Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hakan duyumcu olduysa scout ekibinin basinada serdar cengiz gelsin tam olsun:asd:

Transfer Nöbeti

Beyler asıl scoutin Hakan Deliganlı. Adamın hertürlü antin kuntin topçu kültürü var.

Geçen Japon 2. liginden bir futbolcu ismi söyledi. Herkes vaaay ooooyuvvv falan dedi bi araştırdım futbolcu değil şifalı bir bitkiymiş. Kaynatıp çay diye içiliyormuş :)

Bu arada haftaya Trabzonspor yöneticileri ile bir yemek yenilecekmiş,basında muhtemelen Onur Kıvrak haberleri çıkar.

İnanmayın boşuna. Onur şuan listemizde yok.

Beyler asıl scoutin Hakan Deliganlı. Adamın hertürlü antin kuntin topçu kültürü var.

Geçen Japon 2. liginden bir futbolcu ismi söyledi. Herkes vaaay ooooyuvvv falan dedi bi araştırdım futbolcu değil şifalı bir bitkiymiş. Kaynatıp çay diye içiliyormuş :)

Bakkali Zakaria diyorum, alin size yildiz adayi.

Nankörlük etmeyin, de Bruyne gibi isimleri ilk biz yazdik buralarda.

:ayatollah::yenieek:

A7 teklifi kabul etmemiş.. Az bulmuş...artık yok yani

Kerim gelir yerine türkfutbol.com da gördüm haberini. İnanmasamda mantığım öyle diyor.

Kerim >> Aydın

Melo >> Culio

Elmander >> Umut

Kolarov

hamlelerini yapması gerek yönetimin.

Carlinhos ile çok oyalandık, Riera'ya okay diyorlar nerdeyse ama her sene papaz pilav yemez.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od bu hesap yazdı zaten zamanında forumda kimsenin haberi yokken. nem le karıştırdı millet hatta.

Asaletin Yeter isimli duyumcuyu ben son 3-5 gündür biliyorum Ceyhun hocam , Wellington haberini Hakan Abi ve bazı kişilerle birlikte özelden konuşmuştuk çok önce , sonra ben Asaletin Yeter'de ve diğer kaynaklarda gördüm.

[GG]Arkadaslar,

Emir Sarigul'un personal trainer'i forumumuzda da yazan Caglar Celik kardesimizdir

Spoiler icinde yaziyorum disardan gorulmemesi icin, ama kendisine sorarsaniz son gelismelerden haberdar edebilir.

Sizden ricam LUTFEN ondan duyduklarinizi buraya tasimayiniz

iyi forumlar

https://www.gscimbom.com/forum/private.php?do=newpm&u=124[/GG]

Mirallas patladı. Suarez ne alemde

Suarez'i hayatimda bir kere bile önermedim. Mirallas'in neresi patlamis takip ediyormusun Everton ve milli takim'da? Ayrica Mirallas'in kesfedilecek yeri yoktu ki. Sadece bizim icin uygun oyuncu diye önerilmisti. Ama simdi Nani'lerden bahsediyoruz diye vazgectik tabi ki önermeye.

Siz Chedjou'nun ne oldugunu bilmezken ben burda ismini yaziyordum.. Nankörlük etmeyelim lütfen.

bonserviside türkiye saglik bakanliginami bagliymis:lol:

Yalnız ben bildim ben bildim vallahi ilk ben yazdım , söylemedim mi Samet tarzı zaten ne kadar iyi olduğunu gösteriyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt