Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cuma günü bakalım nasıl bir karar verecek TFF . Çıkacak karara göre taşlar yerine oturacak

Transfer Nöbeti

Mirallas reis. Belcika 2014'te benim favorimdir. Adamlarin kadrosuna baksana bi

Kompany

Vermaelen

Dembele

Hazard

Mertens

de Bruyne

Fellaini

Witsel

Lukaku

Benteke

Mirallas

Chadli

Courtois

ve unuttuklarim..

Bende bunu anlamıyorum. Böyle bir jenerasyon yakalıyorsun. Avrupa bi halt yiyemiyorsun

Üyelik 2009 mesaj 68..............Şimdi dikkatimi çekti Usta...:tiphat:

Harbiden ayıp etmişim bende. Özür Dilerim tekrar...:yenieek:

Yok kardeşim ayıpsın.. Sürekli okuyorum yorumları bazen işim olmassa ofiste bütün gün okuduğum oluyor... Ama bu sene keyfi yok.. Rakipler de kötü ya ( fener- bjk) kim transfer edilse şampiyon oluruz zaten inancı var ya tat vermiyor.. Allah'tan şampiyonlar ligi var da... Başlasa da izlesek:)

Acaba U 20 Den anlaştığımız oyuncu var mı merak ediyorum . Turnuanın bitimine az kaldı

Acaba neden gelmez diyordum bunu da sevgili üyemiz Onur Sahan'a sorun. Özel mesajlarimizi aciklasin (cok ciddiyim)
yaw biliyoruz heralde totemin pesindeydin,isin makarasindayiz.ama senden duyumcu olmaz la,sultanahmete git iki rekat namaz kil tövbe et birak bu isleri:lol:

Onur Sahan sahsen sana tesekkur ederim kardesim...

olm bak şu 5 6 gün yoğunum gelemiyorum önümüzdeki hafta sizlerle bol bol vakit geçirmeye çalışacağım önümüzdeki bişeyleri düzeltin benim canımı sıkmayın ...... naniyi alsınlar lan :mad: hadi ii geceler

Haluk Yürekli'nin attığı tweeti gördünüz mü ? Sildiği tweeti ?

Bu Özgür Sancar nasıl bir spiker ya ulaşamadığı oyuncu yok :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt