Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.481
- 659
- 1.898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wellington Çarşamba günü geliyormuş.Şeref verdi haberi.
Ne söyledi tam olarak? Ben kacirmisim da. Dün gece söyledikleri mi? Lakabi Welo falan filan?![]()
ligtv3 sao paulo santos maçını vermiyor![]()
Anlamiyorum sorun nerde niye düzelmiyor su zemin..
çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.
perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.
bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.
neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.
galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.
Inter forumlarında gelmesin diye dua ediyolar bu Welligton için.2012/2013 Midfielders Rumors Thread - Page 310
Stad sorumlusu kim neyin nesi hemen istifa etsinler pes pese. Bu ne rezillik böyle ya. Böyle amatörce calisanin isi yoktur Galatasaray'da.