Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bu amk'ya abdurrahim albayrak bir şeyler söylüyordu heralde. O gittiğinden beri tôkezliyorlar.

Cevap: Transfer Nöbeti

Vay arkadaş 3 sezondur bir solbek alamadık.

Sneijder,Drogba geldi ama biz hala o bölgeyi idare edecek orjinal bir solbek alamadık.

İbrahim Seten gıcık biri olmakla beraber bilgileri genelde isabetlidir ancak geçen seneden beri Galatasaray transferleri mevzularında çok tökezliyor. Bir şekilde başkanın kendisine çok ciddi bilgi vermediğini düşünüyorum.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 4 Jul BENDEN SÖYLEMESİ: Hem Hamit Altıntop hem Tuncay Şanlı F.Bahçe yolunda..

gibi

Bu amk'ya abdurrahim albayrak bir şeyler söylüyordu heralde. O gittiğinden beri tôkezliyorlar.

Yönetim değiştiğinden beri duyumcu falan kalmadı piyasada. Başkan çıkıp bişeyler söylerse yazıyorlar sadece.

Transfer Nöbeti

setenı gordukce ıcım kararıyor carlınhostan vazgectık farfan pahalı falan ınanmak ıstemıyorum ama baskanın tv de de 2-3 kere solda rıera gayet basarılı hakan da var falan dedıgını gorduk baskan sanırım sol bek alma konusunda pek nıyetlı degıl rıera baltaya kalırsak vay halımıze

Birde solda Riera nın yeterli oladuğuna başkan mı karar verecek Fatih Hoca mı

BONEIRHCMAE3C3S.jpg:large

Başkan solkede 3.5 ten fazla vermez.O paraya Tremili.... adını yazamadığım adam gelir mi?Sözleşmesi bitiyor galiba o yüzden makul bir fiyat isterler.

Transfer Nöbeti

Varya en sonunda yıllardır özlediğimiz solbek i altyapıdan çıkartacağız.

Yoksa bizim alacağımız yok.

sebastian perez aklıma geldi birden siz beğenirmiydiniz futbolunu :)

bizim alt yapida sistem olarak 3lü defansmi oynuyoruz,arkadas yillardir bir solbek cikmazmi alt yapidan.kapatin gitsin ne ise yariyor orasi

AW: Transfer Nöbeti

365GS e güveniyorum.

Wellington ile ilgileniyoruzdur

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt