Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yine zemin gitmiş.Allah kahretsin ya,o kadar para bayılıyoruz.Yine düzelmemiş.

Wellington transferi 2 güzel senenin üstüne yapılan sabotajdır.Kimse genç ilerde iyi olur falan demesin.Genç alacaklarsa gitsinler Luis Gustavo'yu,Alex Song'u,Matic'i alsınlar.Her açıdan rezalet bu Wellington transferi

ligtv3 sao paulo santos maçını vermiyor :o

Ne söyledi tam olarak? Ben kacirmisim da. Dün gece söyledikleri mi? Lakabi Welo falan filan? :)

çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

Hayilir olsun camiamiza,

Umarim basarililir olur.

Lütfen Destek cikalim, hemen ilk maclarda adami "kesip atmayalim..."

bu aksam Sao Paolu maci var galiba, bakalim oynicak mi...umarim oynar'da canli bi izleriz...

HAyirli olsun Wellington ozaman. Seref dediyse dogrudur.

Anlamiyorum sorun nerde niye düzelmiyor su zemin..

zeminin düzelmesi için ocak ayından sonra üzerinde maç yapılmaması lazımdı, lig oynandı yetmedi üstüne üst üste maçlar yapılıyor yaz boyunca.

başkan halletik şu kadar masraf filan yaptık artık sorun yok demişti ligtv de umarım izlemişdir ne kadar içler acısı halde olduğunu görmüştür zeminin.

daha bu yağmur kar görmemiş hali, kışa umarım geçen yılki gibi rezil olmayız.

bu arada ilk fransa maçında yazmıştım zemin rezil durmadan toprak çim kalkıyor diye millet her yerde olur diye dalga geçmişti, o tiplerde izlemiştir umarım sonraki maçları.

yönetim toplamda 10 milyondan fazla maliyeti olan drogba ve rieranın son sezonlarında da tam performans almak ve bu maliyetin üstüne de bir ultra maaşlı meloyu eklememek için ve aynı zamanda potansiyelli bir oyuncu kazanma ihtimali doğurmak için bu hamleyi yapıyor ama hala anlamayanlar var, seneye yeni bir yabancı statüsü ile gençleştirme operasyonu başlayacaktır

çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

Hayirli olsun ne diyelim. Insallah dogru karari vermisizdir.

Benim anlamadigim, bu ilk kamp zaten 1 hafta degil mi? Cuma Ingiltere´ye gitse ne olacak ki?

Stad sorumlusu kim neyin nesi hemen istifa etsinler pes pese. Bu ne rezillik böyle ya. Böyle amatörce calisanin isi yoktur Galatasaray'da.

q01bq.jpg

Melooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :sad007::sad007:

Stad sorumlusu kim neyin nesi hemen istifa etsinler pes pese. Bu ne rezillik böyle ya. Böyle amatörce calisanin isi yoktur Galatasaray'da.

Bi de cim görevlisi bi "ingliz uzmanmis"...

Stat architektur'da problem var. Soguk hava+Az günes göresmi...

yeni "günes aletler alindi"..öyle duymusud... bunlar gerceden alindi mi acaba.... :o:rolleyes:

Ohaaa Sili fena takti. Acayip goller var macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt