Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

behçet renkdaş aşk acısı çekiyor beyler :asd:

------------------------------Muslera-------------------------------------

Eboue----------------Dany----------------Chedjou----------------Bastos

----------------Selçuk İnan------------------Wellington------------------

---------Nani---------------Sneijder------------Arda Turan--------------

------------------------------Burak Yılmaz-------------------------------

Ynt: Transfer Nöbeti

Forum sapitti.. az daha bos gecerse gunler hepten kiracaz kafayi :banghead:

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

artık tff'yi beklemeye gerek yok alsınlar yabancıları :) fb ve bjk için son gün kural değişiyorsa bizde değiştiririz :)

ya yoldaşlar bizim Yönetim niyə heç transfer etmir..:cool:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

her sey is para degil benim gözümde kardes. alman insanin dogasinda vardir pislik. onu nasil temizleyeceksin :) hepsi degil tabiki ama cogu maalesef öyle. dogru dürüst kültürleri olmalarindan kaynaklanan bir durum bence ama bu konu uzun tartisilir. Stuttgart veya cefresini bende biliyorum. ludwigshafen da kalmisdim 2 hafta. dedigin gibi temiz yesilik bol ama ben insan konusunda kriterimi söylemek istemisdim acikcasi.

haa diye bilirsin simdi senin almanlara ön yargin var... benim hanim almandir :D

bir görüstür, katilmasam da saygi duyarim ;)

Sonuçta herkes kendi tercihleriyle yaşar genellikle. Bu tercihinizle, Kolay gesin o zaman..:yenieek::cool:

alan memnun satan memnun, sagol tamercigim :-)

nerde olduguna bagli biraz. istnabul desen haklisin az cok. anadolunun bir sehirnde diyelim samsun diyelim olursan yine farkli. bir insanin memleketi kadar daha güzel bir yer yokdur benim gözümde. hele hele almanya yi tercih etmem resmen abbaslikdir. ama bu dedigim gibi birazda sehire bagli bir konu. genelinde sen türkiyede bir ton deli var diyorsan türkiye icin o zaman almanyada tarif edilemez agirlikda deli var söylerim genelinde.

hamburg st pauli deki deliler tüm türkiyenin toplaminda bulamaszin belkide mesela yani :D

Manyaktan kastim sokakta yürürken mal gibi durduk yere birine catmalar, anasi yasinda kadinlarin arkasindan islik calmalar falan, yani serserilik yapan. Bu insanlar Türkiyede her köse basinda var. Diger bi konuda Türkiyede Hijyene hic önem verilmemesi, adam Kuruyemisi sokagin ortasinda arabanin egzoz dumaninin altinda satiyor nerdeyse...

Neyse konumuz bu degil, dedigim gibi "alan memnun satan memnun" :-)

son olarak: Yavrum Deutschland :D

NTV SPOR ‏@ntvspor 6 dk

"Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"

3. olacağını anlamış sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt