Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

u20de gözümüzün önünde adamlar var 2 tane olsak nolcak dünkü fransada baya iyi adam vardı

Ahanda 90+4 te attı herif frikikten harbiden müthiş topçu quintero

Wellington ve Melo'yu ayıran tek nokta oyun görüşleri. Melo, sıkışan anlarda boş alana yolladığı 40-50 metrelik uzun paslarla oyunu açabiliyor. Wellington'da bunu göremedim. Ama izlediğim maç sayısı da 2, yani pek sağlıklı bir sayı değil kesin birşey yazmakmiçin. Onun dışında ikisi de çok mücadeleci ve hamlelerinde başarılı oyuncular.

Kısıtlı gözlemlerim çerçevesinde ilave edebileceklerim;

Veli kardeş, 3.bölgeye yaklaşmaktan pek haz etmiyor (GİBİ), şut tehdidi de pek yok (GİBİ), tam bir defansif orta alan oyuncusu portresi çiziyor (GİBİ), Melo'ya nazaran çok çabuk, atlet, fakat çevre kontrolü dar kapsamda (GİBİ), yüksek toplarda kısa boyunun da etkisiyle olsa gerek Melo'ya nispetle daha etkisiz, lakin bu yetisi çok düşük seviyede de değil (GİBİ).

Hülasa, bi Melo değil ancak zamanla üzerine koyabilecek, general olamasa bile DMC kategorisinde kurmay albaylığa rahatlıkla çıkabilecek potansiyelde bir er, zannımca, kanımca.....

Quintero bohunu yiyim, gel ulan.

Bugün attigi paslari Drogbaya, Buraka, Sneijdere fln atsa, 6,7 gol olurdu. Ama Kolombiyanin diger hepsi agir kazma. :D

Cidden Porto mu aldı bu herifi yeminle bilmiyordum.Adamlar harbiden işi biliyor.

porto almış bile bizim socut ekibi sanırım sadece fm oynuyor

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 4 sa

G.Saray Kerim Frei'dan kesin olarak vazgeçti.. Net bilgi..

transfer politikamızı anlayamıyorum hakkaten

Çıldırmamak işten değil, KF mevcut genç yerlilerin tartışmasız en yeteneklisi, kaliteli yerli kıtlığı söz konusu iken bu potansiyedeki bir gençten vazgeçmek nasıl açıklanabilir bilemiyorum. :mad:

Çingene pazarlığında bile adap ve sınır ölçütleri vardır.

Pes, pes....

Çıldırmamak işten değil, KF mevcut genç yerlilerin tartışmasız en yeteneklisi, kaliteli yerli kıtlığı söz konusu iken bu potansiyedeki bir gençten vazgeçmek nasıl açıklanabilir bilemiyorum. :mad:

Çingene pazarlığında bile adap ve sınır ölçütleri vardır.

Pes, pes....

haberlerde gecen bizim 2 onlarin 5 istedigi soyleniyor, tabiki birsey alamayiz, elin adami guler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt