Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim dedem ve insanlarden duydum devamli insanlar zamanla ne kadar zengin varlikli biri haline gelirse okadar cimrilesirmis ne kadar dogru bilmem ama etrafimde gorduklarim dogru bir tespit oldugunu soyluyor bizim kulupte son 2 yilda baya paralar kazandi bundan sonra pek paraya kiyacaklarini sanmiyorum.

cidden öyle babam da öyle...

herseyi berbat ediyor yok cok pahali filan, gören de dicek paramiz yok filan...

bucapsor super lige mi cikmisdi

febeşin şike yaptığı sene kümeye düşmüştü. fenerde yanımıza gelirse salih bize karşı oynamasın diye..

İşin ilginç tarafı buca UEFA ya şike maçında yenilip haksız kayıplarla kümeye düşürüldüm diye başvuruda bulunmuş.

TRT 1

The Pelican Brief- pelikan dosyası Başladı.

febeşin şike yaptığı sene kümeye düşmüştü. fenerde yanımıza gelirse salih bize karşı oynamasın diye..

İşin ilginç tarafı buca UEFA ya şike maçında yenilip haksız kayıplarla kümeye düşürüldüm diye başvuruda bulunmuş.

Başvuruda bulunduğunu nerden biliyorsun,kaynak?

Wellington macin icinde hic yok. Kacak dövüsüyor. Melo´yu cok arariz valla

Sao Paulo'nun 4 gün önceki lig maçının ikinci yarısında Wellington oynadı. 45 dakika izlemekle belki yorum yapmak yanlış ama genelde oyuna girmeyen ve inisiyatif almaktan kaçınan bir yapısı var gibi göründü. Hücumda hiç yoktu. Genellikle dikine oynamak yerine risksiz yan pası ve tek topu tercih etti. Savunmanın önünde etliye sütlüye karışmayan bir görüntüsü vardı. Bir pozisyonda arapasına hareketlenen rakibinin önüne sürati ile geçerek pozisyonu önledi. Sonuç itibari ile oyun anlamında Emre Belözoğlu'nın sağ ayaklısı yorumunu teyit edecek bir ışık vermedi.

Ben yönetimimizin aklıselim davranıp Melo'yu takımda tutacağını düşünüyorum

Wellington'u son 1-2 maçını izleyipte yorum yapanlara, Chedjou oynadığı son maçlar da berbat oynamıştı, hatırlatmak lazım.

Adamla konuşup transfer ettiysek aklını maça vermemesi doğaldır.

Bence bu maçlar ölçü olamaz.

30 dakikada adamı analiz eden tipler türemiş yine :asd:

benim dedem ve insanlarden duydum devamli insanlar zamanla ne kadar zengin varlikli biri haline gelirse okadar cimrilesirmis ne kadar dogru bilmem ama etrafimde gorduklarim dogru bir tespit oldugunu soyluyor bizim kulupte son 2 yilda baya paralar kazandi bundan sonra pek paraya kiyacaklarini sanmiyorum.

insanlıgı galatasaray üzerinden çok güzel özetlemişsin renktaş

Yav git işine bana masal anlatma. O saydığın gençlerden aralarında en sivrilenleri Kondogbia ve Pogba şuan. Onlar bile şuan Melo etkisi yapmadı. Sen tutmuş Melodan daha iyi diye bana sayıyorsun. Almış bide Gökhan İnler ve Mikeli koymuş. O saydığın gençlerin çoğu Meloyu sokakta görsün imza ister

hahahaha yaya toure , javi garcia, sandro gidicek melodan imza istiycek :D

Ya beyler bu kadar cabuk kabullenmeyin Wellingtonu ya... Melo dururken ne Wellingtonu...

Email fln atak gelmesin su ya. Musleranin yerine Lauro geleydi iyimiydi simdi ?

Re: Transfer Nöbeti

Wellington gelmeyip melo gelince Şampiyonlar liginimi kazanacağız. ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Wellington izliyosunuz değil mi?İşimiz var bu sezon:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Transfer Nöbeti

Ya beyler bu kadar cabuk kabullenmeyin Wellingtonu ya... Melo dururken ne Wellingtonu...

Email fln atak gelmesin su ya. Musleranin yerine Lauro geleydi iyimiydi simdi ?

Ona bakarsan buradann muslera alınnmasın x adam alınsın diye konu açılip resmi siteye göndderilmişti.

Melo derim. Bu takımın ruhu, kalbi, bel kemiği derim.

Haa biraz paragöz olabilir. Ama o bölgeye alabileceğimiz kaliteli oyuncular arasında en az maliyetlisidir.

Wellington vs macerasını bu takım bu kadar önemli sezonda kaldırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt