Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada cani sikilanlar "Olympus Has Fallen" filmini izlesin. Müthis, dehset´ül vahset bir film. 2 saat soluksuz izlersiniz, zaman gecer.

Bende simdi "Now You See Me" filmine geciyorum :)

şanslıyız ki fener fena rezalet hamleler yaptı

Wellington beğenmedim melonun gelmeyecek olmasını begenmedeim chedjouda kötü değil ama mühiş bir stoper değil sezon başlayınca göreceksiniz sizde şu kadroya daha güçlü takviyeler olmalıydı

2 senedir T.Silva'nın olduğu ligde en iyi defans seçilen adamı beğenmediysen kimin gelmesini isterdin?

Anlamadigim konu roma baroniye 7 milyon euro verecek filan konusuluyor lan melo ozaman 15 milyon euro

ettigim bilgiler sonunda 12 civari aliniyormus, wellington 2 milyon kira+8 satin alma eder 10, 12 capoue ye veririm basim da soru isareti kalmaz

zaten biz 10-12 mio gibi para vermiyoruz,imkansiz. wellington'de sonunda 5-6 mio € olur..

bencede capoue daha iyi olur,ama pahali iste..

Hala Youtube videolarına göre yorum yapanlar var... Komik oluyor..(Hakan'ı Roberto Carlos ayarında gösterebilirsin videolarla..)

Gelsin de görelim de ona göre yorum yapalım diyenler var. İş işten geçtikten sonra bir anlam kalmıyor. Kaderciliktir bu. Bu tür yorumlar da komik oluyor.

Yönetimi anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kadro geçen sene başarılıysa Melo'yu al bitir olayı. Melo varken başkalarını düşünmek.. Komik oluyor..

2 yıl şampiyon olduk, doyduk galiba.

2 senedir T.Silva'nın olduğu ligde en iyi defans seçilen adamı beğenmediysen kimin gelmesini isterdin?

fransa liginin en iyisi seçillmesi büyük bir kıstas değil ben izlediğime göre yorum yapıyorum..italyadan.ingilterden alacaktın stoperi,mesela solbek olarak da şükür ki calinhos gelmedi git kolarovla uğraş onunla uğraşacağına,neyse göreceğiz zaten ama melo almamak çok kritik bir hata olacak göreceksiniz

Hala Youtube videolarına göre yorum yapanlar var... Komik oluyor..(Hakan'ı Roberto Carlos ayarında gösterebilirsin videolarla..)

Gelsin de görelim de ona göre yorum yapalım diyenler var. İş işten geçtikten sonra bir anlam kalmıyor. Kaderciliktir bu. Bu tür yorumlar da komik oluyor.

Yönetimi anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kadro geçen sene başarılıysa Melo'yu al bitir olayı. Melo varken başkalarını düşünmek.. Komik oluyor..

iş işten geçince anlayacaklar kazığı amrabatta olduğu gibi

takım çok güç kaybetti umut melo yok . belki elmander

umarım önemli yabancılarmızdan birini hiç yere yollamazlar

10 puanla sampiyon olduysak iskeletini koru iste ne diye bozuyorsun, stoper-sol bek ve meloyu kadroda tutsak ilk 11'i tamamliyorduk. simdi sol bek alinmayacak, orta sahada ise kimsenin bilmedigi bir adam var. dany-melo, chedjou-wellington.. pek güclenmedik. chedjou-melo'yu isterim ben.. ayrica riera da gönderilmeli

başkan taraftarı üzmek istemez meloyla açılan yarayı

wellington+umut+2 genç türk ile kapatmaya calısırız

fransa liginin en iyisi seçillmesi büyük bir kıstas değil ben izlediğime göre yorum yapıyorum..italyadan.ingilterden alacaktın stoperi,mesela solbek olarak da şükür ki calinhos gelmedi git kolarovla uğraş onunla uğraşacağına,neyse göreceğiz zaten ama melo almamak çok kritik bir hata olacak göreceksiniz

Büyük bir kıstas değil dediğin lig her dönem en az 1 tane dünya yıldızı/adayı çıkartıyor

italya,ingiltere nereden alıyor oyuncuları kendi vatandaşları hariç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt