Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayer Leverkusen'de sağ bek vardı İspanyol adı neydi ya onun.

:2aloh1: Ya her zaman ki hali Gökmen'in, birak takilsin.

Seten'in seni arayıp ''Ünal Aysal ile şimdi görüştüm'' diyerek cümleye başlamasına ne demeli ?

Allahtan numaramı değiştirdim ben. Adam sapık gibi gece 3'de arayıp Sedat Doğan ile şimdi görüştüm diye twit atıyordu. .lol.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 1 dk

Çok soru geliyor ismi yazamam ama gelirse büyük iş olur ! Kusura bakmayın, iyi geceler...

hakan delikanlı 2 :D

Bu ne ya o zaman hiç bir şey yazma .. Bunlarda kendilerini tweter da tatmin ediyor galiba.. Nolur söyle noluuur...

problem isim vermemeniz zaten. transfer döneminin başından beri bitti yazıyorsunuz olan biten birşeyde yok

Kim diyor? Sor bakalim Meliksah'a. Belirli kisilere veriyoruz.

Nereye gitti o kadrosunda göremedim kiralıkmıydı.

Kiralikti döndü geri

Chejiou yu ilk sen demiştin geçen sezon :)

Ya bak ciddiyim bu forumda Chedjou'yu ilk yazan kisiyimdir kimse uydurmasin simdi. Ve zaman gectikce israrla yazmaya devam ettim. Neden devam ettim? Cünkü hocamiz cok istiyordu.

Teşekkürler.

Şaka bir yana gerçekten Hoşgeldiniz ..:cool:

Siz bu espriyi, eskilerin takıma yeni katılanların kafasında yumurta kırma şakası olarak görün sadece.

Kırgınlık varsa Kusura Bakmayın..:yenieek:

Bi daha yapmayız ..:D

Yok kardeşim estafurullah.. Ben uzun süredir takip ediyorum siteyi.. Bu akşam bişeyler yazıyım istedim.. Danyi çok beğeniyorum da hem futbolcu, hem karakter olarak takımda yer bulmaya çalışıyorum kendi kafamda:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt