Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1-2 video izleyip bu adam sunun 5439249 kati eder demekten bikmadiniz mi?

Madem ki konumuz topçu değil futbolcu ( Topçunun saha içi-dışı dahil her özelliği) beğenmek. Well>4xMelo kıyası;

C vitamini açısından da kıyaslama yaptığımızda;Yeşil Biber > 3xPortakal olduğu kadar gerçek bir kıyaslamadır gözümde.

Kaldı ki bu X lerin neler olduğunu açık olarak da izh ettim. Bu izahlarda bir yanlışlık varsa; neyin yanlış olduğunu açıkça belirtin ki, şu noktada siz haklısınız diyebileyim.

Federasyon yabancı sınırlaması kararını ne zaman verecek? Transfer stratejisi oluşturamıyoruz. Bugün federasyon toplantısı yok muydu?

Renkdaslar görüslerinizi bildirin

melonun artilari(bence)

-isteyince rakiplere korku salar

-bitmez tükenmez hirs

-taraftari ateşler

-mücadeleden kaçmaz mermiye kafa atar

-istedigi zamanlar en iyi 5 den biridir(dünyada)

melonun eksileri

-disiplinsiz

-paragözlük var(ama taraftari samimi seviyor)

-asilik var

-kart konusunda saatli bomba

-sinir stres var

-bazen aşiri rehavet var

Burak kardeşim her transfer bir vizyon işidir. Oyuncuların fıtratları da farklıdır her yaptığın transferinde bildiğin üzere kendine göre bir riski var. 30 yaşında Melo'ya ben bu parayı vermem deyip 22 yaşında gelecek vaad eden bir oyuncu almak farklı bir vizyondur ama tuttuğu anda kazanan sen olursun. Yıllarca saçma sapan yabancı sınırını koyarak bize Avrupa'daki diğer takımların maçlarına baktığımızda yahu bu adamlar bu çocukları nereden buluyorlar dedirtmediler mi ? Gayette dedirttiler şimdi bu adamların gayesi neymiş Türk futbolunun vizyonu gelişsin falan filan neyse Melo'da iyi oyuncudur oynadığın her zaman iş yapar bizde. Dediğim gibi bir karar verecekler o kadar. Wellington, konusunda bir şey diyemiyorum Brezilya ligini takip etmiyorum ama geçen sene Şampiyonlar Ligi maçlarından Wanyama diye bir oyuncu acayip dikkatimi çekmişti. Keşke onu alsak diyede düşünmüyor değilim. Böyle isimleride çoğaltabiliriz Melo'yu almamak dünya sonu bir iş değil ama yerine tercih ettiğin oyuncu iyi olmalı.

Burak kardeşim her transfer bir vizyon işidir. Oyuncuların fıtratları da farklıdır her yaptığın transferinde bildiğin üzere kendine göre bir riski var. 30 yaşında Melo'ya ben bu parayı vermem deyip 22 yaşında gelecek vaad eden bir oyuncu almak farklı bir vizyondur ama tuttuğu anda kazanan sen olursun. Yıllarca saçma sapan yabancı sınırını koyarak bize Avrupa'daki diğer takımların maçlarına baktığımızda yahu bu adamlar bu çocukları nereden buluyorlar dedirtmediler mi ? Gayette dedirttiler şimdi bu adamların gayesi neymiş Türk futbolunun vizyonu gelişsin falan filan neyse Melo'da iyi oyuncudur oynadığın her zaman iş yapar bizde. Dediğim gibi bir karar verecekler o kadar. Wellington, konusunda bir şey diyemiyorum Brezilya ligini takip etmiyorum ama geçen sene Şampiyonlar Ligi maçlarından Wanyama diye bir oyuncu acayip dikkatimi çekmişti. Keşke onu alsak diyede düşünmüyor değilim. Böyle isimleride çoğaltabiliriz Melo'yu almamak dünya sonu bir iş değil ama yerine tercih ettiğin oyuncu iyi olmalı.

1 hafta önce onla ilgili haaberler vardı bende izledim cl yi hatta videolarınıda izledim hoş bi topcu usta

Shaqiri´yi, Suarez´i istemedi mi? Su anki kadro kimin eseri? 2-3 fos transferi gündeme getirip Terim´i elestirmek haksizlik.

Neden Brezilya´dan oyuncu begenmis olmasin ki? Demek ki cok begendi ve cok güvendi. Almak istiyor.

Bu mantikla Lucescu´nun Brezilya sevdasina dümdüz giderdik herhalde biz. Elin bebelerine 10-15 Milyon saydiriyor bize diye

2 senedir kurulan takımda transferlerin çoğu Terim'in aldırdığı adamlar değil. Onaylamıştır alınmalarını ama bana bunu alın dediği adamlar değil. Bizzat istedikleri zaten ya bizim ligde oynayanlar ya da Eboue gibi takımlarında gözden düşenler. Elindekinden verim alır ama hoca transferden pek anlamıyor çünkü çok bilmiyor oyuncuları.

Muslera transferinde bunu ispatlamıştı zaten.

Wellington iyi olaiblir ona lafım yok. İzlemedim yorum yapmam.

Ama bir takımın 1 seneden fazla süredir Carlinhos'dan başka sol bek bulamıyorsa bunda bir garabet vardır.

Xabi alonso liverpoola gittiginde sanırım 20 yaşındaydı ve 10 milyon €ya gitmisti

wllington guwardi 2 kere dizinden zakatlanmis

istemez.

--------------------muslera-----------------------

eboue-----semih-----------chedjou---kolarov

--------------------selçuk-------------------------

-------hamit-------------------------engin-------

------------------wesley---------------------------

-------------burak--------drogba-----------------

orta saha yumuşak kalmaz en son bu kadro ile erzurumda fener ile oynanan maçta oynamıştı

Frei kim Allah askina,1 milyondan fazla etmez,vasat genc millilerde bile is yapamadi,bizim Aydin o yastayken genc millilerde döktürüyordu,ona verilecek parayi Okay gibi gercek yeteneklere harcayalim

^^

:Z3:

basim agridi

Kanat oyuncusu istiyosun 10milyon

Ön libero istiyosun 10milyon (Melo dışında)

Solbekler 5den başlıyor

E kanat ve forvet alternatifleride toplam 6-7 falan

Chedjou 6.5

35milyon civarı para yapıyor yönetimide anlamak lazım onlarda Galatasarayın parasını düşünüyor sonuçta yoksa herkes harcamayı bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt