Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kale Çizgisi ‏@kalecizgisicom 30 sn

Galatasaray, 22 yaşındaki Wellington'u satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Bence Juve ile ankasirsak Melo her turlu fedakarlik yapacaltir

Bu cocuk elimizde patlarsa yine Melo'yu almaya calisiriz. Ne de olsa biz macera aramayi seviyoruz. .lol.

maksat kasadan para cikmasin, bizim yönetim kiralayip dursun. zaten bonservisiyle almiyorlar kiraladiklari adami. 10 üzeri gol atan umutu bile almadilar daha..

İbrahim ‏@Cigaa1 41 sn

Wellington GOLLL(Olmuyor)....Wellington asist(bu da olmuyor).....Olmuyor arkadaşlar..

Sizce ne demeye çalışmış ?

Radyospor ‏@radyosporcom 1 dk

Beşiktaş, Tolga Zengin'e karşılık Veli Kavlak ve 2 milyon euro ödeyecek.

Birde bu nediyor :D

Trabzon ne yapıyor :D

Dün sitelerde kerim ismi dolaşıyordu, inşallah transferi gerçekleşir.

Fatih Terim her oyuncuyu en ince detayina kadar arastirir. Sakatlik riski varsa almaz Wellington´u zaten rahat olun.

Videosu bana yetti zaten. Bence cok ilginc bir futbolcu. Melo´nun da bu sene skora katkisi yoktu. Oraya takilmamak lazim.

Wellington Melo´nun defansif anlamda yaptigi katkinin aynisini yapar bence. Cok güclü ve cok süratli bir kere. Sezgileri cok yüksek.

Bizim yönetim oyuncusunu yarı fiyatına satacak enayi arıyor bu ne cimrilik çingene pazarlığıdır..

Ya çok iyi durumdayız diyorum sakin olup sabırlı olalım diyorum ama olmuyor , patlasın artık bombalar arka arkaya yaaaaavvv !!!

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Wellingtonu izleyen var mı

Wellington Martins Seleção.wmv - YouTube

Bu videonu yarısına kadar seyrettikten sonra, edindiğim izlenimi melo kıyaslaması ile yapacak olursam şayet, bu zamana kadar melonun futboluna toz kondurmamak için özen göstermeye çalışan birisi olarak çıkardığım sonuç;

şimdilik Well>3xMelo (Aslında büyük ihtimalle Well>4xMelo umudu da var)

bunlardan ikisi; kesinliklemelodan daha teknik, daha hızlı ve daha iyi oyun okuma özelliği bariz olarak belli. Ön libero olmasına rağmen kanatlarda bile bir bek kadar defans kesiciliği iyi. Topu alır almaz kafayı dahi kaldırmadan hedefi ilkönce rakip yarı sahası oluyor. Rakip sahaya girince önü dolu olduğunda hangi tarafta boşluk bulursa o kanada resmen akıyor topla. Top tutması ve toplu driplingi 3-4 kişiyi geçmesine rağmen halen kontrolünü kaybetmeyecek kadar iyi.

Bir tek eksikliği topla oynamayı biraz fazla sevmesi ataklarda takım saldırı hızının kendi hızıyla sınırlı kalmasına yol açabilir. FT. bu konuda uyarı yaparak uzun paslarında oyunun bir taktiği olduğunu anlatabilirse daha iyi olur. Birazda şutlarda eksiği var gibi geldi. Kaleye fazla yaklaşma isteği var.

Üçüncüsü de yaşının genç olması. Kendimizi sevdirebilirsek, uzun süre ön libero sıkıntısı çekmeden devam ederiz.

Dördüncü ihtimal ise; Karakteri .. Maçlarda kart yüzünden kaybetme ihtimalimiz çok düşük gibi görünüyor. Video nun başında teknik heyetle olan diyaloğu ve gollreden sonraki psikolojisi takım ruhuna değer verdiği izlenimi oluşturuyor. İnşallah İyi bir kişiliği vardır demek fazla bence, Zaten kendini belli ediyor. Bu konuda sürpriz beklemiyorum açıkçası...

Fatih Terim her oyuncuyu en ince detayina kadar arastirir. Sakatlik riski varsa almaz Wellington´u zaten rahat olun.

Videosu bana yetti zaten. Bence cok ilginc bir futbolcu. Melo´nun da bu sene skora katkisi yoktu. Oraya takilmamak lazim.

Wellington Melo´nun defansif anlamda yaptigi katkinin aynisini yapar bence. Cok güclü ve cok süratli bir kere. Sezgileri cok yüksek.

Üstelik zenci ve 22 yasında:):):):):):):):):):):):)

Bence yönetim yabancı sınırını bahane ederek bonservislerde 1 kuruş bile indirse kârdır mantığıyla haraket ediyor.

Wellington gelsin ben zaten Wellington ismine Wellington Nem'den dolayı hep bi sempati duymuşumdur :D

Şaka maka videolarını izledimde video ile oyuncu mu beğenilir mi yeaaa kafasına girmeden adamın harbi top tekniği çok iyi süratli ve kesici umarım gelir.

İbrahim ‏@Cigaa1 41 sn

Wellington GOLLL(Olmuyor)....Wellington asist(bu da olmuyor).....Olmuyor arkadaşlar..

Sizce ne demeye çalışmış ?

Radyospor ‏@radyosporcom 1 dk

Beşiktaş, Tolga Zengin'e karşılık Veli Kavlak ve 2 milyon euro ödeyecek.

Birde bu nediyor :D

Trabzon ne yapıyor :D

Bu paralara bırakıyorlarsa biz 1 milyon daha fazla veririz, nasıl olsa bu aralar aramız iyi sayılır Hacı abiyle :D

1-2 video izleyip bu adam sunun 5439249 kati eder demekten bikmadiniz mi?

Şu an ki kadro

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Hamit Selçuk Engin

Sneijder

Burak Drogba

Şampiyon yapar mı? Büyük ihtimal

Gruptan çıkarır mı? Büyük ihtimal

Ama daha iyisi çok rahat olabilir mi? Evet

Yönetim bunu zorlaştırıyor mu? Evet

Wellington Martins Seleção.wmv - YouTube

Bu videonu yarısına kadar seyrettikten sonra, edindiğim izlenimi melo kıyaslaması ile yapacak olursam şayet, bu zamana kadar melonun futboluna toz kondurmamak için özen göstermeye çalışan birisi olarak çıkardığım sonuç;

şimdilik Well>3xMelo (Aslında büyük ihtimalle Well>4xMelo umudu da var)

bunlardan ikisi; kesinliklemelodan daha teknik, daha hızlı ve daha iyi oyun okuma özelliği bariz olarak belli. Ön libero olmasına rağmen kanatlarda bile bir bek kadar defans kesiciliği iyi. Topu alır almaz kafayı dahi kaldırmadan hedefi ilkönce rakip yarı sahası oluyor. Rakip sahaya girince önü dolu olduğunda hangi tarafta boşluk bulursa o kanada resmen akıyor topla. Top tutması ve toplu driplingi 3-4 kişiyi geçmesine rağmen halen kontrolünü kaybetmeyecek kadar iyi.

Bir tek eksikliği topla oynamayı biraz fazla sevmesi ataklarda takım saldırı hızının kendi hızıyla sınırlı kalmasına yol açabilir. FT. bu konuda uyarı yaparak uzun paslarında oyunun bir taktiği olduğunu anlatabilirse daha iyi olur. Birazda şutlarda eksiği var gibi geldi. Kaleye fazla yaklaşma isteği var.

Üçüncüsü de yaşının genç olması. Kendimizi sevdirebilirsek, uzun süre ön libero sıkıntısı çekmeden devam ederiz.

Dördüncü ihtimal ise; Karakteri .. Maçlarda kart yüzünden kaybetme ihtimalimiz çok düşük gibi görünüyor. Video nun başında teknik heyetle olan diyaloğu ve gollreden sonraki psikolojisi takım ruhuna değer verdiği izlenimi oluşturuyor. İnşallah İyi bir kişiliği vardır demek fazla bence, Zaten kendini belli ediyor. Bu konuda sürpriz beklemiyorum açıkçası...

Kerim Freide akıyor videolarda ama U20 de gördükkü çöp kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt