Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı cümlede anmakta bence sıkıntı yok zaten hani alternatif olarak değil de, çok ekstra bir teklif gelir Sneijder'e kendi de gitmek ister... O gelen parayla yeni bir yabancı yerine Arda alınır herhalde.. kontenjan bu haldeyken..
ne GS lisi,babasinin hayrinami oynuyodu bizde.transfer doneminin bitmesine 1 hafta kala takimda kalacam diye soz verdigi f.terimi yüz üstü birakip gitmek nasil muhtesem Galatasaraylilik olyuor anlat bilelim.onun tripklerinimi cekecek bu taraftar,adam a.madride gitti 1 ayda 10 kilo verdi tig gibi oldu,bizdeyken nasil olsa saldim cayira sal gobegi tin tin.once adam olmayi ogreneceksende o azınlıktansın o zaman,ardanın suçu iyi bir Gslı olması bizim taraftar kazım gibi tipleri sever emre çolakla erman kılıç kapatır nasıl olsa ardanın açığını arda kimmiş
Well gelirse, Galatasray da AYSAL ın tek hedefi gelecek sezon için DRAXLER dir.
Julian Draxler - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
Burada tek sıkıntı bünyesinin biraz nazik olması ..
4 senelik sozlesemede neyin nesidirAsaletin Yeter @uA1905od2 dkMelo neden olmadı onu da söliyim ücret arttırdı diyene bakmayın hikaye herşey 4 senelik sözleşme ısrarından dolayı olmadı
.
Well hayırlı olsun hüzünlü bir veda Melo :sad007:
Yav ne Draxler'i ya uykunuz gelmiş yatıp uyuyun.
Valla bu yabancı sınırının olduğu yerde Welligton az biraz kötü oynarsa yedeğe çekilir.
Melo'da az önce twitterde Galatasaray Header fotoğrafını silmiş)
Benim bu sene S14 den tek beklentim CL de gruptan lider çıkmaya vereceği destekden başkası değil. Lider çıkarsak puanlarımızla kura da torba şansımız yükselir ve çeyrek final şansı tekrarlanır. Bu da 30-35M gene cepte demektir.
Şampiyon olmasak bile uefa cezaları nedeniyle gene CL ye gideriz. Başkan 4 ncü yıldızı umursamıyorsa ben neden kafaya takayım...
Hedef artık büyük denizde boğulmaktır.
melo 4 sene den dolayı olmadıysa iyi olmuş.4 sene nedir ya?
4 senelik sozlesemede neyin nesidir
-----------Burak-----------Drogba--------------
-----------------Sneıjder-----------------------
----------Selçuk------------Hamıt--------------
-----------------Wellıngton---------------------
--Kolarov----------------------------Sener(sabrı)-
-----------Chedjou-----Semıh-------------------
------------------Muslera----------------------- Su an ıcın benım ıcın en ıyı kadro budur. Arda veya Gokhan gelırse degısır tabı
melo 4 sene den dolayı olmadıysa iyi olmuş.4 sene nedir ya?