesi var

7- stoch 23 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

8- krasiç 28 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

9- kuyt 32 yaşında 2 yıl sözleşmesi var

10-sow 27 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

11-webo 31 yaşında 2 yıl sözleşmesi var

bir de bize bakalım

1- muslera 27 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

2- dany 27 yaşında 3 yıl sözleşmesi var

3- chedjou 28 yaşında 4 yıl sözleşmesi var

4- riera 31 yaşında 1 yıl sözleşmesi var

5- eboue 30 yaşında 2 yıl sözleşmesi var

6- culio -gidici zaten alıcısı çok 1 yılı var

7- wesley 27 yaşında 3 yıl

8-ambrabat 26 yaşında 4 yıl

9-elmander 32 yaşında 1 yıl

culio ile meloyu yer değiştirin sol bek idare ederiz tek problem orada bence seneye arda gelir rahat olun derim bu arada frei şart çolak 'ta sol bek denensin derim

Taiwo Bursa'da. Bursa icin cok iyi transfer.

28 yaşında ne kadar düşüşte olsada ii transfer yaptı bursaspor .

Marsilya zamanları çok deliydo 30 metreden çıkardığı füzeler filan of of şimdi o günlerin biraz yanından geçse Bursa'ya yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt