Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayirli olsun iyi transfer yaptik.

İzledıgım kadarıyla hucuma cok cıkıyor wellington.Hızı ve teknıgı cok ıyı.Fakat 1.73 boyunda ve celımsız.Cl de fiziki acıdan düşüşler yasayabilir.Bu gelecekse inleri eli mecbur almalıyız.Yoksa defansif anlamda sıkıntı yasarız cl de.Ligde zaten her halükarda biz sampiyon oluruz.

mert reis boy tamamda fizigi bana iri geldi zayif görünmüyor. ya da ben yanliş analiz ettim:)

İnsallah Fatih Hoca istemiştir bu oyuncuyu . Yoksa basına günlerce malzeme çıkar

Eleman kiralık mı geliyor . Satış opsiyonunu kullanmayız , aylarca pazarlık yaparız sonra

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MvTwfiEXrsA#at=174[/video]

Fiziği, tekniği ve defansif yönü Melodan iyi görünüyor niye alınmasın?

sakatlikdan önce görüntüleri bunlar galiba. benim izledigim wellington ile uzakdan yakindan alakasi yok ...hele hele fizigi hic iyi degildi. bir gelsin kampa katilsin hele bakalim vallahi. kumasi iyi ama baya bence. tek endisem fizik durumu acikcasi.

Kaç sefer söyledim yine söyleyeyim Melo'ya hiç güvenim yok sözleşmeyi alınca yatabilitesi çok fazla, onun yerine Wellington'un kiralık denenmesi daha iyi, ikisi de riskli zaten madem gençten yanayım.

Sneijderin iki mevkisi vardir.

birsi hollanda ekolundan 433 (sag veya sol ic) , ve 4231 forvet arkasi :)

Sistemin ne olduğu farketmez .

S14 sadece forvet arkası merkez oyuncusudur. Kesinlikle bir joker oyuncu değildir.

GS da 4312 sistemi haftalar süren arayışlar sonucunda S14 i sahada tutabilmek özel olarak üretilmiştir. Ve orta saha ile forvetin arasını açarak bu boşluğu defans yapmak için geri çekilen rakip orta sahaya teslim etmekten başka da hiç bir işe yaramaz.

Bu alanda sadece S14 ve geri çekilen rakip orta saha elemanları tek başlarına savaştığından S14 her zaman yüksek markaj tehditi altında oynamak zorunda kalır.

wellingtonu izleyen adam akıllı değerlendircek bir babayiğit yokmu

sakatlikdan önce görüntüleri bunlar galiba. benim izledigim wellington ile uzakdan yakindan alakasi yok ...hele hele fizigi hic iyi degildi. bir gelsin kampa katilsin hele bakalim vallahi. kumasi iyi ama baya bence. tek endisem fizik durumu acikcasi.

abi alper öcal da aynı şeyi dedi..şu brezilyayı takip eden adam...eskisi gibi çevik değil dedi..ama o iki sakatlıktan sonra anca toparlanır be abi..biraz da hırs etmeli,azmetmeli..neticede çok büyük bi kulübe geldi.artık herşey farklı onun için.

yabancı kontenjanı doldu well ile verdiğin hizmetler için saol melo bu taraftar seni unutmayacak umarım ilk 11 oynayabilecek iyi bir türk alınır arda gelirse ne ala ama gelmesse nurinin gelmesini cok isterim.

Maç içinde fazla izlemedim yarın maçlarda görünmez ama Brezilya gibi hızlı bir ligde Wellington hızıyla göz önünde olan bir adamsa Türkiyede yetişemezler..

Benim de izlediğim kadar çok da kötü bulmadım . Mücadeleci , garanti oynuyor .

Wellington Melo'ya göre çok daha süratli bir oyuncuya benziyor. Bence tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu.

Fatih Terim'in sisteminde hücum pres önemli olduğu açık alanda oynuyoruz, arkada boşluk kalabiliyor. Orayı rahatlıkla kapatabilir, böylece kontratak yeme ihtimalimiz daha da azalır.

Ah Ulan Tüpçü bütün planları alt üst ettin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt