Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

altaki yorumlara bir bakarmisin hehe...

[GG]Rafael Vieri Concerned Fan • 4 days ago

Wellington is bad

Bernard is GOLD. (But he plays upfront, side striker, unlike Wellington, that is a DM, a bad one.)

Aga Lagolda Putra • 4 days ago

I know nothing about this guy, I just worry about his injury. IMO too risk to buy this guy. Destroyer typical with injury propone? hell no.

..................[/GG].

Okudum. pek olumlu konusulmadi.

Anladim kadaryili 2 yil önce fena bi patlama yapdi Wellington, ondan sonra sakatlik geldi, ve düsüsüe gecdi.

ve su anki durumu ile "vasat" , extrasi olmiyan bi oyuncu.

Ama belli olmaz. Yeni ortam, yeni takim, yasi genc...

büyük risk olacak, Kumar...bakicaz

Yazdıklarımı bir idrak etde sonra soru sor istersen,

90 dakika maçını izleyen şu forumda 5 kişi çıkmaz.

Bende burdakiler gibi videolardan takip ettiğimi ve buna göre yorum yaptığımı söyluyorum zaten, sen ne anlıyorsun bilemem.

hm benim meslegim az bucuk bu sektörüde ve beni o 5 kisi icinde saya bilirsin. video ile oyuncu yorumu yapilmaz bunu ögrenin lütfen artik.

ha söyle video olur belki az bucuk bir seyler anlasilir. iyi yönleri ile sayif yönlerini anlatan bir video olur. ama inan bu youtube videolarina bakarsak baris özbek bile dünyanin sayili orta saha oyuncular arasina giriyor.

Wellington icin yorumlarimi yazmisdim uzunca hata. potansiyeli yüksek ola bilecek oyuncu ama su an itibaren hazir degildir ve yetersizdir net cekilde !!!

en az 1-2 sene pismesi gerekir . bu zaman icinde sampionlugu riske sokuyoruz resmen. bide gecmisde sakatlik yasamiz ki yasadigi sakatlikda az buz degil yani. neyse...

melo cu degilim. hic bir oyunya hayranlik duymam ben . benim icin her zaman asilolanGalatasaray dir. oyuncular geler gider. destek cikarim o ayri konu tabiki ama meloculuk gibi ve saire hic yapmam yapmadim da. benim melo kalsin veya gitsin derimden cok...onun yerine alinacak isim wellington un dogru olmadigini savunuyorum. tutarsa tuta bilir ki ne güzel olur ama riski cok yüksek bence. umarim yanilan ben ve benim gibiler olur kazanan Galatasarayimiz olur. ama her yönden mantiksiz yönetim kumaridir bu benim gözümde.

Sana demedim zaten, senin yazdığından yola çıkarak genel isteğimi belirttim.

Ama bence Melo'nun kendisi de kumar zaten. Melo'yu alsak ne oynayacağı belli değil, keza Wellington da öyle. Bakalım görelim.

Okudum. pek olumlu konusulmadi.

Anladim kadaryili 2 yil önce fena bi patlama yapdi Wellington, ondan sonra sakatlik geldi, ve düsüsüe gecdi.

ve su anki durumu ile "vasat" , extrasi olmiyan bi oyuncu.

Ama belli olmaz. Yeni ortam, yeni takim, yasi genc...

büyük risk olacak, Kumar...bakicaz

bu transferin yorumu bundan fazlasi degil isde... :) Galatasarayimiz üzerinden kumar oynuyorlar ne güzel. ben buna biraz bozuluyorum. wellingtoonu alirsin tamam güzel... ama tek ona güvenerek yola cikmak bir abbaslik olur .

Sana demedim zaten, senin yazdığından yola çıkarak genel isteğimi belirttim.

Ama bence Melo'nun kendisi de kumar zaten. Melo'yu alsak ne oynayacağı belli değil, keza Wellington da öyle. Bakalım görelim.

en mantiklisi melo+wellington olurdu ... melo ile ama en fazla 2+1 sözlesme imzalardin ki buda bunu kabul etmiyor zaten anladigim kadari ile.

Ynt: Transfer Nöbeti

bu transferin yorumu bundan fazlasi degil isde... :) Galatasarayimiz üzerinden kumar oynuyorlar ne güzel. ben buna biraz bozuluyorum. wellingtoonu alirsin tamam güzel... ama tek ona güvenerek yola cikmak bir abbaslik olur .

Sanki melo ya güveniyoruz . Oda kumar işte. Ne yağacağı məlum deyil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizimkiler cidden melo yerine wellingtonimi aliyolar? Boyle sacmalik gormedim kardesim ben.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sanki melo ya güveniyoruz . Oda kumar işte. Ne yağacağı məlum deyil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

melo kumar degil bence. ilk senesinde ne aldigimiz belli. ikinci senesinde gec geldigine hesaba katarak gec form tugunu ritmini buldugunu düsünoorum ama yine sampion yapmisdir takimi. tabiki tek basina degil ama ciddi cekilde 2ci senesinde dahil katkida bulunmusdur. bu melo 3 ay tatildeydi. pro oyuncu bukadar tatil iyi degildir hele hele brezilyali ise hic iyi degil.

kampa yetistiremiyorsan sorun onda degil.

hadi tamam melo alinmasin onada hay hayim ama wellington ile neyin nesi oldugunu hic bilmedigin adamla nereye gidiyorsun ?! melo ile wellingtionu kiyaslamak da biraz sacmalik olur. anti meloculuk olur resmen. melo kendisini bizde az cok kanitlamis bir isimdir net cekilde.

bunu 2 sampionluk ve 1 sampionlar ligi ceyrek finali ise taclandirmisdir . wellington ne yapmis ?! iki tane diz capraz bag sakatligi yasamakdan haric ne gibi basari göstermis ki ona güvenelim bukadar önemli bir mevki icin?! ha gelir süper oynar bizde türkürdügümüzü INSALLAH yalariz. seve seve yalarim hemde :D ama hayal dünyasinda degil gerceklere bakarak analiz yaptigimiz zaman wellington cok riskli bir isim olarak duruyor.

hm benim meslegim az bucuk bu sektörüde ve beni o 5 kisi icinde saya bilirsin. video ile oyuncu yorumu yapilmaz bunu ögrenin lütfen artik.

ha söyle video olur belki az bucuk bir seyler anlasilir. iyi yönleri ile sayif yönlerini anlatan bir video olur. ama inan bu youtube videolarina bakarsak baris özbek bile dünyanin sayili orta saha oyuncular arasina giriyor.

Wellington icin yorumlarimi yazmisdim uzunca hata. potansiyeli yüksek ola bilecek oyuncu ama su an itibaren hazir degildir ve yetersizdir net cekilde !!!

en az 1-2 sene pismesi gerekir . bu zaman icinde sampionlugu riske sokuyoruz resmen. bide gecmisde sakatlik yasamiz ki yasadigi sakatlikda az buz degil yani. neyse...

Zaten yazdığım mesajlara bakarsan ''videolardan yorum yapmak ne kadarda doğru olur bilemiyorum'' diye cümlelerle başlıyor.

Melo transferi olur/olmaz orasını bilmiyorum ama Melo olmazsa şayet, bu takım biter gibi cümleler de kurmam. Yakaladığımız 2 senelik başarının tek mimarı hiç bir zaman Melo olmadı, ama bazı arkadaşlar nerdeyse Melo'ya tapıyor. İyi oyuncu ama vazgeçilmez değil.

Biz Melo'yu düşündüğümüz kadar Melo da bizi yada takımı düşünmüş olsaydı, anlaşma süresince kendine bir program hazırlar ve sporuna devam ederdi ama adam 2-3 ay tatil yapmaktan, eğlenmekten başka birşey düşünmüyor. Kesinlikle profesyonel bir oyuncu değil tamamen taraftarın iyi niyetini suistimal ediyor.

Melo'nun yeteneklerini, performansını tabiki de hiçe saymıyorum ama 30 yaşına gelmiş bir oyuncu için 3-4 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeleri imzalamak çok da mantıklı değil.

Melo'nun bu sene nasıl bir performans sergiliyeceğide mechul yani, ne zaman ne yapacağı belli bile değil.

hayir Melo da niye diretiyor ki anlamadim.

Istedi fiyat+kontrat, baska hic bi takim veremez. VERMEZ

Ali GÜRBÜZ Amma Attı beee....:ayatollah:

B ilirmisin?ne çok istedik genç ve yetenekli bi kanat..

R eisi olursun buraların o körpe halinle,rakiplerse senin avrat

U slu durma her maç ver kuşlara senin küçük brumadan bi tat

M alamat olurlar senden ötürü yiğidim!malamat

A rzı endamından belli mübarek at gibisin at

:D

B ilirmisin?ne çok istedik genç ve yetenekli bi kanat..

R eisi olursun buraların o körpe halinle,rakiplerse senin avrat

U slu durma her maç ver kuşlara senin küçük brumadan bi tat

M alamat olurlar senden ötürü yiğidim!malamat

A rzı endamından belli at gibisin mübarek at

:D

ay hoşt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt