Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hareketlilik gelmis onceki sayfalari okuyorum

di mariami gelio :D?

24 yasinda alexis sanchez 26 milyon euroya udineseden transfer olmus barcaya ve devamli süre alan bir oyuncu barcada.

yasinida göz önüne alirsak... biraz yere saglam basin diyorum baska bir seyde demiyorum :)

neyse rüya görmek serbest :D

melonun yerine nathaniel chilabolahı tercih ederim geçen yıl watfordda çok iyi bir sezon geçirdi kendisi zaten chelseanin oyuncusu alamazsakta belki kiralayabiliriz

hahahha Hakan adamlar hala bize inanmıyor.

Sanchez yazdığımızda hiç haberi yoktu yarın yavaştan gazetelerde de çıkar.

Boşuna söylemiyoruz biz.

Ya nankörlük bu Mustafa kusura bakmasin inanmayanlar.

Biraz takip etseler kim oldugumuz bilecekler ama biz kimseyi birsey istpatlamak zorunda da degiliz. Daha az önce Sanchez'i yazdik, simdi twitter da yazilip ciziliyor.

Şu di maria yı GS a gelebilir diye yazıpda birde üstüne beğenmeyenler ne içtiyse bende istiyorum aynısından :)

1 kere gelme ihtimali yok yani sıfır. Satılığa konsa 50 tane takım sıraya geçer 20m eurodan başlar bizimkiler 7-8m eurodan fazla bonservis veremez bir topçuya şu an.

2.si adamın forması çıksa sadece en az 6-7 gol 10 asist yapar kendisini düşünemiyorum bile ...

Re: Transfer Nöbeti

Kendimiz çalıp kendimiz oynayalım şenliklerine hoşgeldiniz hadi size iyi geceler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bence bruma naniyede farfanada tercih edilmeli ronaldo olacak bu adam yedirmezler gerçi..

Sanchez lesh Alexis texası tercih ederim.

Ya nankörlük bu Mustafa kusura bakmasin inanmayanlar.

Biraz takip etseler kim oldugumuz bilecekler ama biz kimseyi birsey istpatlamak zorunda da degiliz. Daha az önce Sanchez'i yazdik, simdi twitter da yazilip ciziliyor.

Transfer Günlüğü@TransferGunlugu3 Temmuz

Galatasaray , Barcelona'nın yıldız futbolcusu Alexis Sanchez'i kiralamak için girisimlere başladı.

Cio_gs@Cio_GS3 Temmuz

Di Maria, Ben Arfa, Alexis Sanchez.. bunlardan biri olabilir Haluk beyin dedigi ama hic birinin gelebilecegini sanmiyorum.

Twitterda herkes yazıyor.

Yahu o değil yarın bir gün Sanchez gelirse bunlar bizi unutup bunlara inanacak Hakan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt