Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kerim Frei'dan vazgecmis olabiliriz ben inanirim. Fulham en az 5 ister ve biz 5 vermeyiz kesinlikle.

Seten içine ettin moralimin.En yakın aday Wellington bile zor.

wellington 2 sene sonra 20-30 milyona satarbilliriz :ayatollah:

2 kez aynı yerden (sol dizden) bağ sakatlanması yaşıyan adamı 20-30 milyona satmak :confused:

çok riskli bir transfer bırak sağlam bonservise satmayı , sakatlığın tekrarı halinde 2 sezıonda 20 maça bile çıkamayabilir , bedavaya gönderecek yer ararız Allah korusun.

Wellington_SaoPaulo_Estadao_EvelsondeFreitas_05112012_292_280.jpg

yerim seni wellington:ayatollah:

Buyur, Afiyet olsun! :ayatollah:

beef_wellington_22208_16x9.jpg

Wellington. En sevdigim yemeklerden birisi.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 56s G.Saray Kerim Frei'dan kesin olarak vazgeçti.. Net bilgi..

iyi oldu u20 turnuvasinda bile kendini gösteremedi bence, maclarda ortadan kayboluyor ve 4 milyon istiyorlar.. bosa giden para olacakti. alinsa bile alternatif olurdu. ama melo-sol bek alinmazsa dükkani kapatip gidelim. (+umut bulut) kiralanan oyunculari bile kadroda tutmuyoruz..

Bos adam degil Wellington. Inter pesinde adamin, ayrica 22 yasinda. Neden olmasin.

Acayip süratli bir kere, müthis hizlaniyor. Cok güclü ve iyi bir kesici. (Videolara göre tabi)

Karsi degilim bu transfere ben.

su durumdaki galatasaray bence inter'den üstün takim.

Asaletin Yeter @uA1905od 1 dk

@ibrahimseten arda burak takası olmaz ise farfanı alırlar de noktayı koy gerisini birazda ben yazıyım :)

Bir Burak'ın gitme durumu eksikti.Tam oldu.

Spor Dünyası ‏@sporistacom 4 dk

Kasımpaşa, Aykut Kocaman'a futbol direktörlüğü teklifi yapacak.

Kasımpaşa yanlış yollarda :D

Senelik 2.9 + maç başı 30 bin euro kazanıyor melo.ortalama 35 maç oynasa 4 meuroyo denk geliyor.Çok pahalı değilmi?

İbrahim ‏@Cigaa1 55 sn

İbrahim seten, GS kerim frei den KESİN vazgeçti dediğine göre KERİM FREİ hayırlı olsun...Önemli tranfer.

Spor Dünyası ‏@sporistacom 1 dk

Galatasaray, 22 yaşındaki genç ön libero Wellington'u satın alma opsiyonlu olarak kiralamak için harekete geçti.

Frei 5 hayatta etmez, onun yerine Engin'e ağırlık veririm daha iyi fayda sağlarım..Bonuslarla 3 milyona gelirse gelir gelmezse gelmesin..

su durumdaki galatasaray bence inter'den üstün takim.

1-2 senelik düsüsler normal. Inter´in düsüsü uzun sürmez. Bence Carlinhos da iyi futbolcu, Wellington da.

Brezilya ligini takip etmiyoruz ki kesin yorum yapalim. Wellington hakkinda scout raporlari var. Cok saglam oyuncu diyorlar.

Gerci transfersizlikten her isme olumlu bakiyorum artik. Sinirlenmeye de basliyorum yavas yavas.

Aylarca ugrasiyorlar, sonra vazgectik diyorlar. Nasil is yapiyorlarsa anlamadim valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt