Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok kardeşim estafurullah.. Ben uzun süredir takip ediyorum siteyi.. Bu akşam bişeyler yazıyım istedim.. Danyi çok beğeniyorum da hem futbolcu, hem karakter olarak takımda yer bulmaya çalışıyorum kendi kafamda:))

Üyelik 2009 mesaj 68..............Şimdi dikkatimi çekti Usta...:tiphat:

Harbiden ayıp etmişim bende. Özür Dilerim tekrar...:yenieek:

Emir Sarıgül 12 yaşında ki çocuklara iş yaptırmaz geç bunları Hayri.

ne komik olduk la :ka25:

Bunu da unutmayin SAKINA. Erman aciklanmadan bir kac saat önce vermistik haberi.

Transfer Nöbeti

Suarez'i hayatimda bir kere bile önermedim. Mirallas'in neresi patlamis takip ediyormusun Everton ve milli takim'da? Ayrica Mirallas'in kesfedilecek yeri yoktu ki. Sadece bizim icin uygun oyuncu diye önerilmisti. Ama simdi Nani'lerden bahsediyoruz diye vazgectik tabi ki önermeye.

Siz Chedjou'nun ne oldugunu bilmezken ben burda ismini yaziyordum.. Nankörlük etmeyelim lütfen.

Ahahaha siz Chedjou yu yemek sanarken diyorsun. Ben Matias Suarez i çok beğenirdim ama bu yıl pek takip edemedim. Mirallas düzenli ornamadı Everton da

Suarez'i hayatimda bir kere bile önermedim. Mirallas'in neresi patlamis takip ediyormusun Everton ve milli takim'da? Ayrica Mirallas'in kesfedilecek yeri yoktu ki. Sadece bizim icin uygun oyuncu diye önerilmisti. Ama simdi Nani'lerden bahsediyoruz diye vazgectik tabi ki önermeye.

Siz Chedjou'nun ne oldugunu bilmezken ben burda ismini yaziyordum.. Nankörlük etmeyelim lütfen.

Kesinlikle katılıyorum , hak edene hakkını vermek lazım , helal olsun Hakan Abim :yenieek:

Tribun Dergi ‏@tribundergi 1m

SON DAKIKA - Galatasaray, Sao Paulo'ya Wellington icin yeni bir teklif sundu (SKY Italy)

Ahahaha siz Chedjou yu yemek sanarken diyorsun. Ben Matias Suarez i çok beğenirdim ama bu yıl pek takip edemedim. Mirallas düzenli ornamadı Everton da

Mirallas reis. Belcika 2014'te benim favorimdir. Adamlarin kadrosuna baksana bi

Kompany

Vermaelen

Dembele

Hazard

Mertens

de Bruyne

Fellaini

Witsel

Lukaku

Benteke

Mirallas

Chadli

Courtois

ve unuttuklarim..

Geçen sene Konoplyanka adı çok geçiyordu.Oyuncu ne alemdedir nasıl bir oyuncudur???

la hakan tarihimizin en buyuk transferlerinden biri sneijderi alirken avrupa dunya medyasi ayaga kalkmisti,sen hegün 100 mesajindan 98 tanesi sneijder gelmez kandirmayin milleti diyodun.senin duyumculugundan korkulur:asd:

Djibril Cisse, Kuban Krasnodar ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Anlaşma: 1+1 yıl Maaş: Yıllık 1.5 m €

1044299_502545649822453_1539141922_n.png

demek ki seneye kuban iç saha maçları %80 HX

la hakan tarihimizin en buyuk transferlerinden biri sneijderi alirken avrupa dunya medyasi ayaga kalkmisti,sen hegün 100 mesajindan 98 tanesi sneijder gelmez kandirmayin milleti diyodun.senin duyumculugundan korkulur:asd:

Acaba neden gelmez diyordum bunu da sevgili üyemiz Onur Sahan'a sorun. Özel mesajlarimizi aciklasin (cok ciddiyim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt