hakan albayrak
Cezalı
- 15 Ocak 2012
- 249
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
melo gelmicekmis iste buna gulunur
melo gelmicekmis iste buna gulunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bize Kolombiya da oynayan Juan Quintero gibi adamlar lazım daha 20 yaşında ve müthiş bir futbolcu olacak.Porto alır bence.
Wellington ve Melo'yu ayıran tek nokta oyun görüşleri. Melo, sıkışan anlarda boş alana yolladığı 40-50 metrelik uzun paslarla oyunu açabiliyor. Wellington'da bunu göremedim. Ama izlediğim maç sayısı da 2, yani pek sağlıklı bir sayı değil kesin birşey yazmakmiçin. Onun dışında ikisi de çok mücadeleci ve hamlelerinde başarılı oyuncular.
Başkan Kaka'yı getirse ne düşünürsünüz
Yorumları alalım.
melo gelmicekmis iste buna gulunur![]()
Abi bize Kolombiya da oynayan Juan Quintero gibi adamlar lazım daha 20 yaşında ve müthiş bir futbolcu olacak.Porto alır bence.
Quintero bohunu yiyim, gel ulan.
Bugün attigi paslari Drogbaya, Buraka, Sneijdere fln atsa, 6,7 gol olurdu. Ama Kolombiyanin diger hepsi agir kazma.![]()
geldi bile
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 4 sa
G.Saray Kerim Frei'dan kesin olarak vazgeçti.. Net bilgi..
transfer politikamızı anlayamıyorum hakkaten
Çıldırmamak işten değil, KF mevcut genç yerlilerin tartışmasız en yeteneklisi, kaliteli yerli kıtlığı söz konusu iken bu potansiyedeki bir gençten vazgeçmek nasıl açıklanabilir bilemiyorum.
Çingene pazarlığında bile adap ve sınır ölçütleri vardır.
Pes, pes....
porto almış bile bizim socut ekibi sanırım sadece fm oynuyor