Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi bi iddiaya girelim.ben diyorumki bugün bi transfer açıklanır,bu isim de wellington olur:ka25:

Wllington'u bize yar etmezler diyorum ama bakalım

bu wellington sanki toğpu kestikten sonra görevi bitmiş gibi oynuyor nasıl gol atacak bu adam...

CAS'ı havai fişek cezasından dolayı açmışlar.

Ahaha Uefa'ya şantaj yapmayı planlıyorlar herhalde.Kesin başkaları da atıyor bize niye bu ceza demişlerdir. Örnek olarak da Schalke deplasmanını falan gösterir bunlar şimdi.

Ne de olsa adamların savunmalarında bile biz varız hep. Ama onlarda yaptı geleneği tabi.Yıllardır abuk sabuk savunmaları tarafsız (!) TFF kurullarından geçince kendilerini iyi savunuyor sanıyorlar ama daha da batıyorlar.

UEFA bu tarz bir şeyden dava açan takıma acımaz daha sert vurur kırbaçı.

Çatırdıyormuş bir de peh peh.

Canım sıkılıyor abi. Çok durgun geçiyor transfer sezonu. Şu TFF kararı bir an önce açıklansa da hareket gelse foruma. Gerçi TFF kararı bu yıl uygulamayacak bana göre. Bu yıl 6+0+4 ya da 6+2+2 olacak. Demişti dersin :asd:
tüpcü uefa tahkim kararlarindan sonra o koltukta durabilmek icin degil yabanciyi yasaklamayi türk oyuncu yasaklamayi bile dusunur:lol:

youtubeden izledim uzun videosunu demin :D

videoya göre karar verilmez ama kumasi baya iyi savunma anlaminda. fisek gibi adam.

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA[/video]

Abi süratli fena değil ama CL başka bir kulvar orada oynayabilir mi bilemem ama bunun üst versiyonlarıda var tabi

yarin KAP a biri duser tahminim

O bölge aşırı tecrübe isteyen bir yer öyle kumar oynanacak bir yer değil.

O yüzden Melo kalmalı.İkisi birden gelirse ala olur tabi.:)

Wellington gelmez. FTW salliyor yine....:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt