Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Şu di maria yı GS a gelebilir diye yazıpda birde üstüne beğenmeyenler ne içtiyse bende istiyorum aynısından :)

1 kere gelme ihtimali yok yani sıfır. Satılığa konsa 50 tane takım sıraya geçer 20m eurodan başlar bizimkiler 7-8m eurodan fazla bonservis veremez bir topçuya şu an.

2.si adamın forması çıksa sadece en az 6-7 gol 10 asist yapar kendisini düşünemiyorum bile ...

Ederine 20 kağıt verir bizim başkan emin ol. Ne yapacağı belli olmaz. Ama olurda gelirse dediğin rakamların çok üzerine çıkar

Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer Günlüğü@TransferGunlugu3 Temmuz

Galatasaray , Barcelona'nın yıldız futbolcusu Alexis Sanchez'i kiralamak için girisimlere başladı.

Cio_gs@Cio_GS3 Temmuz

Di Maria, Ben Arfa, Alexis Sanchez.. bunlardan biri olabilir Haluk beyin dedigi ama hic birinin gelebilecegini sanmiyorum.

Twitterda herkes yazıyor.

Yahu o değil yarın bir gün Sanchez gelirse bunlar bizi unutup bunlara inanacak Hakan.

Umarim bu herkese tokat gibi cevap olmustur bu Sanchez olayi. Isim istediniz ve verdik. Su an herkes yaziyor. Bizde iste bu yüzden isim VERMIYORDUK.

O olsaydı adamı överdi takipçi kasmak için :D ya da onu yererek burdan güvenilirlik kazanıyor :rolleyes: Çözemedim :D

Adam gecen foruma yeni üyelikle giris yapti. Ve giris yapmadan önce, benim yerime benim adimla baskasi kayit olsun dedi. Neden acaba? Ayni IP'den yakalanmasin diye. Cünkü üyeligi var bile.

Adama bi küfür etmedigim kaldi. 1-2 aydir kolpa oldugunu yaziyorum burda.

di mariayi alacak olsak bile f.terim pahali der veto eder

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Kendimiz çalıp kendimiz oynayalım şenliklerine hoşgeldiniz hadi size iyi geceler

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

308665_614129305281411_1363212811_n.jpg

Nereye daha garpuz keseceyidik...:D:D

Adam gecen foruma yeni üyelikle giris yapti. Ve giris yapmadan önce, benim yerime benim adimla baskasi kayit olsun dedi. Neden acaba? Ayni IP'den yakalanmasin diye. Cünkü üyeligi var bile.

Adama bi küfür etmedigim kaldi. 1-2 aydir kolpa oldugunu yaziyorum burda.

Tamam başkan sakin ol goygoy yapıyodum :)

Re: Transfer Nöbeti

Sanchez Di Maria ve Nani ile kıyaslanamayacak bir oyuncu onların seviyesinde olamadı maalesef.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Transfer Nöbeti

Valla bu kadar ismin içinden ben yine Nani diyorum. Yardıran kanat istiyorum yardıran.

sallamayin artik mileti kandirmayin ne sanchezi nani icin ugras+liyor olursa olur melo frei nani bunlar oncelikli twitteri olan yaiyo hep sallamasyon halukun dedigi isinm di maria meneje3ler onermis ama nani @stiyor fatih hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt