Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bizim orta saha yapmamız gereken takviye sayısı minimum 2 olarak düşünüyorum. Bizde Selçuk'un ve gelecek olan defansif orta saha oyuncusunun alternatifi yok. Bir oyuncu aldığımız takdirde oyuncu alırsak lig, şampiyonlar ligi, kupa bu sene zorlanabiliriz.

selçuk un alternatifi yekta emre hatt erman engin daha ne olsun. melo konusunda haklısın, jem i çok isterdim ama olmayacak sanırım. en kötü ceyhun kadroda tutulmalı.

Beyler chelsea almak istemis brumayi 15 cekmisler. Fiyatini chelaea vazgecmis simdilik chelsea 15 verio diye bisey yok bizde 7 vermisiz dis basinda boyle yaziodu

bak size ingilizlerin wellington hakkindaki raporunu yazim:

A powerful runner when thrusting forward, Wellington is just one of a long line of Brazilian box-to-box midfielders to have emerged in recent years. His versatility, stamina and strength are valuable assets to any side and could see him challenge for a national team place in the future.

But, what really separates Wellington from many of his competitors is his timing of the tackle.

Blessed with superb acceleration, the São Paulo man is frequently able to recover quickly to steal away possession from opponents. So good is his timing of the tackle that he rarely needs to demonstrate his considerable strength to dispossess his rival.

adam yeni melo o zaman

Ya bizim orta saha yapmamız gereken takviye sayısı minimum 2 olarak düşünüyorum. Bizde Selçuk'un ve gelecek olan defansif orta saha oyuncusunun alternatifi yok. Bir oyuncu aldığımız takdirde oyuncu alırsak lig, şampiyonlar ligi, kupa bu sene zorlanabiliriz.

selçuk gibi performans verebilecek bir oyuncu alabilyorsak onu yedek yapamayız zaten, çok şükür selçuk hiç maç kaçırmıyor ama olur da sakat veya cezalı olursa yerine hamit emre engin yekta oynar ama melonun yerine oynayabilecek bir alternatif hakkaten yok, ceyhun var ama yeterli mi tartışılır

bak size ingilizlerin wellington hakkindaki raporunu yazim:

A powerful runner when thrusting forward, Wellington is just one of a long line of Brazilian box-to-box midfielders to have emerged in recent years. His versatility, stamina and strength are valuable assets to any side and could see him challenge for a national team place in the future.

But, what really separates Wellington from many of his competitors is his timing of the tackle.

Blessed with superb acceleration, the São Paulo man is frequently able to recover quickly to steal away possession from opponents. So good is his timing of the tackle that he rarely needs to demonstrate his considerable strength to dispossess his rival.

Gardaş döktürmüşler mi , üflemişler mi onu da yazsaydın.. :D:D:D

evet okudum güzel şeyler yazmışlar. böyle transferler her zaman heycan verir zaten

ama kulislerde gecen haberlerde 1 yil kiralama ve satin alma opsiyonu ile teklif yapmisik deniyor, dogrumu bilemiyorum

en iyi ozelligi fiziki gucune dayanmadan top kesme ve calma ozelligimis, cok hizli ve energili adammis,.

bizim eski kaptan Suat Kaya tarzı önlibero galiba

images

ama kulislerde gecen haberlerde 1 yil kiralama ve satin alma opsiyonu ile teklif yapmisik deniyor, dogrumu bilemiyorum

ondanda haberim var. kiralama durumunu deneme amaçlı düşünüyorlar heralde ama 3 milyon geçiyor aslında bir nevi taksit durumuda olabilir.

neyse ama adamın sakatlık durumu düşündürücü

Beyler chelsea almak istemis brumayi 15 cekmisler. Fiyatini chelaea vazgecmis simdilik chelsea 15 verio diye bisey yok bizde 7 vermisiz dis basinda boyle yaziodu

yoksa ben mi yanlış yorumladım .. Tekrar düşününce evet bu yorum yanlış oldu Edit...

Su orta saha transferini halletseydik artik ya. Valla berbat, lesh bir transfer dönemi geciriyoruz ya.

Baskete transfer yapin da oyalanalim bari 1-2 gün

ondanda haberim var. kiralama durumunu deneme amaçlı düşünüyorlar heralde ama 3 milyon geçiyor aslında bir nevi taksit durumuda olabilir.

neyse ama adamın sakatlık durumu düşündürücü

sakatligi kronik degilmis, o yuzden kafaya takmaya luzum yok, sonra gene toparladi ve oynamaya basladi benim bildigim, zaten adamlar 10 milyon istiyorlarmis, ondan kiralama bedeli de yuksek bence

bılmıyorum ama bızım yonetım butun transferlerı sımdıye kadar bıtırmıs olsaydı yınede oyuncu ısterdık.bu bı gercek 25 mılyon taraftarımız varsa 15 mılyonu transfer taraftarı neyse bence turk genclere para vermeye gerek yok gorduk u20 maclarında elın adamlarında fızık ne ararsan var bızımkılerde daha fızık yok...burada yapılacak olan yonetım super bı alt yapı tesısı kurmalı yığıte sercana cağlara furkana verılen paralarla manyak bı tesıs kurulurdu..bunun calışması yapılmalı...senın elınde olan alt yapıdakılere yukleme falan yap..orneğin emre colak yıllardır aynı adam bı kere gelışmezmı... u 20 gozume batan okay ve hakan çulhanoğlu ama ne yapacakları bılınmez...

musleranında bonservisi 2 klüpte degilmiydi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt