Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adana muazzam bir yer, durduk yerde dikilen iki adam 2 dakika içinde yumruklaşıp sonra sarılıp uzaklaşabilir. Kimse de yadırgamaz.

fatih terim hasan sas kıvanc tatlıtug hep adanalı lan bunlar :D

trabzonluyum ..cok iyi adam cikar yada cikmaz umrumda degil...haa tehlikeden dem vuruyonuz bizim orada kimse eceliyle olmez ....ama kimsenin kimligiyle dostluk etmeyiz nereli oldugu onemli deil ...turkiye butundur

Re: Transfer Nöbeti

Hatayın kızlarına bayıldım hele kahvaltısı o Şelale altında wowow

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yarın büyük desenize ab serbest olur

pes pese patlar bombalar

Bu federasyon öyle vizyon içerikli bir karar verirse forum yönetimide bana 1 hafta ban versin. Gram inanmıyorum öyle bir karar cıkacağına. Mahkemelerle falan uğraşıp öyle bir karar cıkartırsak ne ala, ama ben bu federasyondan böyle bir karar beklemiyorum. Mutlaka Fenerbahce'nin yararına bir yol deneyeceklerdir yine.

Yemek Forumuna donecegiz .. Yakinda kadro degil Yemek Tarifeleri havalarda ucacak ..

dogru

birde en sacma ve alakasiz cinayetlerin islendigi sehirimizdir,gazetelerin ücüncü sayfasini okumak yeterli:b5:

Babam Adanalı benim çok gittim. Çok acayip bir yer ama güzel bir yer görmek lazım muhakkak.

Haber vardı nette gördüm, Adana'da selam veren arkadaşını, selamımı niye almadın diye bıçaklamış biri :D

Re: Transfer Nöbeti

Hatay erzin Dörtyol Osmaniye yokmu la :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt