Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav o brumayla ilgili kışında haber çıktı,takibimizdeydi yani,ab kuralı hallolcak bellki..o yüzden üzülmeyin.. bence ciddi şekilde alma durumumuz var brumayı...

bruma ya biz 15 verecegiz, ? pffff yok daha neler, adamlar vermez zaten versede oyuncu nah gelir

hey gidi günler, yanlış adamı almışşız :D :D

images.jpg

O zaman ki GS a mesut u getirseydin;şimdi leş diye takasa yollamaya kalkanların elinde pul muamelesi görürdü. :sad007:

Ya öteki orda kalsaydı ne olurdu acaba :confused::confused:

O zaman ki GS a mesut u getirseydin; şimdi leş diye takasa yollamaya kalkanların elinde pul muamelesi görürdü. :sad007:

Ya öteki orda kalsaydı ne olurdu acaba :confused::confused:

aynen katılıyorum, mesele genç oyuncu almak değil, onu a takımla hazırlayacak sistemi kurabilmek. yoksa ben barış özbek kapan top kapabilen bi ön libero olduğunu düşünmüyorum dünya üzerinde ama kaptığı topların yüzde 99unu rakibe atan da yoktur :D

Eboue yi kime kakaladın ki...:cool::D:D

Eboue'ye alternatif diyorum.

AB olayı o kadar kolay değil, tamamen Fener'e karşı çıkıp, Galatasaray'ın önünü açacak bir karar almazlar, aldırtmazlar.

En fazla 6+2+2'yi kabul ederler. Hala aslında bunun da işimize gelmediğini göremeyenler var. Muslera, Eboue, Chedjou, Melo veya yabancı (İnler yok rüya görmeyelim yerli oyuncuya 8 vermez bizimkiler), Sneijder, Drogba.

6+2+2'de sol bek Hakan oluyor, hala yok sağa Farfan, sola Nani, sağa Bruma...

Bu yüzden yerli oyuncu şart. 6+2+2'de de şart.

Biz 7 Chelsea 15 önermiş tabiki Chelsea alır bu durumda.:o

hee o zaman biz kesin aliriz, Sporting cunku paraya bakar ve bizim teklifi kabul eder Chelsea nin teklifini kabul etmezler, 7 cunku 15 den daha iyi para nasil olsa, oyuncu da bayiliyor Spor Toto liginde oynamaya:rolleyes:

Bruma gelsin nani gelmis kadar sevinirim net kere net ama bize yedirmezler gibi geliyor bana

[video=youtube;kmVcamj8l7c]https://www.youtube.com/watch?v=kmVcamj8l7c[/video]

:asd:

Eboue'ye alternatif diyorum.

AB olayı o kadar kolay değil, tamamen Fener'e karşı çıkıp, Galatasaray'ın önünü açacak bir karar almazlar, aldırtmazlar.

En fazla 6+2+2'yi kabul ederler. Hala aslında bunun da işimize gelmediğini göremeyenler var. Muslera, Eboue, Chedjou, Melo veya yabancı (İnler yok rüya görmeyelim yerli oyuncuya 8 vermez bizimkiler), Sneijder, Drogba.

6+2+2'de sol bek Hakan oluyor, hala yok sağa Farfan, sola Nani, sağa Bruma...

Bu yüzden yerli oyuncu şart. 6+2+2'de de şart.

dün gece sedat doğan canlı yayına bağlandı, ntvspor değil, ve neden ab oyuncularının olması gerektiğini anlattı, özetle bu bi seçenek değil zorunluluğumuz dedi. o yayından gittikten sonra stüdyodaki yorumcunun yorumu şu; spor camiasının ileri gelenleri toplanır karar verirler ama şahsi fikrim olmaz yönünde. nasıl denir sedat doğan başka bişey anlatıyo, ordaki yorumcu başka bişey diyo. bizim spor medyasının durumu aynen bu şekilde.

bu işin sonu avrupa adalet divanına taşınacak ve ordan muhtemelen bizim istediğimiz sonuç çıkacak, o zaman görürüm federasyonu.

dün gece sedat doğan canlı yayına bağlandı, ntvspor değil, ve neden ab oyuncularının olması gerektiğini anlattı, özetle bu bi seçenek değil zorunluluğumuz dedi. o yayından gittikten sonra stüdyodaki yorumcunun yorumu şu; spor camiasının ileri gelenleri toplanır karar verirler ama şahsi fikrim olmaz yönünde. nasıl denir sedat doğan başka bişey anlatıyo, ordaki yorumcu başka bişey diyo. bizim spor medyasının durumu aynen bu şekilde.

bu işin sonu avrupa adalet divanına taşınacak ve ordan muhtemelen bizim istediğimiz sonuç çıkacak, o zaman görürüm federasyonu.

Kim bilir ne kadar sürecek bu ? Ağırdan almamak gerek işte sırf bu yüzden.

Verdikleri hava yine "ince eleyip sık dokuyoruz" şeklinde olduğu için taraftar da tedirgin oluyor.

yabancı kararı bugün belli olmuyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt