Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kanat.jpg

ALDIM ABİ AFİYET OLSUN :D

Sossuz et mi pişirilir mangalda. Yaktığın kömüre yazık.

beni ciftlikci zanetin yada peynir uzmani galiba :) ya nerden ala biliriz diye sordum bana oktay usta gibi yemek tarifi yaziyorsun :) neyse yinede saol.

almanyada yasiyorum ben hem. burda toprak uygun degil pek. heryerde köpekler ile dolasiyor almanlar :D gerisini sen düsün artik yani:lol:

Leo nun bahçesi varmış. Yakınsanız görüşüp anlaşın.

İlgilenenlere ...Küp peyniri hazırlama

[GG]Kestirilmiş sütü en az 1 gün presle veya üzerinde ağırlıkla asıp süzdürülerek sertleştirilmiş taze peyniri çörek otu ve tuz (1 kilo peynire yaklaşık bir yemek kaşığı çörek otu bir silkeleme tatlı kaşığı tuz ) ile karıştırıp oda ısısında 1 saat kadar fazla nemini atması için havalandırdıktan sonra, sıkıca küpe basarak ağzını da alçı ile hava almayacak şekilde kapatın.

Kendinize küçük iki küp yaparak, toprağın 80-100 cm altına gömün. ilk baharda çıkartıp kullanın işte ne var sanki ... [/GG]

Yapanlara Afiyet olsun. Bence zahmetine ve sonucu beklemeye fazlasıyla değer.:yenieek:

Transfer Nöbeti

yaw oraya buraya inanmayin,meloya bizden baska hangi takim o parayi verir.hangi brezilya kulubu 2.9m verecek meloya gecin bu isleri.bugun L.ariboganin aciklamalarina bakilirsa bence melo bizde kaliyor %95

2 yıldır bu kadar tavan yapmışken bile bizden başka talibi çıkmadı

yaw oraya buraya inanmayin,meloya bizden baska hangi takim o parayi verir.hangi brezilya kulubu 2.9m verecek meloya gecin bu isleri.bugun L.ariboganin aciklamalarina bakilirsa bence melo bizde kaliyor %95

Ronaldinho A.Mineiro'dan senede 6.5 alıyor diye duymuştum.Yani net verirler.

bide boyle bi duyum verirken boyle :) koyarlar ya en sona

:-) tiplemesi felan

gicik oluyorum yahu :D

Bu da benden olsun o zaman

şike, sopa, şemsiye : )

Transfer Nöbeti

Doğru,yıllarca Patrick Viera,Yaya Toure,Xabi Alonso gibi adamlarla oynamaya alışınca Melo sütçü beygiri kalır yanlarında :rolleyes:

Size musatafa sarp'lar, barış özbek'ler mmüstehak dememişsin. Ha birde ımaaa sezhon önćhesi kampbına qatılmadı geyiği vardı.

Herkesin ayağı titrerken Barnebau'da tek başına ayağa pas yaptı Melo.

Melo demek büyük maçlarda kalitesini ortaya koymak demek.

Köy liginde oynmaya benzemez CL.

kadro, dizilim vs işlerinden anlamıyorum tek steğim iyi adam alınsın kıskananlar çatlasın :D

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1 dk

hem italyan hem brezilyadan menajerlerden gelen haber inter wellingtonu bitirmiş boşuna yazma diyolar bana yorum artık sizin yoruldum

Transfer Nöbeti

Herkesin ayağı titrerken Barnebau'da tek başına ayağa pas yaptı Melo.

Melo demek büyük maçlarda kalitesini ortaya koymak demek.

Köy liginde oynmaya benzemez CL.

Maçı bir daha izle hangi ayaklara atmış pasları.. Ben daha çok reallı futbolcular diye gördüm. Artı sami yen'deki maç 1-1 olmadan önce neler yaptığınada bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt