Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

bu Hakan can nasil spor yorumcusu omus ?! yada parayi acaba azizden mi aliyor?! bukadar bilgisiz konusan bir spor yorumcu varsa türkiyede bizde bu ise baslayalim yani .

Fanatikin spor müdürü ve son zamanlar da yaptıkları haberleri biliyoruz. Fb.org gibiler, ama bu adam eskiden böyle değildi, ne olduysa azizenin hapisten çıktığından sonra oldu

Transfer Nöbeti

Senin yorumların o kadar mantıklı ki imrene imrene bir hal olduk.

En azından tanımadığım insanların fikirlerini beğenmediğimde yok g.t büyütme, yok işporta mal alın gibi saçma sözler söylemiyorum. İsteyen istediği futbolcuyu beğenir beğenmez. Katılmasanda saygı göster

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Türkiyede isen toprakta uyutulmuş küp peyniri olarak peynircilerden sorabilirsin.Ve mümkünse uyutmanın mevsimini ve süresini de sor. Makbul olan Kar suyu etkisinden dolayı kış uykusudur. En az da 3-4 ay uyursa havasızlıktan daha güzel pişer. İlk çıktığında asıl lezzetinin ancak yarısına yakınını alırsın.

Alırken Küpüyle alacaksan küpün ağzı açılmamış ise bir kaç kaşık tabağa alıp yarım veya bir gün buzdolabında (buzdolabı iç ısısına göre, ısı düşük olursa süre uzar) bekletirsen, kendi asıl antibiyotik etkisini oluşturan küf ü vermeye başlar. Küpü aşırı sıcaklarda normal buzdolabı içinde ve küpün içinde peynirin üzerinde nemli bez serilmiş olarak nuhafaza et.

Ya da peynirciden az bişey alacaksan küpün içinden havayla temas etmemiş yerinden tazesini çıkarttır, ve hava sıcaksa imkan varsa nemli bir bezin içinde temiz kağıda sararak en kısa zamanda (birkaç saatte) buzdolabına yetiştirmeye çalış.

Afiyet olsun..:cool:

beni ciftlikci zanetin yada peynir uzmani galiba :) ya nerden ala biliriz diye sordum bana oktay usta gibi yemek tarifi yaziyorsun :) neyse yinede saol.

almanyada yasiyorum ben hem. burda toprak uygun degil pek. heryerde köpekler ile dolasiyor almanlar :D gerisini sen düsün artik yani:lol:

Cevap: Transfer Nöbeti

Wellingtonu izleyen bir kişi dahi yok mu forumda yahu

tuhaf tuhaf konusarak mantiga ters davranislarda bulunma son uyarim

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Sabah Sneijder'e balon diyen vardı şimdi de Aydın'ı yıldız yapan.

Günün her vaktinde birisi çıkıyor sanırım.

En azından tanımadığım insanların fikirlerini beğenmediğimde yok g.t büyütme, yok işporta mal alın gibi saçma sözler söylemiyorum. İsteyen istediği futbolcuyu beğenir beğenmez. Katılmasanda saygı göster

ben seni alıntılamadan yazdığıma göre demek ki senin yorumuna bir şey dememişim sen üstüne alınıyorsan yapacak bir şey yok.

Transfer Nöbeti

Ne biçim forum la burası.. 2 kişi birbirine kuşum diyor, sürekli kavga eden en az 2, olaya müdail olan 3 kişi var. Bir grup almanca geyik yaparken, diğer grup yemek tarifi üzerine konuşuyor. Ne ayaksınız lan siz? :asd:

AW: Transfer Nöbeti

Wellington gelsin !

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Re: Transfer Nöbeti

Wellingtonun hakları Shaktar,A.madrid, São Paolo arasında paylaşılmış.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Wellingtonu izleyen bir kişi dahi yok mu forumda yahu

youtubeden izledim uzun videosunu demin :D

videoya göre karar verilmez ama kumasi baya iyi savunma anlaminda. fisek gibi adam.

[video=youtube;MvTwfiEXrsA]https://www.youtube.com/watch?v=MvTwfiEXrsA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt