Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Sabri --Semih--Chedjou--Kolarov

Wellington

Hamit--Selcuk--Amrabat

Sneijder

Burak

Kimsenin 11'i ile dalga geçmedim bugüne kadar. Ama bu nedir aga ya? Drogba'nın olmadığı yerde Hamit var. Bari Erman falan yazsaydın da gol pozisyonuna girme şansımız yükselirdi.

Wellington gelirse (geldi sayilir.) baya kas antremani yapamasi lazim bu 1,5 ay diliminde ama..

[GG]
1612-Wellington-jogador-do-Sao-Paulo-em-Maragogi-CR-13.jpg
[/GG]

Eminönü'yü hatırlattı

Kanka ben Hollanda'dayim.. Adama bitti gözüyle bakiyorlar.. Bu sene über bişeyler göstermesi lazim yoksa bitti yani.. Sneijdere Yolanthe ile çikmaya başladi ve yavaş yavaş futbolu kafasinda bitirdi adam kendine bakmiyor, fizik olarakta devamli ufak sinir bozucu sakatliklar..

Umarim bu sene herseyin tam tersi olur ama dk 2010 sonrasindan itibarenki süreçte fizik olarak bitik durumda bu durum devam ederse işimiz var

geçen yıl "bitik" haliyle yaptıkları ortada. kritik gollere ve asistlere imza attı. gol hazırladı. bitik filan değil sadece inter'de kötü yerde oynattılar,"bi bek oynatılmadım" dedi. kadro dışı kaldı vs. bitik filan değil bu yıl herkese tokat gibi yanıt verecektir,öyle inanıyorum

Muslera

Eboue Semih Chedjou Sabri

Wellodinho Xelcuk

Burak .....Sneijder.... Erman

Drogba

Sabri sol bek'de is yapmaz mi?

bence sol bek'de Sabri >>>> Hakan....

Sneijder-Drogba-Dany yollayacak/satacaksin..

Kurt Zuma, Sanogo, Quintero üçlüsünü alacaksin.. 3 seneye müthis paralar kaldiririz

Bu sene Well + Di maria ile kapatırsak.

S14 cl de iyi oynar ve çeyrek final görürsek gene; CL den gelen 30M i Draxler e rahatça gömüp, S14 satışını Solbeke atarsak takım oturdu sayılır.

Gelecek sene Net 50M$ kombine ve 50M TL TSL geliri ile de gençleştirme ve ARGE yatırımlarına bile başlarız.:yenieek::cool::cool:

Yeter ki bu sene CL de gruptan güçlü çıkıp Quarter ı tekrar görelim ...

Onu gecen yazmiştim, keske olsa ama kontenjan var diye oyle yazdim..

Brumayi alip Drogbayi koçu olarak gostereceksin..

Quintero'yu alip Sneijderi keza ama malesef imkansiz iste

Erman dediğimiz adam aslında yetenekli , oyun zekası olan biri...Ve fiziği fazlasıyla Emre Çolakla örtüşüyo...Aynı bile diyebiliriz...Gönül isterki Emre, Erman veya Sneijder'den birşeyler kapsın ama işte Türk oyuncuların hepsi Ronaldinho havasında...Çok pohpohladılar.

Ayrıca keşke karaktersiz dedikleri Burak gibi olsa tüm futbolcular...27 yaşında hala Drogba'dan falan birşeyler katim diye uğraşıyo.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Sabri

Wellodinho Xelcuk

Burak .....Sneijder.... Erman

Drogba

Sabri sol bek'de is yapmaz mi?

bence sol bek'de Sabri >>>> Hakan....

Bencede ama sag bekte cekilmeyen adam sol bekte hic cekilmez..

adam 6 senedir sag beke yeni yeni alisiyor.. Simdi bi 6 sene daha eziyet ettirmeyelim bu taraftara

Erman dediğimiz adam aslında yetenekli , oyun zekası olan biri...Ve fiziği fazlasıyla Emre Çolakla örtüşüyo...Aynı bile diyebiliriz...Gönül isterki Emre, Erman veya Sneijder'den birşeyler kapsın ama işte Türk oyuncuların hepsi Ronaldinho havasında...Çok pohpohladılar.

Adamlar 1 gram üzerine koyamiyorum kafam basmiyor bu olayı..

En azindan vucut yapin, kas yapin.. Oda yok..

Fifayla menagerle oyuncumu test edilir ey Allahım ben de paintten resmini çizeyim

Coentrao: Ayrilmak istiyorum, kendimi burada hiç birzaman evimde hissetmedim.. Taraftarlardan hiç birzaman destek görmedim.. Aggggg aggg

Bu sene Well [GG]+ Di maria ile kapatırsak.

S14 cl de iyi oynar ve çeyrek final görürsek gene; CL den gelen 30M i Draxler e rahatça gömüp, S14 satışını Solbeke atarsak takım oturdu sayılır.

Gelecek sene Net 50M$ kombine ve 50M TL TSL geliri ile de gençleştirme ve ARGE yatırımlarına bile başlarız.:yenieek::cool::cool:

Yeter ki bu sene CL de gruptan güçlü çıkıp Quarter ı tekrar görelim ...

[/GG]

Welodinho 'ya nediyorsun? havali isim :cool:

Adamlar 1 gram üzerine koyamiyorum kafam basmiyor bu olayı..

En azindan vucut yapin, kas yapin.. Oda yok..

Ya hırs yok hırs..Ben söyledim Emre fazla havalandı dedim , tartıştık burda...Erman gibi olsa en kötü gene şu takımın vazgeçilmez sol açığı olurdu...Emre'nin boyu gereği hızlı veya zeki olması lazım...Ondan azıcık zekilik var sadece o'da şimarmak ıcın kullanılıyo...

Bak Erman kısa hızlı,teknik...Sneijder öldürücü 2'ye birleri , kilit pasları var..Ordu'ya attığı golü gördük...Bizim Türkler için önünde adam olmayacak gelişine patlatacak anca öyle atarlar.

bence en iysi. Sneijder yedege cekmek, onun yerine Erman'i oynatmak. forvet arkasi asil mevkisi,

böylece sol bek'de Riera oynayabilir.

saka saka, vurmayin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt