Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mehmet Batdal'a Orduspor ve Bucaspor, Ceyhun'a Çaykur Rizespor, Sercan Yıldırım'a Eskişehirspor ve Erciyesspor, Furkan'a Konya Torkuspor ve Çaykur Rizespor, Yiğit Gökoğlan'a Gençlerbirliği, Culio'ya Elazığspor ve Erciyesspor'a talip

:D

Sercan'ı Şener'le takas etme imkanı varsa takas edip gerisini bonservissiz yollamak gerek bence.Kira falan da değil.

Kolarov Haberi Nerden Çıktı Uzak Kaldım Da.

Re: Transfer Nöbeti

Yine yağmur başladı 2 gün yağacakmış bari bir transfer açıklasalarda evde zaman geçse

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Wellington olayı baya ciddi duruyor ama kiralık deniyor. Acaba ilk sezon için kiralık bedelini yüksek tutup ikinci sezon iyi çıkardığı takdirde genelde istedikleri parayı mı üstüne koymayı düşünüyoruz. Olabilir her şey.

Re: Transfer Nöbeti

Tff cuma günü karar verecekmis bugün haber yok yani

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yonetım neyı beklıyor bu tff den bı halt olmayacagı acık ortada culıo ve elmanderı gondermek ıcın kampın sonunu beklemezler umarım

1003674_661814580513146_484873733_n.jpg

Mikel hayırlı olsun.

sen tvdekiş yorumculara bakıyorsan vizyonun onunkileden bir farkı yok.

demişsin burda meksika meksika. yabancı durumu oldugu sürece bu tarz adamları buraya alamazsın. taraftar baskısı başarı garantisi ve beli sınırları düşününce öyle porto morto olunmuyor kuzum.

fazla daar görüşlüsün kankaya baglamışsın senle konuşmak hata

O zaman hata yapma..

SA

hani bugun karar cikacakti?

bakiyorum da 5 temmuz olmus

yalnız şu fransa'nın u 20'deki sol beki digne çok iyi oyuncu keşke alsak diyordum monaco kapmış adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt