Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington Şampiyonlar liginde başarı hedefleyen, artık birşeyleri aşmış bizim gibi büyük hedefleri olan bir takım için ciddi bir risk.

Hele 18'de sadece 6 yabancıdan faydalanabiliyorken, takımın kilit mevkisine , sadece Brezilya liginde oynamış, ciddi sakatlıklarla uğraşmış bir oyuncuyu Melo gibi efsane bir adamın yerine alıyorsanız buna basbayağı KUMAR denir..

Umarım Wellington yüzümü kara çıkarır da, yönetim; ben dahil birçok Galatasaraylıdan bol bol küfür yemez...

Melo mu ? Efsane hadi yaa :D:D

Ardanın bi açıklaması vardı .. Yeterki yabancı olun gerçekten çok doğru .. Türk oyuncuna sahip çık Melo"ya değil .. Her seferinde sizleri kullandı ama akıllanmadınız.. Akıllanmıycaksınız

Bu yönetime küfür etmek ? Niye ediceksin ki wellington kötü oynadı diye mi ? Şaka gibisiniz yaa.

TRTSpor'da Fransa - İtalya maçı var. Birazda nostalji yapalım.. :)

Yanılmıyorsam, Trezeguet'in altın gol attığı maç. Euro 2000 finali.

Zidane - Henry - Trezeguet - Wiltord - Viera - Deschamp - Blanc - Thuram vs vs.. :ka21:

Bu sene overdoz Sabri-Balta maruziyetine bağlı karın ağrısı, baş ağrısı, sinirlilik, huzursuzluk semptomlarına hazır olalım...

İmkansız.

Ligde her hafta Melo'yu veya Wellington'u tribüne mi göndereceğiz :o

3 kulvarda mücadele edecez renktaş kadro geniş olmalı bide meloya pek güven olmuyor bazen çok kötü oynuyor bazen çok kart görüyor ondan bence ikisini de almayı düşünüyor olabilirler

3 kulvarda mücadele edecez renktaş kadro geniş olmalı bide meloya pek güven olmuyor bazen çok kötü oynuyor bazen çok kart görüyor ondan bence ikisini de almayı düşünüyor olabilirler

Şu an sol bek bile almıyoruz Riera'dan dolayı.

Birde üstüne Melo için alternatif yabancı almamız düşünülemez.

Dany+Melo mu yoksa Cecu+Weli mi yararlı olur göreceğiz

Ben güçlendiğimizi söyleyemem

biz yine kimseyi almayiz

hava toplarını kim kesicek bakalım wellingon ile melo arasında 14 cm boy farkı var kendi ayağımıza sıkıyoruz

tesekkurler bize katki sagladigin 2 yil icin, yolun acik olsun melo.

Valla bence Wellington´un gelecegi de kesin degil. Yönetim ne yapacagini, kimi alacagini kendisi de bilmiyor. Ordan oraya atliyorlar.

Bakarsiniz yarin Melo´da gelisme olmus, o aciklanmis. Bu sene Hürriyet´i de aciklama potansiyeli var yönetimde sanki. Bu sene korkuyorum.

Transfer politikasinda bir strateji, planlama, emin hamleler göremiyorum.

Wellington´a gelince: Saglam pres yapacaktir, kimseye kolay kolay gecit vermeyecektir, ama pas trafigi aksayacaktir.

Şu an sol bek bile almıyoruz Riera'dan dolayı.

Birde üstüne Melo için alternatif yabancı almamız düşünülemez.

senin dediğinde doğru ama en kritik mevkilerden birini wellington gibi daha ne yapacağı hiç belli olmayan birine güvenipte bırakacağını zannetmiyorum hocanın

Eğer Melo da gelecekse Wel nedne kiralık? seneye Wel i alacaksak neden Melo alınır, tribün için mi

Ünal Aysal:Taraftarımız panik yapmasın, yaş tahtaya basmadık. B Planı hazır ve transfer politikamızda kesinlikle değişiklik olmayacak

Bu sene DI MARIA/nani stop veya bu durumda kalırsak.

Seneye yada küçük ihtimalle devre arası S14 gider, Riera+culio+elmander teşekkürlerimizle başının çaresine bakarken Draxler ve Sol Bek (Tercihen KOLAROV/squeira) gelirken bu seneki performansına paralel olarak eboue nin kaderi belli olur. Büyük hatalar yapmadığı sürece gelecek sene de kalarak kontratını tamamlar. Yeni şözleşme için kalan 2 sezonunda biraz daha umut vermesi şart gibi görünüyor.

Drogba nın da bu yılki fizik+ kondüsyon durumu seneye devam kararında en büyük kriter olur. Gerekirse draxler ve Burak ın yanına bir yıldız gelebilir. Alternatifler arasında Bruma ve lukaku da var. Gerekirse Bruma+Çalhan+Samed ile Lukaku yu karşılıklı kiralama da seçenekler olarak sayılabilir.

Muslera nın arkasına onur 1 senesi kaldığı için 3-4 M e gelir.( Devre arasında bile bu hamle 5-6 M e her an olabilir)

Şimdilik bize çok faydalı olacağını düşündüğüm TARTIŞMAYA VE HER FİKRE AÇIK olası transfer hamlelerimiz bunlar.

Ne diyim İnşallah olur. Çünkü bu hamleler için bu sene CL de gene Çeyreği görürsek maddi kaynak sıkıntımız pek olmaz.

Wellington sol dizinden 2 kere sakatlanmış birinde 6 ay diğerinde 7 ay sahalardan uzak kalmış :SS:

Bu sene DI MARIA/nani stop veya bu durumda kalırsak.

Seneye yada küçük ihtimalle devre arası S14 gider, Riera+culio+elmander teşekkürlerimizle başının çaresine bakarken Draxler ve Sol Bek (Tercihen KOLAROV/squeira) gelirken bu seneki performansına paralel olarak eboue nin kaderi belli olur. Büyük hatalar yapmadığı sürece gelecek sene de kalarak kontratını tamamlar. Yeni şözleşme için kalan 2 sezonunda biraz daha umut vermesi şart gibi görünüyor.

Drogba nın da bu yılki fizik+ kondüsyon durumu seneye devam kararında en büyük kriter olur. Gerekirse draxler ve Burak ın yanına bir yıldız gelebilir. Alternatifler arasında Bruma ve lukaku da var. Gerekirse Bruma+Çalhan+Samed ile Lukaku yu karşılıklı kiralama da seçenekler olarak sayılabilir.

Muslera nın arkasına onur 1 senesi kaldığı için 3-4 M e gelir.( Devre arasında bile bu hamle 5-6 M e her an olabilir)

Şimdilik bize çok faydalı olacağını düşündüğüm TARTIŞMAYA VE HER FİKRE AÇIK olası transfer hamlelerimiz bunlar.

Ne diyim İnşallah olur. Çünkü bu hamleler için bu sene CL de gene Çeyreği görürsek maddi kaynak sıkıntımız pek olmaz.

sen cidden yazdiklarina inaniyormusun Tuna yoksa oylesine mi yaziyorusun?

cunku boyle yazanlara genelde sacmalamaya baslamis derdim de sen yazinca bi tuhaf oldum

di MAria nedir? Sneijder gider nedir? Draxler bir ruya unut unut

Wellington sol dizinden 2 kere sakatlanmış birinde 6 ay diğerinde 7 ay sahalardan uzak kalmış :SS:

o sakatlıklar olmasa çok üst düzey takımlarda rahatlıkla oynayabilirmiş izlemedim bu adamı ama yorumlara göre sakatlıklar kariyerini sekteye uğratmış.

senin dediğinde doğru ama en kritik mevkilerden birini wellington gibi daha ne yapacağı hiç belli olmayan birine güvenipte bırakacağını zannetmiyorum hocanın

Melo , takımı bilen , alıştığımız bir oyuncu ama alırsak sanki süper oynayacağının garantisi mi var ?

Dediğim gibi 2 yabancı libero almamız imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt