Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bılmıyorum ama bızım yonetım butun transferlerı sımdıye kadar bıtırmıs olsaydı yınede oyuncu ısterdık.bu bı gercek 25 mılyon taraftarımız varsa 15 mılyonu transfer taraftarı neyse bence turk genclere para vermeye gerek yok gorduk u20 maclarında elın adamlarında fızık ne ararsan var bızımkılerde daha fızık yok...burada yapılacak olan yonetım super bı alt yapı tesısı kurmalı yığıte sercana cağlara furkana verılen paralarla manyak bı tesıs kurulurdu..bunun calışması yapılmalı...senın elınde olan alt yapıdakılere yukleme falan yap..orneğin emre colak yıllardır aynı adam bı kere gelışmezmı... u 20 gozume batan okay ve hakan çulhanoğlu ama ne yapacakları bılınmez...

son cümle hariç noktası virgülüne katılıyorum ali.okaytan anca tuzluk olur.diğeri biraz iyi

SON DAKİKA ! FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE !

İşte fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipler !

1-Bayern Metris

2-Gardiyan United

3-Adliye City

4-Borussia Mahkeme

alinti

:)

Bruma filan alamayız. Bruma bize gelse potansiyelinin %90'ınını boşa harcamış olur. Aklı olan adam bu yaşlarda gelmez buralara. Gelişimi durur resmen.

Bence bu ertelemenin nedeni mahkum kaldılar AB'yi kabul etmeye bir çıkar yol arıyorlar 2 gün daha uzatarak süreyi yoksa işlerine geldiği gibi devam ettirecek olsalardı çekinmezlerdi bunun için 2 gün bekleme gereğide duymazlardı.

amk song ismini yazmış 3 sene önce 4.5 milyon euroya alıyorduk vazgeçtik şimdi 20 milyon euroya aldıkları adamı 15 milyon eurodan aşağı bırakmazlar

Fenerium'un "3 Temmuz" indirimine TS Club'tan karşılık geldi. "Tertemiz formalarımız yüzde 40 indirimde"

Söylenti | Aydın Yılmaz Bursaspor'da.

SON DAKIKA - Manchester United, C.Ronaldo icin Real Madrid'e 80M€ teklif etti. (Futbol Mercado)

Engin Bey, avatarınızdaki kuzuya benzetilen ciciş in aslında ne olduğu açıklığı kavuştumu:confused::cool:

( birazda geyik..:D:D)

gayet açık bir hayvan sadece

Lama yavrusu değil mi O.....:cool::cool::cool:

Dilimizde Nam-ı diğer LAMİŞ....:yenieek::D:D

20100527_730748_1274966704_pjkg.jpg

Bu kadar iri olduğunu ben de bilmiyodum açıkçası ama, burdaki yavrudan öte biraz ergen galiba...:D:D

bak size ingilizlerin wellington hakkindaki raporunu yazim:

A powerful runner when thrusting forward, Wellington is just one of a long line of Brazilian box-to-box midfielders to have emerged in recent years. His versatility, stamina and strength are valuable assets to any side and could see him challenge for a national team place in the future.

But, what really separates Wellington from many of his competitors is his timing of the tackle.

Blessed with superb acceleration, the São Paulo man is frequently able to recover quickly to steal away possession from opponents. So good is his timing of the tackle that he rarely needs to demonstrate his considerable strength to dispossess his rival.

Yani diyor ki Wellington=3x Melo

Fenerium'un "3 Temmuz" indirimine TS Club'tan karşılık geldi. "Tertemiz formalarımız yüzde 40 indirimde"

Söylenti | Aydın Yılmaz Bursaspor'da.

SON DAKIKA - Manchester United, C.Ronaldo icin Real Madrid'e 80M€ teklif etti. (Futbol Mercado)

ben olsam düsünmeden satarim. 29 yasina gidiyor artik. bu para kimin icin olursa olsun cok iyi paradir. biraz daha zorlayip 90 milyon koparmaya baksin real vallahi :)

ronaldo vs messi+neymar ama 4 sene la liga yeter mourinho ile birlikteyken artık ona rakip olma vakti

Barca 32 milyon euro teklif etmis Thiago Silva icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt