Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada genç oyuncu alırız satarız düşüncesi de çok doğru değil. Türkiye'de oyuncu geliştiren hoca ve sistem yok. Ka

Genç youncunun faydası bize ancak uzun süre oynayacağı için kadro istikrarı bakımından olur.

Yoksa biz aldığımız fiyata satsak çok iyi iş yapan takımlarız.

100 gençten 1'in filan satabiliriz.

Bruma vs. gibi adamlar akılları varsa gelmezler buraya. Söner giderler. Ribery bizde kalsa bir cacık olmazdı sonunda.

Caruska kim ya,bikac ümit milli olmus Arjantinde,yeni maradonna dediler,yeni maradonnayi 2 milyon dollara birakirlarmi,balon cikacagi gelmeden önce belliydi,özet videolardan en azindan futbolcunun kumasini anlarsin

Melo'nun yerini doldurmayı planladığımız adamı o zaman brezilyaşı bir klüp neden kiralasın madem bu kadar iyiyse bu adam para kazanmak varken??

Istemedi diye birsey sözkonusu degil. O zamanlar fiyat konusunda ucurum vardi aramizda. Cana olayi da gündemde yoktu.

Fatih Terim de aynen sunlari söyledi. "Bu sene Avrupa´da yokuz. Bu sene ucuz bir kaleciyle idare edelim, seneye bakariz"

Ki bu büyük bir saçmalıktı.

Hoca muhalifi değlim ama bu konularda başarılı değil bence net olarak. Yerli piyasada bile istediği adamlar ile istemediği adamlara bakınca üzülüyorum bazen.

Melo taraftar sevgisini koz olarak kullaniyor. Bu isi fazla abartmayalim ve yöneticileri zor durumda birakmayalim.

Benim Melo konusunda korkularim var zaten. 3-4 yillik anlasma yaparsak, ciddi patlayabiliriz de. Sonra gönderemezsin de adami. Bitirir bizi.

Yabanci orta sahadan bol ne var piyasada. Bas parayi al Song´u. Ama bu sefer de cimriligimiz tutuyor. Ne olacak bilmiyoruz valla

çare alex song satın alma opsiyonlu

bu 8 oyuncu yeterli zaten. dany'den iyisi chedjou alindi, riera yerine sol bek alindi, amrabat'tan iyisi nani alindi, elmander bu sene bile birsey oynamadi adam bitik.. su 8 yabanci olursa digerlerinin gözünün yasina bakilmaz cünki 8 oyuncuda klas oyuncu

Haklısın 6+2+2 de saçma bi sistem olsa bile yeterli olabilir bize ŞL, lig, Milli takım bir ton maç yapıyolar rotasyona girerler sürekli bunun sakatlığı cezasıda var..

Burda önemli olan Selçuk, Hamit, Burak ve Semihin yanına koyulacak 5. türk..

Benim yeterli gördüğüm Sabri, Engin, Erman, Zan var Umut, Frei, Okay kesinlikle alınmalı

Istemedi diye birsey sözkonusu degil. O zamanlar fiyat konusunda ucurum vardi aramizda. Cana olayi da gündemde yoktu.

Fatih Terim de aynen sunlari söyledi. "Bu sene Avrupa´da yokuz. Bu sene ucuz bir kaleciyle idare edelim, seneye bakariz"

valla o zaman ben baskanin yalancisiyim:yenieek:cünkü baskan böyle aciklama yapmisti televizyonda

muslerayi da imparator istememisti,baskan almisti fatih hocaya ragmen.Fatih hoca ne oldugu belli olmayan brezilyali bir kaleciyi istemisti.

maksatim polemik yaratmak degil ,bir hatirlatmak istedim:yenieek:

Şimdi de başkan ederi verilen futbolcu satılır diyor.Fatih Terim de Muslera'yı asla satmayı düşünmüyor.Futbol çok değişken bir oyun. :)

Terim'in aldığı adamların ya da önerilen ve kabul edilen adamların scoutluk bir yanı yok ki zaten, hepsi belli bir kariyere gelmiş adamlar.

Canaydın döneminde ki Sarr transferleri aklıma geliyor ve umarım Brezilya pazarından uzak duruyoruzdur..

lauro muamelesi yapılmış burda wellington'a o kadar kötü oyuncu değil araştırmalarıma göre beyler.

Melo'dan sonra Wellington attan inip eşşeğe binmek olma olasılığı yüksek..Mikel gelsin en azından..En kritik bölgene genç adam alıp belki tutarsa satarız mantığı yanlış..

Melo'nun yerini doldurmayı planladığımız adamı o zaman brezilyaşı bir klüp neden kiralasın madem bu kadar iyiyse bu adam para kazanmak varken??

Ben Melonu yerine Wellinton alinsin demiyorum,eger durmadan fiyat arttiriyorsa alternatiflere dönülsün artik diyorum,

muslerayi da imparator istememisti,baskan almisti fatih hocaya ragmen.Fatih hoca ne oldugu belli olmayan brezilyali bir kaleciyi istemisti.

maksatim polemik yaratmak degil ,bir hatirlatmak istedim:yenieek:

Musleradan evvel takıma katılan Tafarel in kefaleti ile alındı müslüm..

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim 2 dk

Bugün itibariyle NTV Spor ile yollarımızı ayırdık.. Ve bugüne kadar bana destek olan herkese çok teşekkür ederim..

Fbtv'ye alsınlar.

Biz herhalde birgün ekonomik anlamda Manchester United seviyesine de gelsek, 10+ Milyonluk futbolcu transfer ettigimizi görmeyecegiz herhalde :)

Ekonomi ayri mesele, ama hedef de bir o kadar önemli. Sen ufak bütceyle CL sampiyonluguna oynayacak kadroyu kuramazsin. Bu mümkün degil.

Hedef oyuncular daha önemlidir benim mantigima göre. Su oyuncu bize bu hedef dogrultusunda lazim dersin, ne pahasina olursa olsun alirsin.

Yok Nani´ye 7 Milyon´dan fazla vermem de, yok 6 Milyonluk sol bek olurmuymus da, böyle CL sampiyonlugu gelmez. Mümkün degil.

Haklısın 6+2+2 de saçma bi sistem olsa bile yeterli olabilir bize ŞL, lig, Milli takım bir ton maç yapıyolar rotasyona girerler sürekli bunun sakatlığı cezasıda var..

Burda önemli olan Selçuk, Hamit, Burak ve Semihin yanına koyulacak 5. türk..

Benim yeterli gördüğüm Sabri, Engin, Erman, Zan var Umut, Frei, Okay kesinlikle alınmalı

net bir 5.oyuncumuz yok maalesef, bizim yönetiminde pek umrunda degil gibi o oyuncuyu almak. gökhan inler disinda direk 11 oynar dedigimiz oyuncu yok zaten, onun fiyatida bizim yönetimi kesmedi.

yekta idare eder, kazim fizik gücünü toparlayip motive olursa idare eder.. umut'u alirsak rotasyonda 7 oyuncumuz olur. hakan balta'yi da sayarsan 8 :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt