Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben olsam düsünmeden satarim. 29 yasina gidiyor artik. bu para kimin icin olursa olsun cok iyi paradir. biraz daha zorlayip 90 milyon koparmaya baksin real vallahi :)

Real'in ronaldosuz oynamayı öğrenmesi lazım artık bale alternatif olabilir bu konuda ayrıca ronaldo bence 40'ına kadar oynar fiziği çok iyi hızını koruyabilmesi önemli tabi.

ronaldo vs messi+neymar ama 4 sene la liga yeter mourinho ile birlikteyken artık ona rakip olma vakti

Bence ; Bale + CR7 Vs. Messi + Neymar

Müthiş bir kapışma olur ancak Real Isco'yu da aldı , Mesut'da var , Modric'te var nasıl bir sistem ile oynayacaklar merak ediyorum doğrusu.

arkadaslar wait!!!!!

don't 4get TAZZZ!!!
autocolante_impresso_taz_mania.jpg

HE
PUT THE

TAZ IN TAZ-MANIA

DOWN IN TAZ-MANIA

COME TO TAZ-MANIA,,,,,,,,

-------------
WE MEAN YOU! blaaaaaaaaablowphlphlwleaaaplphpbp!

[video=youtube;jC3luy4g1Cc]https://www.youtube.com/watch?v=jC3luy4g1Cc[/video]

:asd:

Bence ; Bale + CR7 Vs. Messi + Neymar

Müthiş bir kapışma olur ancak Real Isco'yu da aldı , Mesut'da var , Modric'te var nasıl bir sistem ile oynayacaklar merak ediyorum doğrusu.

alonso isco ronalo bale özil modric. orta saha hucum hattı böyle olur yaa modrid veya iscoyu kesip santrafor olabilir

Transfer Nöbeti

Beyler 4-5 gundur hicbirsey takip edemiyorum.

Erman'dan sonra transfer yaptik mi?

Real'in ronaldosuz oynamayı öğrenmesi lazım artık bale alternatif olabilir bu konuda ayrıca ronaldo bence 40'ına kadar oynar fiziği çok iyi hızını koruyabilmesi önemli tabi.

o yaslara kadar oynar ama o hizini koruyamaz asla. reflexleri kaybolur. fizigi düser. zenci olsa belki :D

Real onsuzda oynar. hemde daha takim halinde oynamaya baslaya bilir bence. one man showdan cikip takim haline dönerler ki dogrusuda budur bence.

dortmunda nasil elendiklerini gördük. dortmund takim oyunu ile dagitilar almanyada bunlari. orta sahalari realin cok iyi yine. forvete daha bitirici birisini aldiklari zaman sorun kalmaz pek. (cavani veya lewandowski örnekleri gibi)

Ben benzema veya hugaini yetersiz buluyorum acikcasi real gibi bir takim icin.

Transfer çalışmalarını netleştirmek için futbol federasyonunun yabancı kontenjanı konusunda vereceği kararı bekleyen Galatasaray'da Melo'nun transferinin bitirilmesi için karar alındı

ona sözümüz yok dünyanın en iyi stoperi thiago silva. ben gençleşiyorlar diye hummelsi yazdım birde bir ara hummels barcelona dedikoları çıkmıştı

ama hummels i istemiyorlar ve thiago silva yi cok istiyorlar, tek istedikleri adam o zaten suanda

bu hafta transfer yok malesef :o

kadr'ul star wars-

muslera

eboue --------- nounkeu ---------- chedjou ---------- kolarov

inan ------------------------ melo

snæijder

drogba ----- yilmaz------ taison​

taison :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt