Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amkspor ‏@Amkspor 3 dk

21.00'de başlayacak olan Türkiye - Fransa maçına Salih Uçan ve Kerim Frei yedek kulübesinde başlayacak.

amaç ne

Feyyaz Uçar gereğinden fazla düşünüyor ve maça göre adam oynatıyor renktaş art niyet olduğunu sanmıyorum..

yabancı dan çok forvet hattı ilginç kasımpaşanın 11 oynayacak düzeyde aşırı sayıda forvetleri var. koleksiyon yapıyorlar sanırım:)

Viudez,Ibricic,Uche,Özer(ordaydi demi),Babel,Scarione, dizilisi merak ediyorum acikca. :D

Kasımpaşa yabancı kontenjanı konusunda bilgiye sahip olabilir. Bu yüzden yardırıyor olabilirler adamlarda kaç yabancı var bilmiyorum ama onların içerde adamı vardır mutlaka.

fenerbahçede yabancı transferinde yardırıyor mutlaka önceden bilgi aldı kasımpaşa ve fenerbahçe yoksa bu kadar rahat davranmazlardı heleki fenerbahçe Avrupa kupalarından men edilmişken

fenerbahçede yabancı transferinde yardırıyor mutlaka önceden bilgi aldı kasımpaşa ve fenerbahçe yoksa bu kadar rahat davranmazlardı heleki fenerbahçe Avrupa kupalarından men edilmişken

fener bilgi aldıysa niye karşı çıkıyor yahu :mad:

Transfer Nöbeti

Biz bu şike olaylarına kendimizi biraz fazla mı kaptırdık nedir

fener bilgi aldıysa niye karşı çıkıyor yahu :mad:

federasyonun yabancı kontenjanını kaldıracağını biliyor olabilirler, karşı çıkmalarının nedeni belirsizlik yaratıp Galatasaray'ı oyalama taktiği olabilir..

Hep birlikte göreceğiz yabancı kararı açıklanınca..

Yanılmıyorsam yarın açıklanacak ?

Transfer Nöbeti

federasyonun yabancı kontenjanını kaldıracağını biliyor olabilirler, karşı çıkmalarının nedeni belirsizlik yaratıp Galatasaray'ı oyalama taktiği olabilir..

Valla benim gördüğüm Fener ne yapıyor ediyor gözden çıkarttığı yabancı oyunculara bi alıcı bulup elden bir şekilde çıkartıyor.

Biz daha 2 senedir Riera ile Culio yu gönderemedik.

bu sene veya seneye çıkarsa çıkar aksi halde sırf gıcıklık olsun diye 2-3 sene sonrada biz desteklemeyiz

Bende bunu düşünüyorum şahsen..

Sa beyler var mu gelişme ?

Federasyon bizi oyalıyor asıl. Karar çıkacağı falan yok.

WELLLINGTON INTER'DE!

KACAN BALIK BÜYÜK OLDU :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt