Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo Frei Nani Farfan Kolarov

cok mu sey istedik

:D

Fiilen zaten kanatlarda sadece bekler oluyor açık kullanmıyoruz ki!!! Eboue ve Riera var çizgilerde Hamit içte oynuyor Emre Çolak Sneijder falanda öyle.

Hayır 2 stoper(semih-dany) artı sadece 2 bek-kanat(riera-eboue) oynuyoruz 2 de forvet(burak-drogba) diğer 4 oyuncu (selçuk-melo-xx-yy) ikisi gizli işsiz. takımda hiçbir fonksiyonları yok, sadece melo-selçuk ikilisinin önüne ve arkasına dolgu malzemesi olarak oynuyorlar.

kim bunlar hamit ve sneijder...

Semih'in gözüne 20 Haziran'da kömür kaçmıştı,6 Temmuz'a geldik,gözüyle ilgili tedavi hala devam ediyor hatta ilk kamp programına götürülmeyecek diye haberler çıktı öyle,çok mu kötü hasarlanmış anlamadım.

Fiilen zaten kanatlarda sadece bekler oluyor açık kullanmıyoruz ki!!! Eboue ve Riera var çizgilerde Hamit içte oynuyor Emre Çolak Sneijder falanda öyle.

Hayır 2 stoper(semih-dany) artı sadece 2 bek-kanat(riera-eboue) oynuyoruz 2 de forvet(burak-drogba) diğer 4 oyuncu (selçuk-melo-xx-yy) ikisi gizli işsiz. takımda hiçbir fonksiyonları yok, sadece melo-selçuk ikilisinin önüne ve arkasına dolgu malzemesi olarak oynuyorlar.

kim bunlar hamit ve sneijder...

direk acik kullandigimizdada orta alan cokuyordu

direk acik kullandigimizdada orta alan cokuyordu

Doğru o zaman ya 3lu stoper oyna hem Melo daha rahat oynasın ve Dany-Semih'in kademe hataları sorun olmaz ya da Selçuk-Melo yanına Hamit gibi ağır,... ya da Sneijder gibi gücü düşük yerine Tino Costa Emre Beleşoğlu, Alper vari iki yönlü canlı kaliteli birini koy.

Semih'in gözüne 20 Haziran'da kömür kaçmıştı,6 Temmuz'a geldik,gözüyle ilgili tedavi hala devam ediyor hatta ilk kamp programına götürülmeyecek diye haberler çıktı öyle,çok mu kötü hasarlanmış anlamadım.

Haberi ilk okudugumda da merak etmis ama ayrintilara ulasamamistim, insanin gozune nasil komur kacar, aciklayabilen var mi?

[video=youtube;NcVk9D70rBc]https://www.youtube.com/watch?v=NcVk9D70rBc[/video]

Sneijder geldi de ne oynadı sahgada kaybolmuyor mu? Fizik gücü mücadelesi mi var, skora direkt katkı eden biri mi? Kanata hareketlilik mi getirdi zaten takımda eğriti gibi duruyor hermaç 60-70 dk zorla adapte etme çabaları, bir maç kanatta bir maç orta saha göbekte başlayıp forvet arkasına geçmesi ama nafile... Maç başı 5 dk etkili hepsi o.

Tamam Sneijder kalsın üstüne takım kuralım 6 yabancılı sistemde Drogba Muslera Melo Eboue Chedjou Sneijder ve Hakan Balta-Hamit oynasın. Bu takım aynı anda Hamit-Sneijder-Hakan Balta 3lusunu KALDIRMAZ :)

Hazır olmayan bir oyuncu eleştiriye kapalı bir oyuncudur. Futboldan biraz anlıyorsan bunu da bilmen lazım. Sneijder uzun dönem futbol oynamadan geldi bize. 60'da 70'de çıkarılması gayet normal bir şey. Bir maçta 90 dakika saha da kaldı. ertesi gün sakatlandı adam. Neden? Çünkü hazır değil. Gelelim şu yabancı mevzusuna. Yapılacak 1 kritik hamle var. Gökhan inler hamlesi. Gelirse sol beke yer açılır. Kanata hareketlilik mi getirdi diyorsun. Mevkisi kanat olmayan bir oyuncu kanata hareketlilik getiremez. Bu onun suçu değil. Fakat iyi kanat oyuncuların varsa Sneijder kanatları çok iyi atağa sokan bir oyuncu. Sabret biraz. sen ve senin gibi 2-3 kişi daha var atıp tutan. Bu sezon hayran olacaksınız eleştirdiğiniz oyuncuya.

Yine Sneijder'i istemezük durumları başlamış,birini acil teknik direktör yapmak lazım,harcanıyorlar burada.

Yahu dışarıda biri duysa güler.Dışarıda diye forum dışından bahsetmiyorum. Fıkra şeklinde bir İngiliz,bir Fransız bir İspanyol bir de Alman'a sorun biraz neşeleri yerine gelsin :lol:

Haberi ilk okudugumda da merak etmis ama ayrintilara ulasamamistim, insanin gozune nasil komur kacar, aciklayabilen var mi?

Ben de bilmiyorum,genelde mangal yaparken oldu deniliyordu :)

İşin orasında değilim ama haber doğruysa ve 16 gündür geçmediyse sorun o kadar basit değil,ucuz atlatmış demek ki.Bu çocuğa kurşundan başlayıp tüm elementleri döktürmek lazım, nerede bir durum var gelip buluyor (:

Bize ve öldürülmeye çalışılan Türk futboluna fazlasıyla lazım bir oyuncu,kendine çok iyi bakmalı.

[video=youtube;IaZPZF7t3_U]https://www.youtube.com/watch?v=IaZPZF7t3_U[/video]

Sneijder geldi de ne oynadı sahgada kaybolmuyor mu? Fizik gücü mücadelesi mi var, skora direkt katkı eden biri mi? Kanata hareketlilik mi getirdi zaten takımda eğriti gibi duruyor hermaç 60-70 dk zorla adapte etme çabaları, bir maç kanatta bir maç orta saha göbekte başlayıp forvet arkasına geçmesi ama nafile... Maç başı 5 dk etkili hepsi o.

Tamam Sneijder kalsın üstüne takım kuralım 6 yabancılı sistemde Drogba Muslera Melo Eboue Chedjou Sneijder ve Hakan Balta-Hamit oynasın. Bu takım aynı anda Hamit-Sneijder-Hakan Balta 3lusunu KALDIRMAZ :)

hocam buralarda harcanma,ersun yanal yardımcı antrenör arıyormuş git bi şansını dene

Yine Sneijder'i istemezük durumları başlamış,birini acil teknik direktör yapmak lazım,harcanıyorlar burada.

Yahu dışarıda biri duysa güler.Dışarıda diye forum dışından bahsetmiyorum. Fıkra şeklinde bir İngiliz,bir Fransız bir İspanyol bir de Alman'a sorun biraz neşeleri yerine gelsin :lol:

snejder istemeyenden şüphe ederim...

ama snejderi oynatmak içinde orta saha hareketli olmalı

ister öyle diyin ister böyle diyin...

arabanın vites ve sol arka lastiği sorunlu..

snejder istemeyenden şüphe ederim...

ama snejderi oynatmak içinde orta saha hareketli olmalı

ister öyle diyin ister böyle diyin...

arabanın vites ve sol arka lastiği sorunlu..

Vites kim abi fren hamit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt