Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Asaletin Yeter@uA1905od 2 dk Melo neden olmadı onu da söliyim ücret arttırdı diyene bakmayın hikaye herşey 4 senelik sözleşme ısrarından dolayı olmadı

.

Well hayırlı olsun hüzünlü bir veda Melo :sad007:

Re: Transfer Nöbeti

Mübarekler ben kaçar büyük köpük partisi var 1000 bin kişilik görüşürüz bisous

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aynı cümlede anmakta bence sıkıntı yok zaten hani alternatif olarak değil de, çok ekstra bir teklif gelir Sneijder'e kendi de gitmek ister... O gelen parayla yeni bir yabancı yerine Arda alınır herhalde.. kontenjan bu haldeyken..

var hocam biri türk biri yabancı yabancı hayranlığı yüzünden aynı cümlede anamassın

sende o azınlıktansın o zaman,ardanın suçu iyi bir Gslı olması bizim taraftar kazım gibi tipleri sever emre çolakla erman kılıç kapatır nasıl olsa ardanın açığını arda kimmiş
ne GS lisi,babasinin hayrinami oynuyodu bizde.transfer doneminin bitmesine 1 hafta kala takimda kalacam diye soz verdigi f.terimi yüz üstü birakip gitmek nasil muhtesem Galatasaraylilik olyuor anlat bilelim.onun tripklerinimi cekecek bu taraftar,adam a.madride gitti 1 ayda 10 kilo verdi tig gibi oldu,bizdeyken nasil olsa saldim cayira sal gobegi tin tin.once adam olmayi ogrenecek

Şimdi Wellington dediğimiz arkadaş çöp çıkarsa yerine kim oynayabilir, bunu tartışmak lazım.

Yekta dışında kimse yok herhalde.. Ceyhun kalırsa belki bir de o..

melo 4 sene den dolayı olmadıysa iyi olmuş.4 sene nedir ya?

Valla bu yabancı sınırının olduğu yerde Welligton az biraz kötü oynarsa yedeğe çekilir.

-----------Burak-----------Drogba--------------

-----------------Sneıjder-----------------------

----------Selçuk------------Hamıt--------------

-----------------Wellıngton---------------------

--Kolarov----------------------------Sener(sabrı)-

-----------Chedjou-----Semıh-------------------

------------------Muslera----------------------- Su an ıcın benım ıcın en ıyı kadro budur. Arda veya Gokhan gelırse degısır tabı

Benim bu sene S14 den tek beklentim CL de gruptan lider çıkmaya vereceği destekden başkası değil. Lider çıkarsak puanlarımızla kura da torba şansımız yükselir ve çeyrek final şansı tekrarlanır. Bu da 30-35M gene cepte demektir.

Şampiyon olmasak bile uefa cezaları nedeniyle gene CL ye gideriz. Başkan 4 ncü yıldızı umursamıyorsa ben neden kafaya takayım...

Hedef artık büyük denizde boğulmaktır.

Sneijder'in bilinmeyen yuzleri bu sezon kendini gosterecektir. Bu adam pres yapacak, top kapacak, mucadele edecek. 2010 Dunya Kupasi'nda izlerken gonul verdigim takimimim formasi altinda hayal bile edemedigim bir adamdan bahsediyoruz. Taraftarin kendisini gonderme meraki ve sabirsizligi gereksiz bir durumdur.

Galatasaray yeniden bir Avrupa kupasi getirecekse bu ulkeye, bu Sneijder onderliginde olacaktir Drogba degil.

ya daha gecen draxlere 60 milyonluk teklif gelmis schalke ve oyuncu hayir demis. Yani dogru olmasa bile bu haber en az 20 milyonluk teklifler vardir

B u nasıl bir transfer hamlesidir anlamak mümkün değil. Bütün CL maçlarını tekrar izleyin takımın en iyi 2-3- oyuncusundan birinin Melo olduğunu görürsünüz...

Adam naz yapıyor olabilir ama güzelde naz olur o kadarına da katlanacan artık. Kusura bakmayın ama şu vakte kadar Melo'nun alınmayışı üstüne gidip bir de kimsenin bilmediği tam bir muamma olan Wel. alınması çok saçma, intihar niteliğinde hamlelerdir...

-----------Burak-----------Drogba--------------

-----------------Sneıjder-----------------------

----------Selçuk------------Hamıt--------------

-----------------Wellıngton---------------------

--Kolarov----------------------------Sener(sabrı)-

-----------Chedjou-----Semıh-------------------

------------------Muslera----------------------- Su an ıcın benım ıcın en ıyı kadro budur. Arda veya Gokhan gelırse degısır tabı

Engin varken Hamit'e findik yemek duser.

melo 4 sene den dolayı olmadıysa iyi olmuş.4 sene nedir ya?

Ne var?

5 senedir bu takima minimum katki veren Zan 3 sene

1 seneyi yatarak geçiren Engine 3 sene

Melo'ya gelince 4 sene çok..

Ben Engindende Zandanda memnunum ama gelip 4 sene istedi diye vazgectik mazereti uydurmasinlar..

Melo'yu mason başkan istemedi hepimiz biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt