Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hm.. ilk3 yapmak cogu ilemize haksizlik olur bence.
![]()
[h=2]Peynir Nöbeti[/h]
Reis,Antep ne alaka? Baklava tamam dersen eyvAllah'ta,çiğ köfte?:SS:
neye göre ilk üçe koyuyon sen adanayı mesele kızları ve sıcaklığıysa amenna ha birde kebabı anteplilerden öğrendiler biraz beceriyolar![]()
Şu toprakta bekletme olayını Doğu da çok yaparlar.Bu arada peynir konusun da hiç birinize katılmam.Türkiye'de yapılan gerçek peynir eşsizdir.Mesela ben Erzincan tam yağlı beyaz peyniri hiçbirşeyle değişmem.
mesela hangi yönden Bursa dan iyitarih turizm sanayi eğitim ekonomi vs tartışabilirm
yazmayayım diyorum deminden beri ama dayanamadım..1.istanbul 2.bursa dır
arif bende senin gibi yurtdisindayim ama belki bilmiyosundur kars peyniri dunyaca lezzi cok farkli peynirdir hemde bircok cesit var.ayrica rize tulum peyniri benim bildiklerim.dunya ulkeleri herzamanki gibi kendi ürünlerini cok iyi pazarlamislar fark sadece buPeynir haric TR mutfagi cok rahat ilk 3 de dünyada
{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}
forumdasın dua et
leo bi ara isvicreye ugra peniyrin hasini ye:b5:Valla kusura bakmayın türkiyede çok gezdim az çok her yörenin peynirini yedim belik, erzincan, lor, kasar peynirinden tut cokelegine kadar ama fransız peyirinin yanında sözü bile geçmez. Adamlar burda peyniri yapıp 2 sene fermenté yapıyorlar peynir toprağın altında bekliyor 2 sene sonra çıktımı bak sen onun tadına 100 çeşit peynir var rahat.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Bende degismem ama ben çeşit olarak ve ün olarak söyledim fransız iyi peynirlerini ben bile yiyemiyorum kilosu 80 -100 euro o toprak ta bekletilenler.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Arif sen hiç küflü küp peyniri yedin mi...
Evet / hayır..:confused:
Abicim çiğköfte Antep ve Urfa ya özgüdür. Bu iki millet bizim diye yıllardır birbirini yer.
Adamın biri sadece ticari amaçla Adıyamanlı Çiğköfteci diye bir zincir açıyor sizde sanıyorsunuz ki Adıyaman a özgü. Bir kere o çiğ köfte değil. Çünkü içinde et yok. İçinde 2 kere çekilen çiğ et olduğundan çiğ köfte denir.
Tebliğde yasak olduğundan (ilaveten maliyetten çalmak için) et koymuyorlar.
Yani içinde çiğ et olmayan şey çiğ köfte olmaz bulgur köftesi olur![]()
aboo çok korktum hemen duaya başlıyom
şöyle birşey ben evde arada yaparım etli olduğu için çok yoğurmak gerekiyorAbicim çiğköfte Antep ve Urfa ya özgüdür. Bu iki millet bizim diye yıllardır birbirini yer.
Adamın biri sadece ticari amaçla Adıyamanlı Çiğköfteci diye bir zincir açıyor sizde sanıyorsunuz ki Adıyaman a özgü. Bir kere o çiğ köfte değil. Çünkü içinde et yok. İçinde 2 kere çekilen çiğ et olduğundan çiğ köfte denir.
Tebliğde yasak olduğundan (ilaveten maliyetten çalmak için) et koymuyorlar.
Yani içinde çiğ et olmayan şey çiğ köfte olmaz bulgur köftesi olur![]()
neye göre ilk üçe koyuyon sen adanayı mesele kızları ve sıcaklığıysa amenna ha birde kebabı anteplilerden öğrendiler biraz beceriyolar![]()