Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Osman Altunterim ‏@altunterim 6m

Wellington hayırlı olsun da yanına bir de Melo koyar mı Galatasaray?

Osman Altunterim ‏@altunterim 4m

Ünal Aysal, yanlış hatırlamıyorsam, "Melo alınsa da bir orta saha oyuncusu daha alacağız" demişti..

wellington gelirse meloyu napsin. jem qaracan gelir anca

Transfer Nöbeti

Eğer melo'da gelirse sınayder gider gençler benden söylemesi.

Son yüklenen bu senenin videosunda ve fotosu çekiln pozunda kilo almış görünüyor..

İyi olmaz kilo alması. Az biraz sağlam olur ama, hızlı ve seri olmaktan epey fire verir.

gelisim yaslarinda. kilo alacak tabiki ama bu kilolulari güce cefirmesi önemli. yani kas yapmasi gerekir. yada önemli ama az cok tabiki.

bu cocuk bir cok scoutan büyük bomba potansiyeli olarak bakiliyor. ben de baya baya begendim acikcasi. umarim ala biliriz ama halen inanmiyorum transferine acikcasi.

Osman Altunterim ‏@altunterim 6m

Wellington hayırlı olsun da yanına bir de Melo koyar mı Galatasaray?

Osman Altunterim ‏@altunterim 4m

Ünal Aysal, yanlış hatırlamıyorsam, "Melo alınsa da bir orta saha oyuncusu daha alacağız" demişti..

onu alper'den önce demişti sanırım.alper işi yatınca 2 yabancı orta saha olamaz. hele hele bu kontenjan kararından sonra

bicaklar hazir...Welo'nin isi zor...ilk 2 mac'da "10 adam gecip gol atmazsa" bizim taraftar hemen dalacak adama

bicaklar hazir...Welo'nin isi zor...ilk 2 mac'da "10 adam gecip gol atmazsa" bizim taraftar hemen dalacak adama

:lol:

Edit: ben arsenal ve poro maclarinda bile dala bilirim büyük ihtimalde :asd:

orda kumasi belli olur büyük ihtimalde.

Beyler bu welo gelecek hazırlık kampı geçirecek tekrardan hazırlık kampı falan orda 1.5 ay olmuş sezon başlayalı sıkıntı olmasın fizik olarak ne dersiniz?

Tahmin ettiğim gibi Erman ve Kazım antrenmanda en çalışkan 2 isim. Özellikle Erman yıllardır takımda gibi çok profesyonel bir görüntü çiziyor. Erman tarzı transferler Avrupa'da çokça yapılıyor zaten. Adı sanı duyulmamış takımların çalışkan oyuncularını büyük takımlar alıp değerlendiriyor. Hatta 29 yaşındayken değil 32 yaşındayken ilk kez adını transferde duyduğumuz oyuncular oluyor. Erman kısa boylu bir oyuncu ve bu tür oyuncular genelde çok daha geç çöküyor fizik olarak. Erman ağır sakatlık yaşamamış ve en önemlisi takım ve hocasıyla sorun yaşamamış bir isim. Herkes için yeni Hagi yeni Popescu benzetmesi yapılıyor ama bunlara gerek yok. Vereceği katkıyla ben de dahil hepimizi şaşırtacak bir oyuncu kazandık. Tahminim 25 maç 6 gol 9 asist.

Sivasspor'daki istatistikleri cok iyi. senin tahmin etdinden bile fazla..GS'de daha fazla olmasi lazim normalde.

ilk 11 de bol bol oyun zaman bulursa, faydali olur kanimca

Kimse kadrosuna Erman'ı almıyor, çaycı diye aldık heralde :D

Guiza'nın da piyasası baya bir vardı...Gördük.

Ya arkadaşım kusura bakma da saçmalıyosun.Melo'nun son 2 senede oynadığı topu oynayacak orta saha Avrupa'da 4ü 5i geçmez.Bunu sen de gördün maçları izledin neden hala Melo'yu kötülemeye çalışıyosun anlamıyorum.Geçen sene şampiyonluk gidiyo mu lan yoksa dediğimiz maçlarda bu adam insanüstü futbol oynamadı mı?Hiç bi büyük maçta sinmedi 3-0lık Real maçında sahada dik durabilen tek adamdı.3-2lik Schalke maçında Farfan-Bastos sağlı sollu orta açarken o ortaları karşılayan adamdı,1-0lık Manchester maçında kornerden önce taraftarı ateşleyen adamdı.Penaltı kurtardı bi önceki sezon 10 tane gol attı,rakipleri delirtti,psikolojik üstünlük sağladı daha ne yapacak bu adam kendini size kabul ettirmek için?

Wellington mackoliğe göre bile 13 maç oynamış libertadores kupası ligden daha zorlu bir mücadele. Yani adam sakat falan değil şu an oynuyor. İlerisi için bilemiyorum. Ayrıca lig yeni başlamış 6 maç olmuş zaten.

Wellington Aparecido Martins (Sao Paulo) @ Mackolik.com

Evet aynen Brezilya lıgının baslangıc bıtıs tarıflerı farklı oldugu ıcın basta bır yanılgı olustu.Gecen sene 14 mac oynamıs orada sakatlanmıs.Bu sene saglam.

Evren Göz ‏@evrengoz 8s

Yarın, İngiltere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt